zato uzivaj i pusti pacenike

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma meni dusa da mu odgovrim lijepo,kulturno,pametno a tek sto uzivam kad on nadje ovakav klip,ili napise nesto "lijepo" o nama....nije grijeh pomoci covjeku i reci mu pravi istinu kad je neko u zabludicollector je napisao/la:@ado-hz jarane sto se ti njima pravdas, ko su to oni... ma samo spucaj IGNOR i cao amore, vidis da su papci optereceni nama, mislim to vise nije ni bit male sredine ili velike, eto npr ljudi iz gradacca su extra i nemaju problema sa nama, cesto sam dole poslom i imaju sve najbolje komentare, tako i u bihac, kladusi ovo ti samo geografski govorim..... pusti nek se oni ubijaju od muke, smisljaju kojekakve pjesme jer samo to znaju, a dusa im kad dodju ovdje, jer im kako banja luka tako i rs propadaju, njima je dozivljaj doci u Sarajevo i nas spominjati...samo se prave ludi...
ma znam prijatelju i to se postuje, mislim znam da im je taj nacin komunikacije jos nejasan, oni su jos u kamenom dobu tako da im mozemo oprostitiado-hz je napisao/la:Ma meni dusa da mu odgovrim lijepo,kulturno,pametno a tek sto uzivam kad on nadje ovakav klip,ili napise nesto "lijepo" o nama....nije grijeh pomoci covjeku i reci mu pravi istinu kad je neko u zabludicollector je napisao/la:@ado-hz jarane sto se ti njima pravdas, ko su to oni... ma samo spucaj IGNOR i cao amore, vidis da su papci optereceni nama, mislim to vise nije ni bit male sredine ili velike, eto npr ljudi iz gradacca su extra i nemaju problema sa nama, cesto sam dole poslom i imaju sve najbolje komentare, tako i u bihac, kladusi ovo ti samo geografski govorim..... pusti nek se oni ubijaju od muke, smisljaju kojekakve pjesme jer samo to znaju, a dusa im kad dodju ovdje, jer im kako banja luka tako i rs propadaju, njima je dozivljaj doci u Sarajevo i nas spominjati...samo se prave ludi...
" ? ' певај ста хоцес, ' $ се не $ на ? "? je napisao/la:? ", ово оно...ado-hz je napisao/la:Opet neznas da citas mozda sam trebao pisati na cirilici, rekao sam da Bl nije provincija ali takvo razmisljenje jeste
" & "? $ ' ја срао " Сарајева? " ' овај " ?. " ? & $ "...![]()
А ова " ', па то је " препуцавање... " " " " " & & :"Је*' &, је*' ?"... Па % " ја & ". $ " " ? ??
`$ , ? те...
ado-hz je napisao/la:" ? ' певај ста хоцес, ' $ се не $ на ? "? je napisao/la:? ", ово оно...ado-hz je napisao/la:Opet neznas da citas mozda sam trebao pisati na cirilici, rekao sam da Bl nije provincija ali takvo razmisljenje jeste
" & "? $ ' ја срао " Сарајева? " ' овај " ?. " ? & $ "...![]()
А ова " ', па то је " препуцавање... " " " " " & & :"Је*' &, је*' ?"... Па % " ја & ". $ " " ? ??
`$ , ? те...
Јој $ ", ' ? ' - па не $ $ ?, ? струје у овој " па ' ? агрегат " $ " $, $ ? $ све $ ", ? "Prpa je napisao/la:Ajoj ado , kad si vec se navuko na cirilicu ..moram ti dati jedan savjet pocni da koristis slova ¥ , - , ж . њ . / . џ ispadas glup
sad bi se ismio kad bi ti preveo sta si napiso
jeste al sad se ne igra u Sarajevu nego u Banja Luci ehhehe mislim da je mjerodavniji onaj zadnji iz Banja Luke ehhehehehPrpa je napisao/la:Dobar si ado , ja mislim da ni vuk nebi naso zamjerku) , samo moras da siris cirilic pa "
)))
a ti lepi sto postavljas taj klip , ja msm da je ovaj realniji , ipak je odigran u skorije vrijeme))
Prpa je napisao/la:Dobar si ado , ja mislim da ni vuk nebi naso zamjerku) , samo moras da siris cirilic pa "
)))
a ti lepi sto postavljas taj klip , ja msm da je ovaj realniji , ipak je odigran u skorije vrijeme))
% ово овај $ у $ " на 02:38 ја га " не ', % је ? $ ...???' % ? " "???Prpa je napisao/la:Dobar si ado , ja mislim da ni vuk nebi naso zamjerku) , samo moras da siris cirilic pa "
)))
& је ? је $ $ " Сарајева $ свој ? " $ " " " ? $ " ' то $(" ' је ? на " " " " " са " у Сарајеву)...ado-hz je napisao/la:% ово овај $ у $ " на 02:38 ја га " не ', % је ? $ ...???' % ? " "???Prpa je napisao/la:Dobar si ado , ja mislim da ni vuk nebi naso zamjerku) , samo moras da siris cirilic pa "
)))
? "...iggy_tm87 je napisao/la:Kako ce vas moderator nafatat pa ce vam bit i Zenice i Jablanice i sacekuse i kamenje. Kad ste se vec dotakli navijanja i desavanja na tribinama reci cu dvije stvari.
1. BL nije provincija vec grad, ko god misli drugacije ili nije normalan ili je totalno zatucan na sve moguce nacine
2. Ko se ponosi time sto je policija njegovog grada prebila gostujuce navijece tom nije mjesto u kopu, nebitno za koga navija.
Zivjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.