FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi smo naši.
- robertkosar
- Kontakt:
Ebi ga po nasem strucnom stozeru hehe kad ima pun stadion igraci se nemogu nosit sa pritiskom kad je prazan stadion igraci nemaju podrsku nemaju motiva. E bem mu misha najbolje bi bilo da se izabere 11 igraca navijaca sa istoka a ove manekene poslat na tribine. A strucnom stabu je pametnije da pripreme ekipu kako bog zapovjeda ada se mane corava posla i glupih izjavaBordomen je napisao/la:+1Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Treba to preispitat, misliš da je dovoljno stavit pitarski avatar i smatrat se navijačem najvećeg kluba u državi?uNbx je napisao/la:0:0
PS. naš sam.
Treba sačekati da Bordo Prijatelji potvrde..SiouxLukavac je napisao/la:Treba to preispitat, misliš da je dovoljno stavit pitarski avatar i smatrat se navijačem najvećeg kluba u državi?uNbx je napisao/la:0:0
PS. naš sam.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Yebo majku sad tek viđo, igro sam na Zrinjski dvojku, mora da sam ultras, još jutros puko gulaš, đe mi pasoš da vidim jesam li mađar
- TobeYarabi
- Kontakt:
sad znamo ko si..ispo si u novinamaSiouxLukavac je napisao/la:Yebo majku sad tek viđo, igro sam na Zrinjski dvojku

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otkad to?uNbx je napisao/la:0:0
PS. naš sam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Madjari kiksaju protiv Bosanskog Hofenheima, mi dobijamo Krstajiceve momke, Slobodanka n.a.g.u.z.i zeljanu i euforija pocinje

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
1-2, Hebibovic, Ahmetovic
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Danas nešto kontam, dosadno mi u životu, ide mi pravo, moraš imat neki ventil da ti se loša kontinuirano dešava, pa velim đe ću bolje od FKS nać za to.MortemHz je napisao/la:Otkad to?uNbx je napisao/la:0:0
PS. naš sam.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
e pa ja jauNbx je napisao/la:Danas nešto kontam, dosadno mi u životu, ide mi pravo, moraš imat neki ventil da ti se loša kontinuirano dešava, pa velim đe ću bolje od FKS nać za to.MortemHz je napisao/la:Otkad to?uNbx je napisao/la:0:0
PS. naš sam.
Pavlović, Hodžić, Kovačević, Novaković, Duljević, Crnkić, Hebibović, Mihojević, Al.Bekić, Ahmetović, Ivetić.
Pavlović, Kovačević, Novaković, Hodžić, Al. Bekić, Mihojević, Ivetić, Duljević, Hebibović, Crnkić, Ahmetović
na klupi ostali: Adilović, Kadušić, Husejinović, Radovac, Lelić, Anđušić, Am. Bekić
na klupi ostali: Adilović, Kadušić, Husejinović, Radovac, Lelić, Anđušić, Am. Bekić
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Radovac i Said ne mogu da počnu utakmicu ni kad nemamo veznih igrača na terenu uopšte! Pa naklon do poda momci! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ocito da imamo samo 11 igraca u rosteru, ako je tako ovaj rezultat Cale je za svaku pohvalu.

Yebe se estoncu, još mu i klimu naštimali. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Radovac i Said ne mogu da počnu utakmicu ni kad nemamo veznih igrača na terenu uopšte! Pa naklon do poda momci!

Ko će u vezu?
Kova ili Miha?
Kova ili Miha?
- robertkosar
- Kontakt:
Cala je za svaku kritiku!!! Po meni najveci krivac za saida. Kada se zavrsila jesenja sezona umjesto da napravi plan i program za saida zajedno sa kondicionim trenerom i da da saidu ultimatum skini kile ispod 80 kg ili zaboravi na prvu postavu eno ti ihtijarevic pa providja sa njim.isko1807 je napisao/la:Ocito da imamo samo 11 igraca u rosteru, ako je tako ovaj rezultat Cale je za svaku pohvalu.![]()
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.