FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nema se više očekivanja u ligi, a kada danas pobjede eto očekivanja nazad istom onom brzinom kojom je i nestalo.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zato kad dođe kup na red.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svi koji su odigrali na kladionici Radnik - Sarajevo 1, 1x, x, dabogda pali.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U zavisnosti od ostalih rezultatapitic je napisao/la:Nema se više očekivanja u ligi, a kada danas pobjede eto očekivanja nazad istom onom brzinom kojom je i nestalo.

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.
+1Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Idemo na pobjedu! Hoćemo duplu krunu!
0-2 ako Bog da!

0-2 ako Bog da!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Iskusni kladioničari igraju manje od 3 gola, cijelo kolo. Po ovoj kaljuži ne možeš ni očekivat ništa drugo.pitic je napisao/la:Svi koji su odigrali na kladionici Radnik - Sarajevo 1, 1x, x, dabogda pali.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ne radi se o tom pritisku nego kad igras kuci s krupom, radnikom itd svi ocekuju laganu pobjedu 2-3 gola razlike a te ekipe nisu puno losije od zelje,slobode, sirokog . tako da je ovoj nasoj ekipi lakse igrati u gostima gdje i nula nije losa i zato bolje igramo u gostima . kuci moras napast kao sto reko svi ocekuju da uvalis Krupi 3 komada a nazalost nasa ekipa jako tesko igra kad treba kreirati napadeSarajlijica1946 je napisao/la:Jel im lakse bilo na Grbavici igrati pred 11 000 ljami nabrijanih strumfova ili Protiv Krupe gdje je bila sacica ljudi. Ja mislim ipak da su oni nesposobni.
- Capodecina
jao, jao... Prvo kaže odigro 1x na najsigurnijem tiketu (protiv Sarajeva) i onda lafo na kraju sretno nam danas... hahaSiouxLukavac je napisao/la:Meni su ogadili fudbal, još kad zamislim kako će danas izgledati vezni red, dobijem proliv. Odigro sam 1x na najsigurnijem tiketu, jednostavno ne vjerujem u pobjedu, neću se razočarat ni ako izgubimo, a bit će mi normalno drago ako nekako uspijemo dobiti, pozitivno bi me iznenadili. Što se lige tiče, sa trećeg mjesta se teško možemo pomjeriti, ligu maximalno izvuć ali kup treba biti prioritet. Sretno nam danas, pa kako god.
Ne znam fakat do kada vi mislite tolerisati ovom Šlaufu, ali meni je muka svaki put kada čitam njegov post.
Ništa on pitarsko nema, ama baš ništa... koliko dugo piše na forumu mene još nije uvjerio da navija za FCS.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
Dvica u Bijeljini, iks u Banja luci.
Dolazi glat.
Dolazi glat.
Kad god nisam nista od njih ocekivao, pozitivno su me iznenadili, tome se nadam i danas...izgleda da jos uvijek nisu ubili u meni svaku nadu za titulu, ipak ima jos utakmica do kraja i mislim da bi danasnjom pobjedom uz poklapanje jos nekih rezultata u narednim kolima moglo da se desi svasta, recimo siguran sam da kone ne mogu odnijeti puni plijen sa najtezeg gostovanja u tuzli, a siguran sam i u remi kona i mostaraca sljedece kolo, kao i u nasu pobjedu na derbiju, tako da se jos nadam duploj kruni, cisto onako pitarski
Dajte pobjedu danas molim vas
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!!!

Dajte pobjedu danas molim vas

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!!!

HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Ja sam ga nekada branio,ali u zadnje vrijeme sve vise preispitujem taj stav.Capodecina je napisao/la:jao, jao... Prvo kaže odigro 1x na najsigurnijem tiketu (protiv Sarajeva) i onda lafo na kraju sretno nam danas... hahaSiouxLukavac je napisao/la:Meni su ogadili fudbal, još kad zamislim kako će danas izgledati vezni red, dobijem proliv. Odigro sam 1x na najsigurnijem tiketu, jednostavno ne vjerujem u pobjedu, neću se razočarat ni ako izgubimo, a bit će mi normalno drago ako nekako uspijemo dobiti, pozitivno bi me iznenadili. Što se lige tiče, sa trećeg mjesta se teško možemo pomjeriti, ligu maximalno izvuć ali kup treba biti prioritet. Sretno nam danas, pa kako god.
Ne znam fakat do kada vi mislite tolerisati ovom Šlaufu, ali meni je muka svaki put kada čitam njegov post.
Ništa on pitarsko nema, ama baš ništa... koliko dugo piše na forumu mene još nije uvjerio da navija za FCS.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Tako brate. Opušteno u Mostaru a zavalit kone na Koševu. Nek nastave kontinuitete neosvajanja trofejapitic je napisao/la:Prioritetni ciljevi do kraja sezone.
1. Osvajanje Kupa BiH
2. Željezničar ne smije biti prvak BiH
3. Pobjediti na derbiju
Sve ostalo je laž i gluma finjaka prema komšiluku.

ZZ
-
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Ja sam ga nekada branio,ali u zadnje vrijeme sve vise preispitujem taj stav.Capodecina je napisao/la:jao, jao... Prvo kaže odigro 1x na najsigurnijem tiketu (protiv Sarajeva) i onda lafo na kraju sretno nam danas... hahaSiouxLukavac je napisao/la:Meni su ogadili fudbal, još kad zamislim kako će danas izgledati vezni red, dobijem proliv. Odigro sam 1x na najsigurnijem tiketu, jednostavno ne vjerujem u pobjedu, neću se razočarat ni ako izgubimo, a bit će mi normalno drago ako nekako uspijemo dobiti, pozitivno bi me iznenadili. Što se lige tiče, sa trećeg mjesta se teško možemo pomjeriti, ligu maximalno izvuć ali kup treba biti prioritet. Sretno nam danas, pa kako god.
Dugo pišem na forumu, i jedan sam od rijetkih koji 95% postova ostavljam samo na ovom podforumu, drugi me uopšte ne zanimaju.
Normalno da mi neće biti žao ako mašim i navijam da mašim, ali jednostavno ne vjerujem u pobjedu i mislim da je liga izgubljena. Igram više iz dosade, naravno da ne želim da izgubimo.
I da, da pola navijača u Sarajevu voli klub kao ja, prosjek posjete bi 3-4 puta veći nego trenutni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nas je..zagorski je napisao/la:Ja sam ga nekada branio,ali u zadnje vrijeme sve vise preispitujem taj stav.Capodecina je napisao/la:jao, jao... Prvo kaže odigro 1x na najsigurnijem tiketu (protiv Sarajeva) i onda lafo na kraju sretno nam danas... hahaSiouxLukavac je napisao/la:Meni su ogadili fudbal, još kad zamislim kako će danas izgledati vezni red, dobijem proliv. Odigro sam 1x na najsigurnijem tiketu, jednostavno ne vjerujem u pobjedu, neću se razočarat ni ako izgubimo, a bit će mi normalno drago ako nekako uspijemo dobiti, pozitivno bi me iznenadili. Što se lige tiče, sa trećeg mjesta se teško možemo pomjeriti, ligu maximalno izvuć ali kup treba biti prioritet. Sretno nam danas, pa kako god.
-
- Kontakt:
Ma nijeMortemHz je napisao/la:Ma nas je..
SiouxLukavac je napisao/la:Kijamet još imam majica, šalova, karti, ovo sam nabrzinu uzeo i slikao čisto reda radi.
I da, da pola navijača u Sarajevu voli klub kao ja, prosjek posjete bi 3-4 puta veći nego trenutni.

- bordoakapitar
Radnik-Sarajevo 0:2 glatko danas (Crnkic, Novakovic)
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: hazarder, MaroonBjelave, skoJaa, Vanja8 i 33 gosta.