FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 09 maj 2016, 19:15

Nerazumijem logiku predstavljanja igraca koji realno bi trebao doci na probu u klub a ne dobiti ugovor. Nesto nije uredu u svemu ovome.
Takodjer reakcija Hasanovica, koji realno je stalozen I veliki zeljovac ukazuje da smo ponovo bez Osima presli na stari recept Plisek/Hotic/Wood. Kako god, nek je Zeljo ziv I zdrav. Vratit ce se Osim kad tad.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 09 maj 2016, 19:59

Da samo nešto razjasnimo ovdje, Edis ako ima obraza, k'o što nema, mogao bi sam potvrditi, ali nikad neće jer je lagao i drugo pričao medijima. Uprava kluba je imala razgovor sa Edisom prije otkaza i nudila mu da sam podnese ostavku i povuče se, on se pravio mangup, granao i odbijao sam da džentlmenski podnese ostavku. Nije imalo smisla dalje razgovarati s panjem, koji dvije prostoproširene rečenice ne zna sastaviti, toliko strpljenja niko nema.
Zadnja izmjena: Krvotok, dana/u 09 maj 2016, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 maj 2016, 20:02

Samoposmatram tako nesto, nego pusti Hasanovica mozda je malo ljut.

Osim jeste ters I drzak do granice ponekad ali Amar zna I to je to! Sad kao sto neko rece biL se uklopio s ovom upravom i plus covjek ima posao vec.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 09 maj 2016, 20:35

LockScroll je napisao/la:Novi tunel nove klupe za rezervne igrace uskoro na stadionu ...
Lijepo, fino se radi bgm. Sklopljena je i saradnja sa Fitness Universe
''Sponzorski ugovor su potpisali direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i direktor Fitness Universea, Jasmin Hajdarević.

– FK Željezničar želi da stručnom štabu i prvom timu omogući najbolje uslove što se tiče fizičke spreme. Ovom prilikom ja bih da se zahvalim Fitness Universu koji će našim igračima obezbijediti te uslove. Ovo je prilika za dugoročnu saradnju i nadam se da će sve biti u najboljem redu, rekao je direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak.

– Prvenstveno u ovoj priči mi smo prepoznali našu šansu da uz Želju predstavimo našu firmu na ovom tržištu. Mislim da je Željo lider fudbala u BiH i mi želimo da budemo isto. Najbolji sa najboljima. Odlučili smo potpisati ugovor sa Željom i to nam je veliko zadovoljstvo. Ima tu i emocije ja sam navijač Želje i želim biti dio ove priče, kazao je Jasmin Hajdarević, direktor Fitness Universea.''
...
''Legendarna navijačica Želje, Fata, danas slavi svoj rođendan, a odlučila je na treningu počastiti svoje fudbalere kolačima!
Fato, sretan rođendan!''

slika

Da smo barem svi kao Fata, neko napisa u komentarima na fejsu, gdje bi nam kraj bio. Kraljica :tokralju:
I ja sam razocaran mnogim stvarima, ali desilo se i suvise lijepih stvari u zadnje vrijeme da ocajavamo. Polako samo, nije se ni zavrsila sezona. Takav smo mentalitet, da nam nista ne odgovara. Prvo ljudi govore da se ne zuri s novim trenerom, danas citam kako su neki ljuti jer se predstavi novi igrac, a trenera jos kao nisu doveli. Polako, gdje zurite, sabura :D

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 09 maj 2016, 22:08

Sta se isuviše lijepo desilo? Činjenica je samo da se nije izborila Evropa u PLBIH sto je kataklizma, znaci minimum minimuma nije ispunjen i na kraju hajmo se veseliti sta ima veze. E pa ima veze, dva miliona gajnc novih stolica mi ne može sprati ovu bruku

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 09 maj 2016, 22:52

Alleenn je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
TikTak je napisao/la:Dakle da zakljucimo. Po mahali su tri imena u opticaju. Barbarez, Djurbuzovic i Osim. E da nece ni jedan volio bih samo radi mahale.
To bi izgleda trebao biti stari komplet strucni stab.A sta ce biti bog sami zna
Mislim da se Osim jos nece vratiti iz Katara... Barbareza ne bih za trenera nikako i mislim da ljudi u upravi ga nece dovoditi... A Dino isto tako otpada jer se uopste ne razmislja o njemu
Barbarez nidje veze. A Djurbuzovic je sigurno u konkurenciji 100% ;)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 maj 2016, 23:12

perodeformero je napisao/la:Sta se isuviše lijepo desilo? Činjenica je samo da se nije izborila Evropa u PLBIH sto je kataklizma, znaci minimum minimuma nije ispunjen i na kraju hajmo se veseliti sta ima veze. E pa ima veze, dva miliona gajnc novih stolica mi ne može sprati ovu bruku
I hajde ti to pokusaj nekom objasniti. Ne, ovi drugi vole Zelju, a mi koji pokusavamo reci da nam je sezona u kurcu smo najveci dusmani. U ovoj ligi ne izboriti Evropu sa najvecim izdvajanjima za igracki kadar je ravno najvecoj katastrofi.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 09 maj 2016, 23:13

Odovica da nisu sabotirali Mulalic i djeca, mi bi sad igrali evropu. Nikad u zivotu ne mozes kolegi misliti lose a da ti dobijes dobro. To se na kraju pokazalo tako.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 09 maj 2016, 23:18

amazon je napisao/la:Sta je bilo na press-u, osim predstavljanja ovog igraca? Malo je ovo debilno. Predstavljas igraca a nemas trenera. Ko je doveo igraca neko onako vidio na klipu da je dobar.A trenera niko nista ne pita :damn:
Igrace ne dovodi sef struke niti se on pita sta. Igrace dovode Dejo i Miske i tu nema tajni. Ne kriju to nasi iz kluba. Prilikom svakog zavrsenog posla na sluzbenoj stranici izadje da su Miske i Dejo doveli novog igraca.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 09 maj 2016, 23:59

HausMan je napisao/la:Odovica da nisu sabotirali Mulalic i djeca, mi bi sad igrali evropu. Nikad u zivotu ne mozes kolegi misliti lose a da ti dobijes dobro. To se na kraju pokazalo tako.
Kad dopustis da te igraci bojkotuju i da ti se smiju iza ledja za vrijeme treninga onda nisi trener kojeg trebamo. Jer ako djeci ne mozes biti autoritet kako mislis nekom dobrom igracu koji dodje.... A to da bi igrali je pod velikim pitanjem isto ko sto je i sad

P.S.

Da te ne citiram za trenera Djurbuzovic nije u kalkulacijama za trenera a ni ovi ostali koje si spomenuo

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 maj 2016, 00:09

Alleenn je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Odovica da nisu sabotirali Mulalic i djeca, mi bi sad igrali evropu. Nikad u zivotu ne mozes kolegi misliti lose a da ti dobijes dobro. To se na kraju pokazalo tako.
Kad dopustis da te igraci bojkotuju i da ti se smiju iza ledja za vrijeme treninga onda nisi trener kojeg trebamo. Jer ako djeci ne mozes biti autoritet kako mislis nekom dobrom igracu koji dodje.... A to da bi igrali je pod velikim pitanjem isto ko sto je i sad

P.S.

Da te ne citiram za trenera Djurbuzovic nije u kalkulacijama za trenera a ni ovi ostali koje si spomenuo
On je s njim prosao Ferenc, zamalo Standard, nema se njemu sta smijati neko iza ledja. Oni su ga bojkotovali da bi Mulalic bio trener, to je budali jasno. Poslije toga su oni otisli Bajic, Amir, a ostao je samo Memija. Odovic je veliki gospodin i strucnjak prije svega.Ali kod nas moras biti kao Amar da im ****.s sve to bolje prolazi. ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 10 maj 2016, 01:02

HausMan je napisao/la:Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...
Izvinite sto vam upadoh na temu,,,,slučajno sam načuo od nekih jarana da je jako ozbiljan kandidat trener iz Makedonije Vlatko Kostov,,,https://en.wikipedia.org/wiki/Vlatko_Ko ... VvKidcM%3A

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 10 maj 2016, 01:30

pabizo je napisao/la:
HausMan je napisao/la:Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...
Izvinite sto vam upadoh na temu,,,,slučajno sam načuo od nekih jarana da je jako ozbiljan kandidat trener iz Makedonije Vlatko Kostov,,,https://en.wikipedia.org/wiki/Vlatko_Ko ... VvKidcM%3A
Supljak.

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 10 maj 2016, 07:16

Jedno pitanje. Mislim da nam se neće pokolopiti rezultati da izadjemo u Europa ligu, pa me intereseuje šta će bit sa našim koefcijentom ove godine kada nećemo igrati i koliki je trenutno naš koeficijent? Da li će ostati isti kao i ove godine kada ne budemo igrali za slijedeću ili će se smanjivati?
"Truth begins in lies."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 10 maj 2016, 07:27

fibonacci je napisao/la:Jedno pitanje. Mislim da nam se neće pokolopiti rezultati da izadjemo u Europa ligu, pa me intereseuje šta će bit sa našim koefcijentom ove godine kada nećemo igrati i koliki je trenutno naš koeficijent? Da li će ostati isti kao i ove godine kada ne budemo igrali za slijedeću ili će se smanjivati?
Uticat ce normalno. Gleda se zadnjih pet godina sto znaci da ce se za iducu godinu gledati i ova sada kada najvjrrovatnije necemo biti u Evropi.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 08:39

http://ba.****/a94906/Sport-Klub/ ... ovcem.html Bravo, o ovome pricam mjesec dana. Nazalost, sada ce decka proglasiti nacionalnom izdajicom, ili klupskom ako hocete.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 maj 2016, 09:20

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Sta je bilo na press-u, osim predstavljanja ovog igraca? Malo je ovo debilno. Predstavljas igraca a nemas trenera. Ko je doveo igraca neko onako vidio na klipu da je dobar.A trenera niko nista ne pita :damn:
Igrace ne dovodi sef struke niti se on pita sta. Igrace dovode Dejo i Miske i tu nema tajni. Ne kriju to nasi iz kluba. Prilikom svakog zavrsenog posla na sluzbenoj stranici izadje da su Miske i Dejo doveli novog igraca.
Lazes.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 09:35

PipiDugaCarapa je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Lazes.
Obrazlozi, daj koji argument, kopiraj statuse sa zvanicne nakon zavrsenog posla. Najlakse je reci lazes a i sam znas da sam u pravu. Eto ti i gore link, covjek fino napisao jos je nas, nije pitar.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 10 maj 2016, 09:42

samoplavi je napisao/la:
PipiDugaCarapa je napisao/la: Lazes.
Obrazlozi, daj koji argument, kopiraj statuse sa zvanicne nakon zavrsenog posla. Najlakse je reci lazes a i sam znas da sam u pravu.
To je tebi argument? Svaki igrac je doveden nakon sto su obavljene konsultacije sa Edisom, stavise, ne moze se igrac dovesti bez njegovog odobrenja. Ista stvar je i sa Javierom, na njemu su mjesec-dva radili. Koliko se Edis pitao, dovoljno govori da je insistirao i pod svaku cijenu trazio Stanica, Bogicevica i Bekrica. Kao sto vidimo, tu su. Nemas potrebe govoriti u tom kontekstu, nista drugo sem pljuvanja po sve i svemu i nisi ovdje radio jer ti, eto, niko nije namjeravao odgovoriti. Opustio si se previse, dozvolili ti, pa nastojis ubijediti i druge u ono sto nije tacno.

Ja ne pisem na ovoj temi, ali toliko iznerviras covjeka da ti mora postove pregledati. Slabo ima komentara o utakmici, uglavnom se to odnosi na ovakve stvari. Pojavis se kada treba hraknuti, ili iznijeti neku neistinu. Pucao je meni ku.rac za to, ali si poceo pretjerivati i dokurcio.

Kakva si ubleha pitarska dovoljno govori sto si pisao da je ovo klub babe i sina. A znamo na sta mislis, jade. ;)
Zeljo je klub svih nas, i boli to tebe.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 10 maj 2016, 10:29

Insistirao na trojici a dovedeno 13. Tebe i slicne dupelizce boli to sto nas ima jos koji mislimo umjesto sto stavljamo glavu u anuse ublehasa. Pokusavate ovdje peto mjesto predstaviti kao mega giga uspjeh. Neka, nema veze pa mi gradimo evropsku Grbavicu. A klub nam je u kurcu, imamo najskuplju ekipu i najlosiji rezultat. Tebi i slicnim je to dobro? Kada sam prije mjesec dva govorio da Edis ne moze trenirati Zelju ti i slicni ste se isto ponasali. Ti si dusman, Violina ti je nesto u rodu, ti si Pitar, a kada su Edisa seljacki otjerali, pocela je kampanja o neznalici. Uzivaj i dalje a za sest mjeseci se javi da prodiskutujemo. I za kraj na moju i tvoju zalost Zeljo je trenutno igracka tate i sina ali nece ni to vjecno trajati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 16 gostiju.