Pa ne vidis ti ali to jeste tako. Ti mozda ne vidis da Milan igra igra u Italiji ali on igra, ako me razumijes.nukleusmember je napisao/la:pa kako ti nije jasno prijaško?ja tu ne vidim nikakvog dobra za moj klub,čak naprotiv,napećemo se k'o žabe za to smiješno natjecanje i još se povaliti para a ovamo izgubiti i teoretske šanse za titulu i vasi je predati najvjerovatnijeMortemHz je napisao/la:Odnosno 11 trofeja sto bi bilo odlicno. Ovo je samo jedan lik, uvazavam ja njegovo misljenje ali mi nije jasno.. vise zeljeti nekome drugom zlo nego dobro svom timu..joker90 je napisao/la:Imali bi 6 kupova, najviše u BiH, ali hajmo mi popišati kup unaprijed!
VVVBK
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uzimamo duplu,sto da ne 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Logicno da je bitnija titula nego kup, isto sto je bolji kup nego nista. 
Ali kad pogledamo nase trenutno stanje, daa se zakljuciti da smo blizi kupu, sto zbog remija na Kosevu sa Rad i Kru, sto zbog cinjenice da si u finalu kupa i imas 180 min da osvojis jbt. U ligi jos 5 utakmica, gostujuca laznim, docek neokupanih...pih

Ali kad pogledamo nase trenutno stanje, daa se zakljuciti da smo blizi kupu, sto zbog remija na Kosevu sa Rad i Kru, sto zbog cinjenice da si u finalu kupa i imas 180 min da osvojis jbt. U ligi jos 5 utakmica, gostujuca laznim, docek neokupanih...pih
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je samo jedan ispred nas onda ok ali ovako.. necu da govorim da je sve gotovo ali ako Zrinjski/Željezničar dobiju sutra lagano se prebaciti i fokusirati samo na kup.muhamedhulk je napisao/la:Logicno da je bitnija titula nego kup, isto sto je bolji kup nego nista.
Bojim se da je ovo samo jos jedna u nizu kuhinja NSBiH, a to cemo da vidimo nakon utakmice Sloboda - zeljeznicar. Pametnom dosta. Ako se dogodi rezultat koji predvidjam onda nas ceka klanje sudijsko u oba meca protiv listice. Moramo biti pametni, jaki i strpljivi u oba meca jer sve izgleda rade da nam zagorcaju zivot i da kup ode tamo gdje oni zele. Moramo sada biti uz ekipu kao nikad do sad...samo hrabrooooo!!!
Imas priliku da uzmes trofej na mjestu gdje je ubijen nas Vedran.
Ja stvarno ne znam kakva veca motivacija je potrebna nasim igracima da bi dali zadnji atom snage.
OSVOJITE TAJ PEHAR ZA VEDRANA, molim vas!!!!
Ja stvarno ne znam kakva veca motivacija je potrebna nasim igracima da bi dali zadnji atom snage.
OSVOJITE TAJ PEHAR ZA VEDRANA, molim vas!!!!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cilj je bila Evropa, izborili je. Statisticki ispunjena ocekivanja = uspjesna sezona. Sve preko je premija 

1946~
Joj kad cujem cilj Europa, u ovoj nikad slabijoj ligi koja je najgora u Europi, ranio bih se
Da kazu, cilj je opstanak u ligi, trebamo biti i sa tim zadovoljni?
I sta cemo u opste u toj Europi? Igrati jedno pretkolo i ispasti od amatera nekih?
Trofej je trofej, bilo bi odlicno uzeti ga. Ali kup se ne moze porediti sa prvenstvom, da se ne lazemo.

Da kazu, cilj je opstanak u ligi, trebamo biti i sa tim zadovoljni?
I sta cemo u opste u toj Europi? Igrati jedno pretkolo i ispasti od amatera nekih?
Trofej je trofej, bilo bi odlicno uzeti ga. Ali kup se ne moze porediti sa prvenstvom, da se ne lazemo.
A sto onda ikako igramo, najbolje da ugasimo klub.Evander je napisao/la: I sta cemo u opste u toj Europi? Igrati jedno pretkolo i ispasti od amatera nekih?
Bodove nam uzimaju neka sela.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gdje ce Sarajevu biti cilj igranje europe, to je zalosno. To je u nivou Slobode, Radnika i sl.
Bogami su cesce sezone gdje nismo uzeli, nego gdje smo uzeli neki trofej. Puno cesce. Necemo se zavaravatiMortemHz je napisao/la:Gdje ce Sarajevu biti cilj igranje europe, to je zalosno. To je u nivou Slobode, Radnika i sl.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- muhamedhulk
- Kontakt:
Spinuju ljudi da je cilj Evropa. Ali kad imas 11 bodova manjka, i kad si bod, dva udaljen od lige za opstanak, trener ti dobije nogu - sta se trebalo najavljivati???? Dupla? Pa da kazete kako nas jos i ismijavaju.. Ljudi su realni bili, i postavili Evropu kao cilj, za Mehmeda i igrace. A sad imamo sansu (teoretsku) da uzmemo duplu. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo manje od 50%Mokes je napisao/la:Bogami su cesce sezone gdje nismo uzeli, nego gdje smo uzeli neki trofej. Puno cesce. Necemo se zavaravatiMortemHz je napisao/la:Gdje ce Sarajevu biti cilj igranje europe, to je zalosno. To je u nivou Slobode, Radnika i sl.
gospodine @aco da li ce se portal ss.ba oglasiti o ovim kradjama koje se desavaju kad igra ekipa iz Novog Sarajeva ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
- Kontakt:
mi smo ove sezone nesnošljivi ali su i ostali preloši,ako pobijedimo radnik mogli bi se nadati nečemu,u takvom smo qurtzu da će mi eventualno vasino krahiranje uz njihovu euforiju,sudijsku pomoć,arhitektonsko čudo ravno brani na plavom milu koju ima i pirota predstavljati neopisivi merak,kup mi neće sprati tu gorčinu ni sekunde,a ako bi kojim slučajem osvojili titulu,gol bih hod'o 2 dana po gradu
VVVBK
VVVBK
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sansu za osvajanje trofeja imamo.
Kome je kup "bezveze" njegova stvar, meni i nadam se vecini nije. Ko nije zadovoljan ako FKS ne uzme duplu svake godine ima ogroman problem, jer nije realan. Ove sezone, sa ovakvim sastavom to bi bilo i vise nego dobro. Bez obzira na (ne)kvalitet ostalih ekipa. Budite realni i spremni da ce navijaci sto neko odlicno rece, "saveznicara" omalovazavati to takmicenje a guze bi dali i dizali ga u nebesa da su ga kojim slucajem u prilici osvojiti. Smijem se kladiti da bi i "nasi" strucnjaci ovdje na forumu. Da je situacija obrnuta, pisali kako komsije pametno odose u finale a mi sramno ispadosmo. Pa titula nam visi jer nemamo igre. Pa ceka nas dosta teskih utakmica i svi ce nas nakantat itd... Ne smeta mi drugacije misljenje, smetaju mi gluposti pa nekad moram nesto i napisati.
Kome je kup "bezveze" njegova stvar, meni i nadam se vecini nije. Ko nije zadovoljan ako FKS ne uzme duplu svake godine ima ogroman problem, jer nije realan. Ove sezone, sa ovakvim sastavom to bi bilo i vise nego dobro. Bez obzira na (ne)kvalitet ostalih ekipa. Budite realni i spremni da ce navijaci sto neko odlicno rece, "saveznicara" omalovazavati to takmicenje a guze bi dali i dizali ga u nebesa da su ga kojim slucajem u prilici osvojiti. Smijem se kladiti da bi i "nasi" strucnjaci ovdje na forumu. Da je situacija obrnuta, pisali kako komsije pametno odose u finale a mi sramno ispadosmo. Pa titula nam visi jer nemamo igre. Pa ceka nas dosta teskih utakmica i svi ce nas nakantat itd... Ne smeta mi drugacije misljenje, smetaju mi gluposti pa nekad moram nesto i napisati.
- escobarpablo
- Kontakt:
Uzimamo duplu hladno.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Klubu kakav je FK Sarajevo inače ne smije cilj biti izlazak u evropu. Međutim, u sezoni kakva je ova, gdje su troškovi itekako skresani, gdje smo imali kratku ili nikakvu klupu, izlazak u evropu je uspjeh. U slučaju da osvojimo Kup, to će biti fantastično! Trofej je trofej, a to bi nam bio ukupno 11. i već naredne sezone bi se mogli izjednačiti ili prestići komšije
U Ligi realno nemamo šanse za titulu, tako da sva razmišljanja treba usmjeriti na dvomeč u finalu. A kad igraš protiv fašista i ubica, motiv ne može faliti.

U Ligi realno nemamo šanse za titulu, tako da sva razmišljanja treba usmjeriti na dvomeč u finalu. A kad igraš protiv fašista i ubica, motiv ne može faliti.
SARAJEVO
ciljevi se postavljaju prema vlastitim mogućnostima, definitivno ne prema konkurenciji....da smo bili u mogućnosti pojačati se u zimu, odnosno, bolje uraditi prošloljetni prelazni, ciljevi bi nam bili i shodno tome...ovo je realan cilj na osnovu igrača na raspolaganju....
meni je drago da smo ga ostvarili i sad imamo priliku i premašiti ga i uzeti trofej, svakako to treba iskoristiti
floskule su da uvijek cilj treba biti titula, ne može nakon silovitog remonta to biti cilj ili npr.nakon odluke da se pruži prilika juniorima/akademcima...bar ne jer ne znaš realni domet tih novih igrača...ako/kad se ta grupa zadrži sezonu, sljedeću možeš postaviti cilj visočiji, kao što možemo nakon ove ako ne bude totalni exodus na ljeto....
meni je drago da smo ga ostvarili i sad imamo priliku i premašiti ga i uzeti trofej, svakako to treba iskoristiti
floskule su da uvijek cilj treba biti titula, ne može nakon silovitog remonta to biti cilj ili npr.nakon odluke da se pruži prilika juniorima/akademcima...bar ne jer ne znaš realni domet tih novih igrača...ako/kad se ta grupa zadrži sezonu, sljedeću možeš postaviti cilj visočiji, kao što možemo nakon ove ako ne bude totalni exodus na ljeto....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta ce se oglasavati kad je komplet redakcija obojena u plavo.BeSha1992 je napisao/la:gospodine @aco da li ce se portal ss.ba oglasiti o ovim kradjama koje se desavaju kad igra ekipa iz Novog Sarajeva ???
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!