FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
VIDEO/ FOTO: Gradski derbi (kadeti i juniori)
http://1921.ba/video-foto-gradski-derbi ... niori-2085
http://1921.ba/video-foto-gradski-derbi ... niori-2085
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mislim da ipak ovo sve sto se desilo je bolje za klub,realno na kraju kad se sve sagleda i nemamo bas ekipu za evrope,prvo eventualno drugo pretkolo i to bi bilo to.Treba se dobro igracki i strucno pojacati pripremiti za novu sezonu koja ce relativno biti kvalitetnija i teza,a i ovo sve oko stadiona sto se izdesavalo mislim da ipak nebi stigli zavrsiti radove do roka.Zato glavu gore u novu sezonu bicemo jaci i bolji...
-
- Kontakt:
Ma ovo je fantastično za klub, bez obzira sta pričao Bajramovic mislim da ce ovo dobro da se osjeti u buducnosti
Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i sto cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 08 maj 2016, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje nadje 2 miliona eura,sunce ti ljubimsamoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.

Dva miliona maraka sam rekao, a kada se sve sabere mislim da je cak i vise. Osim toga veliki problem je i koeficijent. To ce nas skupo kostati.dzabula je napisao/la:Gdje nadje 2 miliona eura,sunce ti ljubimsamoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Čovjek je napisao 2 miliona maraka, što nije daleko od istine, ako pogledamo koliko smo prošle godine zaradili od evropskih utakmica (660 000 eura zbog ulaska u treće pretkolo, plus pare od ulaznica i prava prenosa), a pored toga trojica fudbalera su se prodala zbog dobrih predstava u tim mečevima (Bajić, Kvesić i Hadžiahmetović).dzabula je napisao/la:Gdje nadje 2 miliona eura,sunce ti ljubimsamoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Još imamo teoretskih šansi da se plasiramo iako je teško da će se to desiti. Međutim, kad bi izašli ove godine u Evropu vrlo je moguće da bi zaradili sličnu svotu novca, neki igrači bi pokazali svoj kvalitet i možda na kraju prodali.
Teoretski jos nije gotovo ali treba nam se svasta toga poklopiti tako da smo 99 posto bez Evrope. Prodaje bez nastupa u Evropi nema i to je jasno kao dan.ZaZelju je napisao/la:Čovjek je napisao 2 miliona maraka, što nije daleko od istine, ako pogledamo koliko smo prošle godine zaradili od evropskih utakmica (660 000 eura zbog ulaska u treće pretkolo, plus pare od ulaznica i prava prenosa), a pored toga trojica fudbalera su se prodala zbog dobrih predstava u tim mečevima (Bajić, Kvesić i Hadžiahmetović).dzabula je napisao/la:Gdje nadje 2 miliona eura,sunce ti ljubimsamoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.
Još imamo teoretskih šansi da se plasiramo iako je teško da će se to desiti. Međutim, kad bi izašli ove godine u Evropu vrlo je moguće da bi zaradili sličnu svotu novca, neki igrači bi pokazali svoj kvalitet i možda na kraju prodali.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nasi su u potrazi za trenerom. Navodno se razgovaralo sa nekoliko imena a mahala kaze da je Barbarez jedan od tih. Da li je tacno ili nije veze nemam ali to govore ljudi koji su dobri sa pojedinim ljudima iz kluba.
Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato sam i napisao mahala. Mada su ovo informacije od ljudi bliskih celnicima. Ne znam ako su tacne da li je to pametno. Veliko igracko ime ali ne i trenersko. Nama treba prekaljeni premijerligaski vuk.HausMan je napisao/la:Ma kakav Baarbarez. Dzurbuzovicje u kombinacijama...
Dok nisi editovao post milanesamoplavi je napisao/la:Dva miliona maraka sam rekao, a kada se sve sabere mislim da je cak i vise. Osim toga veliki problem je i koeficijent. To ce nas skupo kostati.dzabula je napisao/la:Gdje nadje 2 miliona eura,sunce ti ljubimsamoplavi je napisao/la:Prije priprema za novu sezonu treba se izanalizirati rezultatski krah iz ove. Neko je valjda odgovoran za to sto cemo ostati bez vise od dva miliona maraka i so cemo nakon mnogo vremena Evropu gledati na tv-u. Nas klub je pretvoren u firmu pa je valjda i red da se tako ponasamo. Ako firma ima problema neko odgovara za to.

-
- Kontakt:
Jako dobra vijest da ne kazem BOOM
u slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.
Ljudi u klubu rade punom parom, nema dalje !!!

1921'
Pusti ba suplje jarane strajkaca, poslusaj me.LockScroll je napisao/la:Jako dobra vijest da ne kazem BOOMu slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.

Mozes misliti. Oni rade punom parom a mi stoti na tabeli. Sta bi bilo da ne rade punom parom. Nemamo rezultat i pricu o ekstra radu nek prodaju dupelizcima.LockScroll je napisao/la:Jako dobra vijest da ne kazem BOOMu slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.
Amar bi vrlo lahko mogao biti novi trener?!
-
- Kontakt:
O kakvim strajkacima je rijec !?HausMan je napisao/la:Pusti ba suplje jarane strajkaca, poslusaj me.LockScroll je napisao/la:Jako dobra vijest da ne kazem BOOMu slijedecih dan dva, za neke ce biti iznenadjujuce a za komplet bh. sportsku javnost veliko iznenadjenje.
Ljudi u klubu rade punom parom, nema dalje !!!Navlace raju na Bum da vide ko ima clansku i slicna sranja.Levati obicni.
Ne kontam te druze, prati zvanicnu i sve ce ti biti jasno, zivi bili pa vidjeli

1921'
To bi za nas u ovom trenutku bilo najbolje ali cisto sumnjam da bi Amar pristao trenirati ekipu koju su pravili Dejo i Miske.HausMan je napisao/la:Amar bi vrlo lahko mogao biti novi trener?!
Tako se prica da je gotova stvar, ali i ja sam nesto skeptican po tom pitanju i infusamoplavi je napisao/la:To bi za nas u ovom trenutku bilo najbolje ali cisto sumnjam da bi Amar pristao trenirati ekipu koju su pravili Dejo i Miske.HausMan je napisao/la:Amar bi vrlo lahko mogao biti novi trener?!
-
- Kontakt:
samoplavi je napisao/la:To bi za nas u ovom trenutku bilo najbolje ali cisto sumnjam da bi Amar pristao trenirati ekipu koju su pravili Dejo i Miske.HausMan je napisao/la:Amar bi vrlo lahko mogao biti novi trener?!

1921'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.