RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 27 jul 2013, 08:06

Crveni_1922 je napisao/la:Raja sta je sa Fkvelezlive?? Nesto ne fercera. Gdje gledat tekmu trasu? Ima li kakav stream?
eto rekose da se nece vise vrsiti live prenos zbog slabog interesa :evil: .Nisam ljut na ljude koji su radili prenos nego na raju koja se buba sa obadvije ruke u prsa kao veliki velezovci a kada dodje vrijeme prenosa(i uplate za live prenos)odjednom imaju milion opravdanja :roll: :? :twisted: .Ja znam da ce ovo mene pogoditi pravo (i jos 10-tak raje),jer sam svaku godinu uplacivo a sve live utakmice(ni jednu nisam propustio).Valjda ce se naci neki nacin da se opet pocne sa prenosima

FORZA VELEZ

Raja,danas svi u Vrapcici Arenu,**** vrucinu ,ta prepreka ne postoji kada igra Velez
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jul 2013, 09:55

rodjak je napisao/la:
Crveni_1922 je napisao/la:Raja sta je sa Fkvelezlive?? Nesto ne fercera. Gdje gledat tekmu trasu? Ima li kakav stream?
eto rekose da se nece vise vrsiti live prenos zbog slabog interesa :evil: .Nisam ljut na ljude koji su radili prenos nego na raju koja se buba sa obadvije ruke u prsa kao veliki velezovci a kada dodje vrijeme prenosa(i uplate za live prenos)odjednom imaju milion opravdanja :roll: :? :twisted: .Ja znam da ce ovo mene pogoditi pravo (i jos 10-tak raje),jer sam svaku godinu uplacivo a sve live utakmice(ni jednu nisam propustio).Valjda ce se naci neki nacin da se opet pocne sa prenosima

FORZA VELEZ

Raja,danas svi u Vrapcici Arenu,**** vrucinu ,ta prepreka ne postoji kada igra Velez
**** ga Rodjak, taki smo.To je tužno, šta je raje u dijaspori da nema bar 100-200 ljudi da uplate godišnji prenos.Isto tako za ove godišnje karte, neznam jeli ih dosad 50 prodato a svi se busaju u prsa ko veliki Veležovci.

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 27 jul 2013, 09:57

Pozdrav,

Neđžad Serdarević navodno ide u Slogu Ljubuški, već danas igra u prijateljskoj protiv Brotnja... zna li neko više o tome? ;)
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 27 jul 2013, 10:20

Idemo Rodjeni danas po 3 boda poderanih koljena laktova i ledja. 200% i nece bit problema. Forza Velez
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 27 jul 2013, 10:27

Bitno je otvoriti sezonu sa pobjedom. Naprijed Rođeni !
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 jul 2013, 11:00

Rođeni spremni za novu sezonu

Iako ljetna vrućina u Mostaru podgrijava temperaturu u ovom gradu na preko 40 stepeni Celzijusa, čini se da u Mostaru, odnosno u redovima Veleža vrije „kao u loncu“.

Po svemu što je urađeno u protekle dvije godine Velež se sprema na veliki rezultatski iskorak. Uprkos brojnim finansijskim poteškoćama sa kojima se suočava naš sport, Uprava Veleža u proteklom periodu uradila je ogroman posao.

Klub je definitivno stabilizovan organizacijski i finansijski, a najbolji pokazatelj dobrog rada je upravo činjenica da su dva puta zaredom već u prvom krugu dobili UEFA licencu. Oba puta izostali su rezultati na terenu, što je donekle pokvarilo uspješnu sliku ovog kluba i veliki napredak koji se napravio.

Uprava „Rođenih“ ispunila je i obećano prije mjesec dana, te je isplatila igračima obaveze zaključno sa junom mjesecom, te praktično nema nikakvih dugovanja prema svom igračkom kadru. Rijedak je to primjer izvršenja obaveza i stvaranja preduslova za rezultat. S druge strane, u prelaznom roku stručni štab je doveo ciljana pojačanja. Zadržana je okosnica ekipe, a dovedeni su igrači, uglavnom u ofanivnom segmentu, koji bi trebali postići taj potrebni gol više u odnosu na protivnika.

Iz svega izrečenog vidljivo je da Velež želi konačni iskorak na tabeli i mnogo toga će biti na igračima i stručnom štabu. Nema sumnje da će ovakav iskorak kluba prepoznati i brojna navijačka populacija „Rođenih“ širom BiH, ali i Evrope i SAD.

U narednom periodu nastavit će se i infrastrukturni radovi na stadionu, kako bi se što kvalitetnije dočekala U-21 reprezentacija BiH, što je ujedno i prvo gostovanje jedne reprezentativne selekcije u međunarodnom duelu u Mostaru.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 jul 2013, 11:09

Admir Vladavic (Facebook):
Rodjeni danas svi u napad jurissssss!

Još da nam nije Vlada otišao bili bi prejaki! :)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 jul 2013, 12:09

Danas igrace ocekuju nehumani uslovi za igru i pomalo me strah za rezultat protiv Slavije danas. Kod nas u Zepcu je vec sada nenormalno vruce, a mogu tek zamisliti kako je u Mostaru. Igracima zelim puno srece i da sa pobjedom krenemo u novu sezonu, a vama koji cete biti iza gola zelim da niko ne zavrsi u bolnici :)

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jul 2013, 12:10

el-fighter je napisao/la:Danas igrace ocekuju nehumani uslovi za igru i pomalo me strah za rezultat protiv Slavije danas. Kod nas u Zepcu je vec sada nenormalno vruce, a mogu tek zamisliti kako je u Mostaru. Igracima zelim puno srece i da sa pobjedom krenemo u novu sezonu, a vama koji cete biti iza gola zelim da niko ne zavrsi u bolnici :)

FORZA VELEZ
Bit će 38-39 u 17:30 sigurno a na suncu preko 50.I mene je strah iskreno, nenormalni su uslovi za igru. :(

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 27 jul 2013, 12:14

anel81m je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Danas igrace ocekuju nehumani uslovi za igru i pomalo me strah za rezultat protiv Slavije danas. Kod nas u Zepcu je vec sada nenormalno vruce, a mogu tek zamisliti kako je u Mostaru. Igracima zelim puno srece i da sa pobjedom krenemo u novu sezonu, a vama koji cete biti iza gola zelim da niko ne zavrsi u bolnici :)

FORZA VELEZ
Bit će 38-39 u 17:30 sigurno a na suncu preko 50.I mene je strah iskreno, nenormalni su uslovi za igru. :(
Drugo poluvrijeme će im biti dosta lakše igrati, barem će se malo smanjiti temperatura na odnosu na prvo poluvrijeme...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 jul 2013, 13:31

Do prve pobjede danas, nadam se. Sretno igračima na terenu, a sretno i nama koji ćemo ih gledati. :P
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 jul 2013, 13:32

Mogli su komotno u 6i30 staviti termin utakmice.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 27 jul 2013, 13:33

el-fighter je napisao/la:Danas igrace ocekuju nehumani uslovi za igru i pomalo me strah za rezultat protiv Slavije danas.
šta misliš kako je igračima Slavije tek, vaši su navikli :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jul 2013, 13:37

vm22 je napisao/la:Mogli su komotno u 6i30 staviti termin utakmice.
Nisu, jer ti niko ne moze garantovati hoce li se vrijeme pogorsati, a samim tim I vidljivost smanjiti. Cak I po ovako vedrom vremenu, ako bi utakmica zavrsavala poslije 8 po toj logici, vidljivost nije ista.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 jul 2013, 13:39

Onda su u 6 mogli sigurno. Ipak u 8 i 30 pada prvi mrak.

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 27 jul 2013, 13:51

Ma bit ce to ok. Nije ista vrucina u 5ipo i sada. Igralo se i prije na jos vecoj temperaturi. Svi na stadion. Vrucina ne moze biti izgovor. Forza
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jul 2013, 13:55

Tako je. M.u.s.v.d.g
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 jul 2013, 13:56

moRAja je napisao/la:Ma bit ce to ok. Nije ista vrucina u 5ipo i sada. Igralo se i prije na jos vecoj temperaturi. Svi na stadion. Vrucina ne moze biti izgovor. Forza
Najveća je oko 15:00h ali i u tom terminu padne stepen, dva.Radi vidljivosti nisu mogli kasnije, možda oko 18:00 ali zato su reflektori zakon.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 jul 2013, 14:00

Naravno da nije vrucina izgovor, nikad nije ni bila. Sjecam se protiv Borca ove sezone bila utakmica u 14i30 a vruce skoro ovako ko danas, izgorio sam bio totalno. A vec sljedeca protiv Zelje bila u 17 sati i bilo je puno ugodnije

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 jul 2013, 16:00

39C je u Mostaru...ali zayebi sve to,naučili smo.
Idemo Rođeni,idemo ih satrati!
Idemo sa stilom u novu sezonu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.