http://www.premier-kladionica.comRAS07 je napisao/la:zna li ko link za tekmu Kiel-Ahlen ??
thx unaprijed !!!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
http://www.premier-kladionica.comRAS07 je napisao/la:zna li ko link za tekmu Kiel-Ahlen ??
thx unaprijed !!!
Neutralni teren.adis.p je napisao/la:mozel mi nekom rec sta znaci ovo N.T. pored utakmice.....![]()
![]()
![]()
![]()
aaaa vidi fakat....ima logikee......eeeeeeeee nikad ne bi skonto......Monolog je napisao/la:Neutralni teren.adis.p je napisao/la:mozel mi nekom rec sta znaci ovo N.T. pored utakmice.....![]()
![]()
![]()
![]()
ima odes i opljackas bankumandraX je napisao/la:Imal' ko marku pozajmit'?![]()
eto dokle je doslo...
fujvolimliverpool je napisao/la:Nadobijao si se u zadnje vrijeme,a eto na šta si spao.
Trebali bi, mada Memfis nije loša ekipa. U zadnje vrijeme igraju prilicno dobro ali lejkersi su kvalitetniji. Igrao sam dvicu.Esii TM87 je napisao/la:Pros'o
Telstar-Waalwijk 2
0.5/Exeter-Brentford 2
Hoce li LA Lakersi uzeti? Nesto ne pratim NBA...znam da su izgubili zadnju od San Antonia
mandraX je napisao/la:fujvolimliverpool je napisao/la:Nadobijao si se u zadnje vrijeme,a eto na šta si spao.sreca pa je danas plata bila
![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:Teska ce biti utakmica izmedju Munchena i Dusseldorfa.Zadnja utakmica Munchena i Dusseldorfa zavrsila je 1:1. Munchen je kolo prije ovog igrao nerjeseno sa Duisburgom a Dusseldorf pobijedio Frankfurt 1989 6:0Munchen je 9 a Duseseldorg 11 na tabeli
Igrao bi PS1 ili manje od 3
11 razlike.Sanchez_8 je napisao/la:Joj ljudi moji kakva me nesreca zadesi danas , hocu da igram ovaj rukomet Kiel da ce uzeti vise od 10 razlike to jest taj hebeni hendikem , a nisam znao da je h1 preko deset a h2 manje i ja odigram h2 i molim vas pogledajte rezutat samo![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:
Na prvi pogled :
Almere - Maastricht 3+![]()
Tours - Evian Thonon Gaillard 1![]()
Exeter - Brentford GG![]()
Kvota oko 6
Čekam ih za 45 KM..nadam se da ce slavitiSPY je napisao/la: Trebali bi, mada Memfis nije loša ekipa. U zadnje vrijeme igraju prilicno dobro ali lejkersi su kvalitetniji. Igrao sam dvicu.
..odigrao sam ps1,al me jos ranije obori tunis-angola ps2Emir_ZENICA je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Teska ce biti utakmica izmedju Munchena i Dusseldorfa.Zadnja utakmica Munchena i Dusseldorfa zavrsila je 1:1. Munchen je kolo prije ovog igrao nerjeseno sa Duisburgom a Dusseldorf pobijedio Frankfurt 1989 6:0Munchen je 9 a Duseseldorg 11 na tabeli
Igrao bi PS1 ili manje od 3![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:
Na prvi pogled :
Almere - Maastricht 3+![]()
Tours - Evian Thonon Gaillard 1![]()
Exeter - Brentford GG![]()
Kvota oko 6
Emir_ZENICA je napisao/la:Analiza :
Andria - Taranto x / x
Tours - Evian Thonon Gaillard 2/X
Emir_ZENICA je napisao/la:Analiza :
Andria - Taranto x / x![]()
Emir_ZENICA je napisao/la:VECI ULOG :
Senegal - Ruanda 1 1.65![]()
OFI Kreta - Ionikos 1 1.30![]()
Cerro Porteno - Tacuary 1 1.40
19/Portugal - 19/Slovačka 1x 1.10![]()
Atl. Roma - Foligno 1x 1.05![]()
Kvota : 3.50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.