NK Zvijezda Gradačac

zeljo1974
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zeljo1974 » 19 apr 2015, 12:14

Trsko ce te ostati u ligi ako izgubite u vitezu

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 apr 2015, 12:37

zeljo1974 je napisao/la:Trsko ce te ostati u ligi ako izgubite u vitezu
Dobijamo 0:2 :)
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 apr 2015, 12:58

desetkamarakane je napisao/la:Dobio je prednost u odnosu na stojnica i janjosa
ja sam imao informaciju da su ozbiljni kandidati Durgut i Jašarević... ali eto odlučili su se za ovu drugu opciju,ajd valjda izađe na dobro..

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 apr 2015, 13:09

zmaj348 je napisao/la:
ja sam imao informaciju da su ozbiljni kandidati Durgut i Jašarević... ali eto odlučili su se za ovu drugu opciju,ajd valjda izađe na dobro..
Kralju ta dvojca koji su bili protiv kandidati se po mom misljenju nemogu ni blizu porediti sa Nedom...Frajer je zvjer znam da lik forsira izrazito napadacki fudbal a hinjoslav je samo takav,lik arogantan,prepotentan ali frajer zna svoj posao i njemu se sigurno nece moci mjesati u posao...nista jos nije gotovo sto se vas tice...igrate sa direktnim konkurentima cupate se garant ustvari ja bi licno volio da ostanete..puno srece i velikih MUDA jer sreca prati hrabre....

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 19 apr 2015, 13:19

Ovde prevashodno mislim na sportsku aroganciju i prepotenciju ne na ljudsku..Po meni jedan od boljih trenera na ovim prostorima samo nema jak klub iza ledja da stane iza njega...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 19 apr 2015, 13:32

lovcen16 je napisao/la:Ovde prevashodno mislim na sportsku aroganciju i prepotenciju ne na ljudsku..Po meni jedan od boljih trenera na ovim prostorima samo nema jak klub iza ledja da stane iza njega...
drug možda nama i treba taj tip trenera da malo razbudi naše igrače,nisam bio upoznat sa njegovim kvalitetama,a ako je i pola tačno od ovoga što si napisao valjda bude nešto od nas..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 19 apr 2015, 14:24

lovcen16 je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Kralju ta dvojca koji su bili protiv kandidati se po mom misljenju nemogu ni blizu porediti sa Nedom...Frajer je zvjer znam da lik forsira izrazito napadacki fudbal a hinjoslav je samo takav,lik arogantan,prepotentan ali frajer zna svoj posao i njemu se sigurno nece moci mjesati u posao...nista jos nije gotovo sto se vas tice...igrate sa direktnim konkurentima cupate se garant ustvari ja bi licno volio da ostanete..puno srece i velikih MUDA jer sreca prati hrabre....
Mi se rijesili jednog koji forsira napadacki fudbal a opet nam takav dodje znaci nastavlja se golijada u nasoj mrezi

redwhite

Post Postao/la redwhite » 19 apr 2015, 14:36

Jos jedan u nizu koji je nahvaljen prije nego sto je dosao,nakon toga popljuvan i evo sada otisao.Kao i do sada ,nakon nekog vremena zalit ce se za njim kao i za nekim prije koji su imali slicnu sudbinu.
Po znanom scenariju,sada krecu hvalospijevi za novog trenera,pa opet sve u krug.
U ovom klubu uvijek je bilo manje do trenera koliko do ostalih nakaradnih i bolesnih stvari i ljudi, u i oko kluba.Bez zdravih osnova nema ni zdravog kluba.
Neka igre pocnu,jos jednom!

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 19 apr 2015, 16:37

Kakvi kandidati durgut i jasarevic ,nedim je dogovoren odavno i trebao je biti prije zrinjskog da kuci otvori program opstanka u premieri ipak segrt kakav god da je imao je podrsku da proba izvuci protiv zrinjskog ,okliznuo se i gotovo,hvala petru i to je to sto se njega tice,pocinje novi program gospodina jusufbegovica nadam se uspjesno

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 19 apr 2015, 20:06

Sretno Nedime!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 19 apr 2015, 21:31

ovaj sok sa promjenom trenera mora donijeti dobrog odnosno bolje nego do sad..sretno nam u srijedu i naravno u subotu.imamo sanse za opstanak ali tesko cemo uspjeti.
volim te zvijezdo pa sta bude :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 apr 2015, 21:43

Smjena trenera se trebala desiti već najkasnije nakon domaćeg poraza sa Čelikom.Ako nismo tada pobijedili ekipu poput nas na domaćem terenu koga bi već mogli pobijediti,mozda Zrinjski ili Široki :lolno: :lolno: :lolno: Rizikovalo se sa Šegrtom dalje i taj nas rizik nakon Čelika skoro pa sigurno seli u nizi rang.Jusufbegović je provjeren trener.Lik poznaje dobro sve nase ekipe,lopovluke i slično.Sigurno sa ovom postavom ne bi krenuo u drugi dio sezone ili već da je morao garant bi bolje prosao od Segrta.Al hajd,bilo pa proslo.R adnik nije toliko dobar koliko ima rezultate u zadnje vrijeme,ali ima sjajnog trenera koji zna prije ali i u toku utakmice postaviti sjajnu taktiku koja mu donosi rezultat.Jusufbegović ima sada priliku da nadmudri kolegu Petrovića na neutralnom terenu u Ugljeviku.Po meni je bas ova utakmica sa Radnikom,ekipa ravna nama,prilika da dokaze da je dobar trener.Očekujem tricu Zvijezde i remi sa Zeljom,a onda bod protiv Borca,tricu protiv Slobode,Veleža,Mladosti,Viteza i eto nas na 32 boda :zviz: :zviz:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 apr 2015, 21:54

vatreni je napisao/la:Smjena trenera se trebala desiti već najkasnije nakon domaćeg poraza sa Čelikom.Ako nismo tada pobijedili ekipu poput nas na domaćem terenu koga bi već mogli pobijediti,mozda Zrinjski ili Široki :lolno: :lolno: :lolno: Rizikovalo se sa Šegrtom dalje i taj nas rizik nakon Čelika skoro pa sigurno seli u nizi rang.Jusufbegović je provjeren trener.Lik poznaje dobro sve nase ekipe,lopovluke i slično.Sigurno sa ovom postavom ne bi krenuo u drugi dio sezone ili već da je morao garant bi bolje prosao od Segrta.Al hajd,bilo pa proslo.R adnik nije toliko dobar koliko ima rezultate u zadnje vrijeme,ali ima sjajnog trenera koji zna prije ali i u toku utakmice postaviti sjajnu taktiku koja mu donosi rezultat.Jusufbegović ima sada priliku da nadmudri kolegu Petrovića na neutralnom terenu u Ugljeviku.Po meni je bas ova utakmica sa Radnikom,ekipa ravna nama,prilika da dokaze da je dobar trener.Očekujem tricu Zvijezde i remi sa Zeljom,a onda bod protiv Borca,tricu protiv Slobode,Veleža,Mladosti,Viteza i eto nas na 32 boda :zviz: :zviz:
radnik je PREDOBRA EKIPA....vidjet ces u srijedu...znaci,dugo nisam vidio onako dobro postavljenu i fizicki spremnu ekipu...sigurno su medzu 6,7 ekipa....uostalom,vidjet ces
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 19 apr 2015, 22:04

staragarda je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Smjena trenera se trebala desiti već najkasnije nakon domaćeg poraza sa Čelikom.Ako nismo tada pobijedili ekipu poput nas na domaćem terenu koga bi već mogli pobijediti,mozda Zrinjski ili Široki :lolno: :lolno: :lolno: Rizikovalo se sa Šegrtom dalje i taj nas rizik nakon Čelika skoro pa sigurno seli u nizi rang.Jusufbegović je provjeren trener.Lik poznaje dobro sve nase ekipe,lopovluke i slično.Sigurno sa ovom postavom ne bi krenuo u drugi dio sezone ili već da je morao garant bi bolje prosao od Segrta.Al hajd,bilo pa proslo.R adnik nije toliko dobar koliko ima rezultate u zadnje vrijeme,ali ima sjajnog trenera koji zna prije ali i u toku utakmice postaviti sjajnu taktiku koja mu donosi rezultat.Jusufbegović ima sada priliku da nadmudri kolegu Petrovića na neutralnom terenu u Ugljeviku.Po meni je bas ova utakmica sa Radnikom,ekipa ravna nama,prilika da dokaze da je dobar trener.Očekujem tricu Zvijezde i remi sa Zeljom,a onda bod protiv Borca,tricu protiv Slobode,Veleža,Mladosti,Viteza i eto nas na 32 boda :zviz: :zviz:
radnik je PREDOBRA EKIPA....vidjet ces u srijedu...znaci,dugo nisam vidio onako dobro postavljenu i fizicki spremnu ekipu...sigurno su medzu 6,7 ekipa....uostalom,vidjet ces
Bas ta postavka i fizička sprema je rezultat Petrovića,to im je bila jedina formula sa kadrom kojim raspolažu da ostvare sto su ostvarili do sada.Zamisli Kodru da onakvu ekipu Sarajeva zna postaviti naspram protivnika,a svi se postavljaju naspram njih i skoro da većini uspije u postavci.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 19 apr 2015, 23:46

Jedna pozitivna stvar koja se desava sa smjenom trenera je nova energija koja ce doc u svlacionicu, pogotovo sa trenerom kakav je Nedim koji je autoritet i pozitivno sportski ''bezobrazan'', lukav i karakteran i to je ono sto nama sada treba, neka nova energija da igracima vrati samopuzdanje. Da je bolji strucnjak od Segrta, ja mislim da nije, ali da je bolji za tim kakva je Zvijezda koja treba da se bori svim i svacim da izbori opstanak, to jest vjerovatno u ovo trenutku. Ja i dalje cvrsto vjerujem, ni manje ni vise, nego prije da ce Zvijezda ostat u ligi ispred Viteza i Velike Obarske ali do kraja ima jos puno i sretno novom treneru u natavku sezone. Volim te Zvijezdo ! :pray:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 20 apr 2015, 07:52

desetkamarakane je napisao/la:Kakvi kandidati durgut i jasarevic ,nedim je dogovoren odavno i trebao je biti prije zrinjskog da kuci otvori program opstanka u premieri ipak segrt kakav god da je imao je podrsku da proba izvuci protiv zrinjskog ,okliznuo se i gotovo,hvala petru i to je to sto se njega tice,pocinje novi program gospodina jusufbegovica nadam se uspjesno
pa ljudima je ponuđeno mjesto,jedan od njih dvojice mi je to rekao,ali su se oni vjerovatno vodili kao rezervna opcija ako ne bi Nedim htio da preuzme..

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 20 apr 2015, 08:12

Nista se nece dobiti ovom smjenom trenera u smislu napretka mladih igraca koji bi trebali nositi Zvijezdu i naredne sezone,a i ovom treneru,kao sto bi morao i onom bivsem, ce se kupiti par utakmica da bi izborio opstanak.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 apr 2015, 10:03

zmaj348 je napisao/la:
desetkamarakane je napisao/la:Kakvi kandidati durgut i jasarevic ,nedim je dogovoren odavno i trebao je biti prije zrinjskog da kuci otvori program opstanka u premieri ipak segrt kakav god da je imao je podrsku da proba izvuci protiv zrinjskog ,okliznuo se i gotovo,hvala petru i to je to sto se njega tice,pocinje novi program gospodina jusufbegovica nadam se uspjesno
pa ljudima je ponuđeno mjesto,jedan od njih dvojice mi je to rekao,ali su se oni vjerovatno vodili kao rezervna opcija ako ne bi Nedim htio da preuzme..
Zmaje nebudi smijesan kaka njih dvojica jednog pregazilo vrijeme,a drugi nesmije bit trener.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 20 apr 2015, 11:17

Šegrt hvala ti za ove dane provedene na čelu Zvijezde. Ne toliko zbog rezultata jer ih realno nisi ni imao nego zato što se vidi da si dobar čovjek. Po mom mišljenju bi bio bolji da si postavljen na mjesto sportskog direktora. Jer realno nisi ti za ove naše lige, kod nas je normalno da se trguje bodovima, da se kući igra krkanski itd. a ti realno to nisi znao. I ako će tvoja smjena značiti i naš opstanak u ligi onda je bolje da si otišao i radi tebe i radi nas. Jer ne bi bilo lijepo da tvoje ime ostane upisano kao trener koji je ispao sa Zvijezdom, ipak si ti predobra duša da ti se to stavi na teret. Zato MAJSTORE JOŠ JEDNOM SRETNO.
A sad da se dotaknemo malo i drugih stvari, nije mi jasno zašto se niko iz kluba a nisam Šegrt nije oglasio po pitanju smjene. Takođe kakva je sad situacija sa Alijom Š., jer znamo da je bio jedan od jaćih sponzora a isto tako znamo da je on doveo Šegrta??? Ako neko zna nešto više nek nas informiše.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 20 apr 2015, 14:58

rasta1922 je napisao/la:Nista se nece dobiti ovom smjenom trenera u smislu napretka mladih igraca koji bi trebali nositi Zvijezdu i naredne sezone,a i ovom treneru,kao sto bi morao i onom bivsem, ce se kupiti par utakmica da bi izborio opstanak.
Slazem se sa tobom sve si upravu,uglavnom bitno je ostat u pl.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.