Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kako vjetar duva tako i mnogi pisu. Sve sam safete!!
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sve si objasnio...od prvog slova do zadnjeg !Chinaglia je napisao/la:Pape, je l' ovo igra na rezultat? je l' ovo igra na pobjedu? ok, nisam očekivao da igrači na prijateljskoj tekmi daju 100 %, ali sam očekivao da odigraju ozbiljno kao što rade sve ozbiljne svjetske repke! Pape, kako bolan nisi motivisao igrače (a jadni i oni ako im treba motivacija kad igraju za reprezentaciju, bilo da je takmičarski ili prijateljski meč, Kolašinac im treba biti primjer)Pape, trenerski magu, ti i taktika ste na VI, znači, ni u putu se niste sreli
![]()
Pape, je l' te bolan sramota da u 10 min ubaciš svog bratića, pored prisutnog Hajrovića, igrača koji je sadašnjost i budućnost ove repke? igrača bez čijeg gola bismo možda u baražu završili, a tad bi plasman na SP bio upitan?! Pape, zašto uvijek daje Hajroviću bjednih 15-ak minuta, da budem iskren, sjeb'o sam se kad sam vidio da si mu dao čak pola sataPape, jesi l' vidio kakva flopčina je tvoj bratić? Tinki Vinki, Tino-Sven-Šon-Pen, Tino-Sven Besmislen
Pape, je l' te sramota što uvijek vadiš Vedu iz igre? iz razloga jer ne smiješ izvesti primadonu Edinu, pardon, Edina?! da se primadona ne nađe uvrijeđenom? zašto Pape? gdje ti je autoritet? je l' to ova repka EDIN DŽEKO? je l' to on mesija u repki, izgleda da jestekako ti bolan Vede nije žao, to je poniženje Pape, znamo to svi mi koji realno i objektivno gledamo na situaciju, zna to i Vedo, bolan, bolan!
znaš šta je najgore od svega Pape? to što ti kriviš navijače, kažeš da to nisu pravi navijači, oni što vas podržavaju? 12000 njih je došlo na tekmu Pape, da gledaju svoju repku, svoje heroje, a oni 90 min šetkaju kao na modnoj pisti? oni putuju i izdvajaju ne baš mali novac da plate kartu da bi vas gledali Pape, znaš Pape?!
a ti na kraju mrtav hladan bubneš da su novi igrači (Hadžić, Sušić) odigrali dobro i da su pokazali da se na njih može računati! je l' ba ovo mene neko zajebava, šta je ovo? skrivena kamera izgleda?
- anonymousHD
- Kontakt:
Najgore je što njega boli ona stvar što ćemo se obrukat na SP, ni pameti a ni obraza nemaDonCorleone je napisao/la:Tako sam i ja za jedan ispit bio nezabrinut poprilicno duzi period vremena, pa sam grohno zestoko na fakultetu, sreca pa sam naucio iz svojih gresaka.Tkanton je napisao/la:Hebe se njega on jos uvijek nije zabrinut
a novinari tj. lizoguzci mu ne smiju reć ni A, na šta je spala ta profesija u Bosni, tuga velika.
Nazalost u ovoj utakmici smo trebali dobiti jednog barem solidnog zadnjeg veznog i mozda sigurnog putnika u brazil i trebao je to po meni a i mnogima biti upravo Besic jer je stvarno dobro odigrao proslu sezonu za svoj klub.. Na zalost mi smo dobili jedno veliko NIŠTA i samo jos jedno veliko razocarenje.. Safet je na klupi imao samo dvije dobre utakmice i to protiv Francuske u Parizu i protiv Grcke u Zenici, svi ostali njegovi rezultati su bili ili zbog loseg protivnika ili smo imali dosta srece u tim utakmicama.. I ova nasa opustenost u ovim prijateljskim se treba promijeniti, ovake utakmice treba da nam sluze da uvedemo nove igrace u reprezentaciju, a kod nas se nakon svake prijateljske samo dobije razocarenje.. Naravno sa nekim boljim trenerom mozda bi se to i promijenilo..
Tolikoj raji koja je dosla na RADNI dan sa podrzi reprezentaciju, 'strucnjak' govori kako se treba ponasati... Hahahah, a sta ste to zasluzili?! Aplauz?! Nosi se sto dalje od reprezentacije. Ti i burazerova agencija.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
ja nas ljudi ne kontam niakako
,jesmo igrali katastrofa to je svako vidio ,al ne mogu da skontam jednu stvar da zvizdimo ,pljujemo i ostale uvrede dajemo igracima i selektoru koji su prije 5 mjeseci nas sve digli na noge .ja ne mogu zaboraviti onu radost i suze poslije litvanije ,al ocito da mi brzo sve zaboravljamo . odnosno kad pobjedimo onda smo kao najbolji na svijetu cim izgubimo odma pljuvanje prozivanje ,sramota 

Sta kaze,rekao sam im na poluvremenu da ne bi smjeli izgubiti
a motivatora majko draga.
Sta kaze jos,izgubili smo ali ako mislite da sam zabrinut grdno se varate,imamo jos dvije prijateljske utakmice i mozda cemo i njih izgubit ali to nije bitno,VIDIO SAM DOSTA INTERESANTNIH STVARI KOJE MI MOGU KORISTITI U BUDUCNOSTI
Ali vrh,majke mi mile,ja ovakvog idiota u zivotu vidio nisam.

Sta kaze jos,izgubili smo ali ako mislite da sam zabrinut grdno se varate,imamo jos dvije prijateljske utakmice i mozda cemo i njih izgubit ali to nije bitno,VIDIO SAM DOSTA INTERESANTNIH STVARI KOJE MI MOGU KORISTITI U BUDUCNOSTI

Fazon je druže što je Bešić tehnički bolje potkovan od svih naših defanzivaca... a on sa 180 cm ima takođe i brzinu i dosta je pokretljiviji,zna iznijeti loptu... I mnogo je lakše njemu koji je igrao u karijeri i desnog beka i zadnjeg veznog i stopera,prilagodit se na zadnjeg veznog,nego Tinu Sušiću koji igra krilo i ofanzivnog veznog... ili ako hoćeš Medunjanin,ni on nikad ne odigra nešto fenomenalno protiv jačij selekcija.. I nije stvar lige,igrač koji je kvalitetan ne zavisi puno od lige,Misimović i u našoj ligi da je igrao opet bi poder'o Grčku asistencijama... Stvar je jednostavna ili znaš ili ne znaš igrat DM,a Bešić je to pokazao... A kad skontaš da je Bešić ovdje nije imao ni 18 godina a zrelije odigrao nego ovi trutovi pojedini u repki koji su blizi 30 godinama nego 20-tim... Ja mislim da mi gubimo igrača koji nam može pomoći za razliku od Hadžića i Sušića...AllGunsBlazing je napisao/la:@Risha Fazon je sto njegova liga nije nista jaca od Hrvatske, cak mislim da je i slabija jer ovamo imas Dinamo koji nesto i igra, a Madjarska je uzasna. Bolje onda zvati nekog naseg pravog defanzivnog veznog, a nama treba pravi defanzivni vezni, ne po potrebi i to jos iz poluamaterske lige(u odnosu na igrace koje ima Argentina).
[youtube][/youtube]
Susic je dozivio veliki poraz protiv Egipta,nadigrani smo u svakom segmentu igre,izgledali smo poput Andore,Gvnijeje,ili neke druge amaterske ekipe... ako se neuozbiljimo u Brazili cemo biti kanta za nabijanje... imao bi stosta reci i i zamjeriti selektoru,ali necu,jer ne zelim otezavati ionako tesku situaciju! samo cu reci da se nadam da ce Besic i Arslanagic igrati na SP, s njima bi izgledali puno ozbiljnije,mali Besic igra pozrtvovano,srcem,muski,trci ko lud a ima i zavidnu tehniku,jedini igrac od svih trenutnih koje imamo na raspolaganju a da igra prirodno poziciju zadnjeg veznog,Hadzic i Tino to definitivno nisu! Arslanagic je i od Spahica i Bicu trenutno bolji igrac,jedan od najboljih defanzivaca u Belgiji,a ima samo 20-21 godinu,i nadam se da ce srediti papirologiju do Maja kako bi dobio poziv za Brazil.. protiv Egipta smo bas bili ocajni,da Bog dragi sacuva.....neponovilo se!
Zasto se vracamo u proslost,to je iza nas,gledaj malo naprijed i blizi se to SP,a mi ko rinaka na terenu protiv ekipe koja se prvi put sastavila i imala ne znam ti ni ja koliko debitanata,ljudi ginuli za svoj dres,selektor non stop kraj aut linije daje savjete..a nasi lagano hodaju,cast Kolasincu,Hajrovicu..aa nas mutaavi ni da mukne za 90 min na terenu,vec lagano ceska jajca i baca onaj svoj jadni pogled..daj ba o cemu pricamo..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije stvar u pljuvanju ni u našem bezobrazluku. Stvar je u tome da mi nećemo na SP-u igrati protiv Lihtenštajna, Luksemburga, Malte, Andore i tako dalje. Mi ćemo da igramo sa puno ozbiljnijim i opasnijim protivnicima, a ako smo večeras ovako katastrofalno odigrali protiv ekipe koja je imala šest debitanata, kako ćemo igrati protiv jačih i uigranijih ekipa?bordobijeli je napisao/la:ja nas ljudi ne kontam niakako,jesmo igrali katastrofa to je svako vidio ,al ne mogu da skontam jednu stvar da zvizdimo ,pljujemo i ostale uvrede dajemo igracima i selektoru koji su prije 5 mjeseci nas sve digli na noge .ja ne mogu zaboraviti onu radost i suze poslije litvanije ,al ocito da mi brzo sve zaboravljamo . odnosno kad pobjedimo onda smo kao najbolji na svijetu cim izgubimo odma pljuvanje prozivanje ,sramota
Bit' ćemo kanta za najbijanje ako ovako igrali. I on ima hrabrosti da kaže da nije zabrinut, pa to samo lud čovjek može reći iako si odigrao utakmicu ispod svakog nivoa.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Besic je to pokazao u jednoj utakmici, dakle nije to provjereno. Nije to ono tipa j*** vidio da znam i necu vise. Treba tu utakmica i utakmica. I vise mi je tih tehnickih na vrh glave. Da je jednog sto loptu ne zna primit, al da ni igrac ne prolazi pored njeg ja bih bio najsretniji.
Celik!3,2,2.
drummer je napisao/la:Sta kaze,rekao sam im na poluvremenu da ne bi smjeli izgubitia motivatora majko draga.
Sta kaze jos,izgubili smo ali ako mislite da sam zabrinut grdno se varate,imamo jos dvije prijateljske utakmice i mozda cemo i njih izgubit ali to nije bitno,VIDIO SAM DOSTA INTERESANTNIH STVARI KOJE MI MOGU KORISTITI U BUDUCNOSTI![]()
![]()
![]()
![]()

Fakat lik nije normalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma pape nema veze s vezom,to su cinjenice,nema autoriteta,taktike,motivacije,nista,0,negativna 0. Kvalifikovali smo se zahvaljujuci lakoj grupi i to je to. Koliko dobro cemo odigrati zavisi koliko ce los protivnik biti. Eventualno presudi kvalitet pojedinih igraca koje imamo.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Isto je TOP SHOP, samo još fali, ali to nije sve ako nazovete odmah, i znate dodati loptu nekome da ne izađe van granica igrališta, pozvat' ću vas u repku.....drummer je napisao/la:Sta kaze,rekao sam im na poluvremenu da ne bi smjeli izgubitia motivatora majko draga.
Sta kaze jos,izgubili smo ali ako mislite da sam zabrinut grdno se varate,imamo jos dvije prijateljske utakmice i mozda cemo i njih izgubit ali to nije bitno,VIDIO SAM DOSTA INTERESANTNIH STVARI KOJE MI MOGU KORISTITI U BUDUCNOSTI![]()
![]()
![]()
![]()
Davno od smiješnog' postalo žalosno...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Hvala Bogu pa Mido zabranio svojim igračima koji su standardni u Zamaleku da se odazovu na ovu tekmu,to bi bio potop,sreća pa i EL AHLY,takođe ne pusti većinu svojih igrača... Sreća pa Afrika ima svoju ligu prvaka,pa ova dva kluba nisu morala poslati na ovu nevaznu utakmicu svoje kadrove 
A Papeta što se tiče :
[youtube][/youtube]

A Papeta što se tiče :
[youtube][/youtube]
Standardna press konferencija Safeta ''Cestitke protivniku...zasluzeno su pobjedili i bili su bolji..''
Boli covjeka qurac da izvinete

Boli covjeka qurac da izvinete

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-
- Kontakt:
Ne bi me začudilo da je ovo bojkot najboljih igrača prema Sušiću, iz sljedećih razloga:
1. Pozivanje Vršajevića, Sušića, Hadžića, odnosno igrača pod menadžerstvom njegovog brata.
2. Neodlaskom igračima poput Tankovića, dok gospoda iz Švedske odlazi u London da porazgovaraju s njim. Sušić daje kojekakve izjave.
Definitivno nema autoritet čim se otac Edina Džeke izgalami na njega. Na Vahida Halilhodžića ne bi sigurno.
1. Pozivanje Vršajevića, Sušića, Hadžića, odnosno igrača pod menadžerstvom njegovog brata.
2. Neodlaskom igračima poput Tankovića, dok gospoda iz Švedske odlazi u London da porazgovaraju s njim. Sušić daje kojekakve izjave.
Definitivno nema autoritet čim se otac Edina Džeke izgalami na njega. Na Vahida Halilhodžića ne bi sigurno.
kokakolas je napisao/la:Tolikoj raji koja je dosla na RADNI dan sa podrzi reprezentaciju, 'strucnjak' govori kako se treba ponasati... Hahahah, a sta ste to zasluzili?! Aplauz?! Nosi se sto dalje od reprezentacije. Ti i burazerova agencija.

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.