Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Srb-Ukr?Bordomen je napisao/la:Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
jestemarconato je napisao/la:Srb-Ukr?Bordomen je napisao/la:Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
Ako je kome dosadno i jednobojno u životu, nek počne navijat za FKS.Bordomen je napisao/la:Ako je kome dosadno nek ukljuci AS1 da vidi kako momci od 16/17 g izvode korner ili kako se ubacuje sa krila
Čudi me da ovo nisu sačekali da objave dan poslije našeg narednog lošeg rezultata.sarajevo46 je napisao/la:Plan do kraja 2017. godine
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/tr ... orija/3807
Sta si to uradio, momcinomiky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Pozelio srecu komsijama pred derbiMokes je napisao/la:Sta si to uradio, momcinomiky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Da li je sreo brata @High tamo? Onaj šta je istovario uglja ove sezone, razvio se ko idol mu!MortemHz je napisao/la:Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
Pa eto kaznili me ko savez Grbica,par kola nisam bio delegiran,tamo od derbija.MortemHz je napisao/la:Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad
joker90 je napisao/la:Da li je sreo brata @High tamo? Onaj šta je istovario uglja ove sezone, razvio se ko idol mu!MortemHz je napisao/la:Koliko si to zaglavio brate, dobro dosao nazad.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad![]()
Pozdrav momcino.miky_hz je napisao/la:Pozdrav od raje iz Banovica,ja svoju turu cumura istovario pa me evo nazad