FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

akisarajevo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la akisarajevo92 » 07 maj 2016, 21:48

Mulalic nema znanje za trenera, ne zna sastaviti jednu smislenu recenicu niti ima ponasanje dosljedno kluba kao Zeljeznicar, a na kraju svega ce ostati bez Evrope.
Meni dovoljno za "Dovidjenja, cao i prijatno".
Don't believe the hype.

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 07 maj 2016, 21:50

Da je sreća **** pokazalo se i previše puta u ovoj polusezoni... Sve one pogođene stative i prečke u zadnjim utakmnicama su presudile u korist drugih... Al kad se sjetim 2X (dva puta) bez vađenja lakše mi je...
Jer si JEDAN JEDINI...........

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 07 maj 2016, 21:50

Ma da budemo realni, ni Amaru Osimu nije mane, radio je svasta sto ne treba, igrao se boga, odbije od plate igracima i pare sebi u dzep...aj neki ce reci moze mu se, ali brt ako odbijes od plate, neces sebi to fino u padze.... Nego nije on sad tema, nas je najtrofejniji trener, ali nije on jedini koji ga moze zamijeniti. Ovo danas nam je dobro doslo, jer se vidi da se ne moze s Mulalicem i ima se sada alibi za otpustanje, mada bi on sam trebao da odstupi na kraju sezone. Bilo je neozbiljnih strasno prijedloga od forumasa vezano za buduceg trenera, tipa Beganovic gdje sam se grohotom smijao. Ja nemam ideje ko bi mogao sjesti na klupu(Oda bi bio fantastican, ali nista od toga), ali nadam se da uprava nesto ima u planu. Ne libit se oko plate, jer dobar trener vrijedi, a sto se ekipe tice, samo da se ne gomilaju bespotrebno pojacanja. Za sad je fino krenulo, ali da se ne pretjera. Toliko od mene, volio bih da dobijemo Slaviju, zbog Olimpica, jer momci se strasno bore, i Sirokog su dobili i tako nama otvorili vrata za europu, samo do nas je sto smo to prokockali. ^_^

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 21:51

Mulalicu otkaz. Bravo. Ko jos preuzima odgovornost. Mulalic nije dovodio igrace, znamo po zvanicnim objavama ko je zaduzen za to. Preuzmite odgovornost.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 21:53

Sta je s Enisom Sadikovicem. Nek ga povede s sobom jeb.o ga on

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 maj 2016, 21:59

Ko bi vam mogao biti trener imal kakvih naznaka ?

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 07 maj 2016, 21:59

samoplavi je napisao/la:Mulalicu otkaz. Bravo. Ko jos preuzima odgovornost. Mulalic nije dovodio igrace, znamo po zvanicnim objavama ko je zaduzen za to. Preuzmite odgovornost.
sto je miske nabio kompleks pitarima :rol: :rol: :rol: :rol:

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 22:00

HeraklitMracni je napisao/la:Ko bi vam mogao biti trener imal kakvih naznaka ?
Vjerovatno Adzem.

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 07 maj 2016, 22:00

Slaven Musa to su neke kombinacije

sandro82
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la sandro82 » 07 maj 2016, 22:03

HausMan je napisao/la:Sta je s Enisom Sadikovicem. Nek ga povede s sobom jeb.o ga on
Ljudi nema se nista od likovanja,hvala Edisu za dvije pobjede protiv Sarajeva,svaki put bih ga vratio pred derbije kad bih znao da ce imati ovakav skor,makar ko strucnog saradnika za motivaciju,ponuditi ugovor o djelu haha,nesto na taj fazon. A sad stvarno,prioritet je igracka i trenerska krizaljka za iducu sezonu,ko bi mogao na mjesto trenera,postoji li mogucnost da se Amar vrati,jer sjetim se Edisovih komentara pred derbi i nakon? Ako ko ima kakvih insajderskih informacija zamolio bih na pp? Hvala

Sent from my K00G using Tapatalk

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 07 maj 2016, 22:04

Nema veze evo Edis dobio otkaz ali hajde daj sad nekog pa nek ostanemo dvije tri sezone nek nešta uradi
"Volim te Zeljo"

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 22:06

BijelaCokolada je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Mulalicu otkaz. Bravo. Ko jos preuzima odgovornost. Mulalic nije dovodio igrace, znamo po zvanicnim objavama ko je zaduzen za to. Preuzmite odgovornost.
Povratak sveznalica. Prvo jutros po direktivi pljuvanje po Amaru a sad branjenje neodbranjivog. Ko je dovodio igrace? Odgovorite ljudima.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 07 maj 2016, 22:09

Samo ako postoji bolji i kvalitetniji trener od Harisa Alihodžića da je dostupan i plativ. Ako se takav ne nađe, Haris komotno može pripremati ekipu za jesen. Za bivšeg Čakiju je svakako fudbalski magistar...

samoplavi@
Sa ovim igračima Oda bi uzeo i kup i titulu...Samog Lendrića tri Osima ne bi prepoznala i dovela
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 07 maj 2016, 22:10

eno mulalic pije i razbija po tuborgu

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 07 maj 2016, 22:13

samoplavi je napisao/la:
BijelaCokolada je napisao/la:
Povratak sveznalica. Prvo jutros po direktivi pljuvanje po Amaru a sad branjenje neodbranjivog. Ko je dovodio igrace? Odgovorite ljudima.
Ima logike opcenito kad pises, ali jarane nisi u pravu za igrace. Ko je god dovodio igrace, doveo je dobre igraca. Samo sto Edis to nije znao spojiti u nesto dobro. Ja bih volio da ova ekipa ostane na okupu, a da ovi sto nisu dobili sansu produ pripreme. S trenerom ne treba zuriti, ima vremena ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 maj 2016, 22:13

Jedino veliko HVALA velikom željovcu Edisu Mulaliću :thumbup: :thumbup:

Cules10
Kontakt:

Post Postao/la Cules10 » 07 maj 2016, 22:19

Bas me zanima sta ima reci. Cuj od novinara da sazna za otkaz, pa hebem ga ja mogli su mu javit prvo oni....

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mulalic- ... zem/193754
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 07 maj 2016, 22:22

Od sto dovedenih dva su opravdala ocekivanja. Ako je to dobro odradjen posao u prelaznom roku onda smo mi svi u zabludi. Za Edisa sam govorio da nije trenutno kapacitet za Zelje iza toga stojim ali Edis se ponajmanje pitao za transfere igraca zimus kao sto ga nisu pitali ni za ovu trojicu novih. U ozbiljnom klubu ljudi koji su loptu sutnuli samo na terminu ne mogu se baviti sportskom politikom. Tacka. O ovoj sramoti i srozavanju kluba da od novinara trener saznaje za otkaz ne treba trositi rijeci.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 07 maj 2016, 22:28

samoplavi je napisao/la:Od sto dovedenih dva su opravdala ocekivanja. Ako je to dobro odradjen posao u prelaznom roku onda smo mi svi u zabludi. Za Edisa sam govorio da nije trenutno kapacitet za Zelje iza toga stojim ali Edis se ponajmanje pitao za transfere igraca zimus kao sto ga nisu pitali ni za ovu trojicu novih. U ozbiljnom klubu ljudi koji su loptu sutnuli samo na terminu ne mogu se baviti sportskom politikom. Tacka. O ovoj sramoti i srozavanju kluba da od novinara trener saznaje za otkaz ne treba trositi rijeci.
E pa to jeste veliki problem, mislim da ce Misimovic prije sazidati one velike kule oko stadione nego sto ce ustrojiti sportski segment, je*iga covjek to jednostavno ne zna i nema žicu za to

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 07 maj 2016, 22:28

Za sve ti hvala Edise.

Iako se vidjelo da nije neki super strucnjak nije zasluzio da ga ovako otjeraju.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 07 maj 2016, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 16 gostiju.