Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 00:21
jurisicduska je napisao/la: ↑08 nov 2025, 00:14
Vanja8 je napisao/la: ↑08 nov 2025, 00:06
Nisam ja nista krenuo, covjek napada Edu Vehabovica vise nego svi vasi navijaci zajedno, kladio se na derbiju iako smo svi znali da cemo sa Husom na klupi zijaniti, samo kako bi stavio potpis vezano za Zelju...
Nemam ja tu sta da mislim ni da krenem sa pricom, sve je jasno...
Uvijek objektivan i nepristrasan.
Sto jest jest sto nije nije.
Vehabovic da nije napravio ovaj incident je recimo imao perspektivu da igra u zeljeznicaru vanserijsku. Njihov tip igrača.
Nisi napao Krpica kad je to isto uradio Radovicu u tunelu, a ovdje si napravio cijeli roman o Vehabovicu...Nisi napisao da bi pljunuo Sulju...
Druga stvar, vec na slijedecem derbiju svi nasi igraci su se pozdravili sa njim na pocetku tekme...
Covjek je kapiten i pokusava zastititi klub, koji je tom momentu bio u nezavidnoj situaciji, jeste da je van sportskog kodeksa, ali je li sportski kada igraci simuliraju povrede i leze po terenu , najbanalniji primjer...
Ono je van ljudskih kodeksa ne sportskih.
Sto se tiče tog incidenta imaju moja mišljenja u jedno 20 postova. I ispravka krivog navoda mislim da je Stilic navukao Radovica na crveni karton.

istine radi.
Postavlja se obrnuto pitanje. Sto je vama nekim Krpic cigan a ovaj pravi kapiten. To je potpuna neobjektivnost. Mogu bit obojica cigani ili obojica pravi kapiteni u službi svog kluba. Iz ovog se dosta toga može zaključiti.
To sto su kone u pitanju ne treba podržavat one nastupe fudbalera , prijetnje , ublehe, i još ispiranje mozga da je Karamarko prvi počeo. **** tu priču. Ja nisam taj čovjek. Upravu su za Vehabovica pa možeš me proglasit čim hoćeš. A ja znam ko sam sta sam a i mnogi odavde na mnogo načina. Posto vidim da nije zajebancija dalje ne bih diskutovao. Uvrijedio si me.