Uprava nastavlja da radi odlican posao, kapa dole ljudima u klubu stvarno za sav rad do sada.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovdje nije kraj idemo daljeRooney88 je napisao/la:Ne moze biti los sigurno, covjek je igrao za Sevillu na kraju krajeva.
Uprava nastavlja da radi odlican posao, kapa dole ljudima u klubu stvarno za sav rad do sada.
Kako ti znas kako su ga skautirali?samoplavi je napisao/la:Mi ko pitari u bliskoj proslosti. Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.
Nemoj se ti obazirati na ove ko on... Postoje samo da bi sralikyrgios je napisao/la:Kako ti znas kako su ga skautirali?samoplavi je napisao/la:Mi ko pitari u bliskoj proslosti. Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ko kaze da cemo prekucati ligu kao oni. To govore oni strucnjaci po fb. Ne znas kako su ga skautirali tako da sutisamoplavi je napisao/la:U Australiji ga Miske i Dejo nisu sigurno gledali. Ili mozda i jesu ali u tisini. Nije ovo dobro a vi kako hocete. Glumimo pitare, dovodimo kao imena cije karijere su godinama u silaznoj putanji.
Eto ti ces mi reci da sutim. Ako je tebi normalno da ti u klub igrace dovode bankar i covjek cija je osnovna djelatnost "shoping" onda imas veliki problem. I kuci rodbinu usutkuj balonja neodgojeni.kyrgios je napisao/la:Ko kaze da cemo prekucati ligu kao oni. To govore oni strucnjaci po fb. Ne znas kako su ga skautirali tako da sutisamoplavi je napisao/la:U Australiji ga Miske i Dejo nisu sigurno gledali. Ili mozda i jesu ali u tisini. Nije ovo dobro a vi kako hocete. Glumimo pitare, dovodimo kao imena cije karijere su godinama u silaznoj putanji.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ne bi ga ni doveo da mu karijera ide prema gore. Kao ni Miroslava, ni Lendrica, ni Zahirovica, ni Bekrica, etc.TikTak je napisao/la:Nema potrebe za svadjom. Imate razlicita misljenja i oba imaju svoju podlogu. Ovaj Spanac ima za nase uslove sjajnu karijeru i sigurno nije levat. Zabrinjava sto mu karijera ide prema dole ali sudit cemo nakon sto ga vidimo.
Samo zato sto ga ti nisi gledao ne znaci da niko u klubu nije ili niko od menadzera bliskih klubu. .samoplavi je napisao/la:Mi ko pitari u bliskoj proslosti. Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.
Samo prinova sad zasad. Ono sto je dobto je to da se ekipa slaze duboko prije priprema. Treba jos malo procesljati nasu ligu. Novaca imamo i mozemo sigurno platiti i sta obestecenja. Ima i kod nas igraca koji bi nam bili pojacanja.LockScroll je napisao/la:Iskren da budem uz duzno postovanje ovaj Spanac je nepoznanica i sve dok se ne dokaze on je prinova a ne pojacanje, ima odlican CV. i odlican pocetak karijere, vjerovatno su mu karijeri kumovali i mendazeri, od Cordobe i Seville do Herculesa i Brisbeana na kraju do Zelje![]()
Zanimljivo da je 2012. vrijedio dva miliona eura a danas svega 400.000 eura, po meni kljucna stvar jeste da je doveden na mjesto koje nam skripi u ekipi - srednji vezni, Bekrica sada na klupu pa neka tamo glumi zvijezdu i sakriva Blagojevicu loptu, i uvoditi ga zadnjih 20.tak minuta po tekmi.
Dakle Hervas, Pozder i Husic zvanicno igraci a nezvanicno Radinovic, sto ukazuje da ce nam igracki kadar biti slozen i prije vremena i vjerovatno prije pocetka samih priprema![]()
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !!!
Sretan rodjendan godspodaru familije !!!
Ja se iskreno nadam da se zajebavs ...plavousrcu je napisao/la:Ja bih volio kod nas vidjeti bivseg pitara Todorovica. Za mene sjajan igrac, koji bi nam u ofanzivi donio dimenziju vise. Stoper iz Radnika Memisevic se treba pokusati dovesti. Platiti radniku 100.000 do 150.000 eura. Prodat cemo ga mi a bice nam veliko pojacanje...
molim te, nemoj pisati na ovoj temi. Imaš temu FK Željezničar - opšte diskusije, pa navali.Iznaroda je napisao/la:Na youtubeu je svaki igrac dobar.