FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rooney88
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rooney88 » 06 maj 2016, 10:31

Ne moze biti los sigurno, covjek je igrao za Sevillu na kraju krajeva. :D

Uprava nastavlja da radi odlican posao, kapa dole ljudima u klubu stvarno za sav rad do sada.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 06 maj 2016, 11:03

Rooney88 je napisao/la:Ne moze biti los sigurno, covjek je igrao za Sevillu na kraju krajeva. :D

Uprava nastavlja da radi odlican posao, kapa dole ljudima u klubu stvarno za sav rad do sada.
Ovdje nije kraj idemo dalje :opaopa:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 maj 2016, 11:32

Mi ko pitari u bliskoj proslosti :). Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.

kyrgios
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la kyrgios » 06 maj 2016, 11:34

samoplavi je napisao/la:Mi ko pitari u bliskoj proslosti :). Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.
Kako ti znas kako su ga skautirali?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 06 maj 2016, 12:15

kyrgios je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Mi ko pitari u bliskoj proslosti :). Dobar cv a da li je pojacanje vidjet cemo. Igraci se po meni ne dovode na ovaj nacin. Gledati CD i dovesti igraca je za mene najveca glupost.
Kako ti znas kako su ga skautirali?

Nemoj se ti obazirati na ove ko on... Postoje samo da bi srali

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 maj 2016, 12:17

U Australiji ga Miske i Dejo nisu sigurno gledali. Ili mozda i jesu ali u tisini. Nije ovo dobro a vi kako hocete. Glumimo pitare, dovodimo kao imena cije karijere su godinama u silaznoj putanji.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 06 maj 2016, 12:19

samoplavi je napisao/la:U Australiji ga Miske i Dejo nisu sigurno gledali. Ili mozda i jesu ali u tisini. Nije ovo dobro a vi kako hocete. Glumimo pitare, dovodimo kao imena cije karijere su godinama u silaznoj putanji.
Ko kaze da cemo prekucati ligu kao oni. To govore oni strucnjaci po fb. Ne znas kako su ga skautirali tako da suti

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 maj 2016, 12:24

kyrgios je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:U Australiji ga Miske i Dejo nisu sigurno gledali. Ili mozda i jesu ali u tisini. Nije ovo dobro a vi kako hocete. Glumimo pitare, dovodimo kao imena cije karijere su godinama u silaznoj putanji.
Ko kaze da cemo prekucati ligu kao oni. To govore oni strucnjaci po fb. Ne znas kako su ga skautirali tako da suti

Eto ti ces mi reci da sutim. Ako je tebi normalno da ti u klub igrace dovode bankar i covjek cija je osnovna djelatnost "shoping" onda imas veliki problem. I kuci rodbinu usutkuj balonja neodgojeni.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 maj 2016, 12:30

TikTak je napisao/la:Nema potrebe za svadjom. Imate razlicita misljenja i oba imaju svoju podlogu. Ovaj Spanac ima za nase uslove sjajnu karijeru i sigurno nije levat. Zabrinjava sto mu karijera ide prema dole ali sudit cemo nakon sto ga vidimo.
Ne bi ga ni doveo da mu karijera ide prema gore. Kao ni Miroslava, ni Lendrica, ni Zahirovica, ni Bekrica, etc.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 maj 2016, 12:39

Samo zato sto ga ti nisi gledao ne znaci da niko u klubu nije ili niko od menadzera bliskih klubu. . ;)

Idemo stvoriti sampionski stroj za ligu 12.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 06 maj 2016, 12:48

Eno u danasnjem Avazu opet punac ponio 500 KM po igracu Celika od strane naravno pitara, a sudije premirao široki, takoda nemamo mi vise sansi nikako za Europu nazalost.

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 06 maj 2016, 13:32

Iskren da budem uz duzno postovanje ovaj Spanac je nepoznanica i sve dok se ne dokaze on je prinova a ne pojacanje, ima odlican CV. i odlican pocetak karijere, vjerovatno su mu karijeri kumovali i mendazeri, od Cordobe i Seville do Herculesa i Brisbeana na kraju do Zelje :clap:
Zanimljivo da je 2012. vrijedio dva miliona eura a danas svega 400.000 eura, po meni kljucna stvar jeste da je doveden na mjesto koje nam skripi u ekipi - srednji vezni, Bekrica sada na klupu pa neka tamo glumi zvijezdu i sakriva Blagojevicu loptu, i uvoditi ga zadnjih 20.tak minuta po tekmi.

Dakle Hervas, Pozder i Husic zvanicno igraci a nezvanicno Radinovic, sto ukazuje da ce nam igracki kadar biti slozen i prije vremena i vjerovatno prije pocetka samih priprema :thumbup:

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !!!
Sretan rodjendan godspodaru familije !!!

slika
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2016, 14:23

LockScroll je napisao/la:Iskren da budem uz duzno postovanje ovaj Spanac je nepoznanica i sve dok se ne dokaze on je prinova a ne pojacanje, ima odlican CV. i odlican pocetak karijere, vjerovatno su mu karijeri kumovali i mendazeri, od Cordobe i Seville do Herculesa i Brisbeana na kraju do Zelje :clap:
Zanimljivo da je 2012. vrijedio dva miliona eura a danas svega 400.000 eura, po meni kljucna stvar jeste da je doveden na mjesto koje nam skripi u ekipi - srednji vezni, Bekrica sada na klupu pa neka tamo glumi zvijezdu i sakriva Blagojevicu loptu, i uvoditi ga zadnjih 20.tak minuta po tekmi.

Dakle Hervas, Pozder i Husic zvanicno igraci a nezvanicno Radinovic, sto ukazuje da ce nam igracki kadar biti slozen i prije vremena i vjerovatno prije pocetka samih priprema :thumbup:

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !!!
Sretan rodjendan godspodaru familije !!!

slika
Samo prinova sad zasad. Ono sto je dobto je to da se ekipa slaze duboko prije priprema. Treba jos malo procesljati nasu ligu. Novaca imamo i mozemo sigurno platiti i sta obestecenja. Ima i kod nas igraca koji bi nam bili pojacanja.

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 06 maj 2016, 14:41

Igraci koji bi nam bili pojacanja a iz nase lige su komotno mozes nabrojati na prste jedne ruke, i ti koji su interesantni imaju ugovore na duze od godinu, a vecini je i cilj da odu u inostranstvo.

Ima tu par prije svega interesantnih igraca tipa Obradovic iz Radnika, Marjanovic iz Borca, Burekovic iz Celika ili Mance takodjer iz Borca, ali ja se iskreno ne sikiram uprava radi odlican posao i ljudi znaju sta im je ciniti.
1921'

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 06 maj 2016, 14:55

Ja bih volio kod nas vidjeti bivseg pitara Todorovica. Za mene sjajan igrac, koji bi nam u ofanzivi donio dimenziju vise. Stoper iz Radnika Memisevic se treba pokusati dovesti. Platiti radniku 100.000 do 150.000 eura. Prodat cemo ga mi a bice nam veliko pojacanje...

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 06 maj 2016, 15:05

plavousrcu je napisao/la:Ja bih volio kod nas vidjeti bivseg pitara Todorovica. Za mene sjajan igrac, koji bi nam u ofanzivi donio dimenziju vise. Stoper iz Radnika Memisevic se treba pokusati dovesti. Platiti radniku 100.000 do 150.000 eura. Prodat cemo ga mi a bice nam veliko pojacanje...
Ja se iskreno nadam da se zajebavs ... :shifty:

Jedno su zelje a drugo mogucnosti, treba ipak biti realan da tu cifru ne moze platiti ni jedan klub u BIH, to su place komplet igracima i strucnom stabu za min 3.-4 mjeseca sto se tice barem nas.
1921'

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 06 maj 2016, 15:13

Ma kakvo placanje obestecenja od 150 hiljada eura, to je van svake pameti. Mi sta mozemo raditi, to su kupovine mladjih, nedokazanih igraca kao sto je bio slucaj sa Viscom, placen je bio 15 hiljada ja mislim. Isto se tice novog igraca, zvuci sve to super, ali vidjet cemo. I on je napravio gresku kada je otisao u Sevillu, da je otisao kojim slucajem u Malagu, vjerovatno bi bolje prosao. Procitah na jednom forumu da je bio proglasen najboljim igracem druge spanske lige, kada je Cordoba iznimno dobro igrala. Moze to dobro ispasti, ali vidjet cemo. Cuo sam da je dobar tehnicar, a ako on bude zelio da se dokaze i vrati u formu, onda vjerovatno nece biti problema. Sve je do glave.Sto se trenera tice, prvi sam ja protiv promjene trenera svako malo, ali mislim da Mulalic nije dorastao zadatku. Steta sto dadose otkaz Odovicu, on je cuda pravio od niceg, drugo mjesto kada to niko nije ocekivao, umalo ne uzesmo titulu, odlicni rezultati u europi i sasvim dobre igre kasnije, ali toliko pehova u prvenstvu, odlazak velikog broja igaca, sve je to dovelo do toga sta se desilo. Zato cisto sumnjam da ce Odovic doci, cisto sumnjam da mozes nekom dati nogu, pa da ti godinu poslije opet dosao. Vidjet cemo. Ako i Mulalic ostane, imat ce moju podrsku, ali bojim se da to nece na dobro izaci, covjek nema nikakve taktike. Odlican je motivator, dobar s igracima, ali zakazao je toliko puta. Nema nikakvih rotacija u ekipi, istih 11 izlazi na teren, kad je pravio izmjene, to je bilo cudno skroz, izbacio bi igraca koji dobro igra itd. Memija se forsira na pozicijama na kojim ne igra. Sto se drugih trenera tice, ja stvarno ne znam ko bi mogao doci. Uglavnom, vidio sam na jednom forumu da se pocinje pljuvati po upravi, sto je van svake pameti.
I sretan rodjendan nasem jednom i jedinom Ivici Osimu SVABI :)

LockScroll
Kontakt:

Post Postao/la LockScroll » 06 maj 2016, 15:16

Odovic je dva puta bukvalno otjeran i cisto sumnjam da ce doci i treci put, Edis ako ostane neminovno je da mu se pojaca strucni stab i ako se on protivi tome iz njemu samo poznatih razloga
1921'

Iznaroda
Kontakt:

Post Postao/la Iznaroda » 06 maj 2016, 18:30

Na youtubeu je svaki igrac dobar.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 06 maj 2016, 19:22

Iznaroda je napisao/la:Na youtubeu je svaki igrac dobar.
molim te, nemoj pisati na ovoj temi. Imaš temu FK Željezničar - opšte diskusije, pa navali.
hvala

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15 i 29 gostiju.