Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
Smrdo koji nam je na dva derbija čiste golove poništavao.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Haj mi objasni što nam je prvi gol protiv Zrinjskog poništen za istu stvar?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
Prvi je tada Kaljanac rekao da je čisto poništen gol.
OK, prihvatam.
Šta je sada drugi slučaj za istu stvar ? Gdje je dosljednost ?
Ko ovdje koga pravi budalom ?
Nedo Bog da je obrnuta situacija bila i protiv vas ovo dosuđeno bilo. Sada bismo imali ovdje pomahnitali rulju, snimao bi se telefonski razgovor sa Peljtom, prijetilo bi mu se, možda i auto zapalio. Nemoj majke ti dvostrukih aršina.
Pa to ti je tvoj Kaljanac rekao, nisam ja.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:12Čuj Haskić išao nazad i smatra se novim posjedom lopte (novim napadom). Pa mentolu niste gubili posjed lopte.Balorda je napisao/la: ↑07 nov 2025, 20:54Valjić kaže jedno, ono što sam i ja pisao, nije svako igranje rukom prilikom postizanja pogotka isto i to je on potvrdio. Dobra odluka.
Kaljanac je nagovorio svašta, pa čak i da je novi napad jer je Haskić išao unazad, to mi je npr. novi moment u tumačenju pravila. Uglavnom, alibi komentar Kaljanca.
Kako nije bilo crvenog Haskića![]()
![]()
Ovo je gore od one priče o kompletnom snimku iz tunela.
Al moram ti priznati da ti ta papanska priča baš priliči.
Nego kad će kompletan snimak iz tunela?![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Slabo pamtim te sudijske greške svako kolo ih sila bude ali onu u Širokom gdje je Željezničar oštećen sam zapantio. Hoću da ti kažem da ne možeš takve stvari tumačiti onom pokrali su mene moram i ja drugog nego po fudbalskim pravilimaSamba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:20Haj mi objasni što nam je prvi gol protiv Zrinjskog poništen za istu stvar?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
OK, prihvatam.
Nedo Bog da je obrnuta situacija bila i protiv vas ovo dosuđeno bilo. Sada bismo imali ovdje pomahnitali rulju, snimao bi se telefonski razgovor sa Peljtom, prijetilo bi mu se, možda i auto zapalio. Nemoj majke ti dvostrukih aršina.
Pa razlika je sto je SVAKO dodavanje kad je igrac iza protivnicke odbrane OFSAJD i prekida se utakmica, dok se za SVAKO igranje rukom ne prekida utakmica. Veoma bitna razlika za one koji imaju gram mozga.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:20Haj mi objasni što nam je prvi gol protiv Zrinjskog poništen za istu stvar?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
OK, prihvatam.
I Kaljanac je rekao da je greska samo to sto nije VAR zvao da se pogleda ponovo situacija jer se za svakakve gluposti vraca nekim ekipama.
Lafe miješaš žabe i babe. Gol Cvetanoskog protiv Zrinjskog na Grbavici je poništen zbog igranja rukom Lagumžije u začetku akcije gdje ga je lik sa pola metra pod faulova napucao u ruku.Rodjeni81 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:31Pa razlika je sto je sto je SVAKO dodavanje kad je igrac iza protivnicke odbrane OFSAJD i prekida se utakmica, dok se za SVAKO igranje rukom ne prekida utakmica. Veoma bitna razlika za one koji imaju gram mozga.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:20Haj mi objasni što nam je prvi gol protiv Zrinjskog poništen za istu stvar?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
OK, prihvatam.
I Kaljanac je rekao da je greska samo to sto nije VAR zvao da se pogleda ponovo situacija jer se za svakakve gluposti vraca nekim ekipama.
Pa u tome i jest poenta.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:30Slabo pamtim te sudijske greške svako kolo ih sila bude ali onu u Širokom gdje je Željezničar oštećen sam zapantio. Hoću da ti kažem da ne možeš takve stvari tumačiti onom pokrali su mene moram i ja drugog nego po fudbalskim pravilimaSamba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:20Haj mi objasni što nam je prvi gol protiv Zrinjskog poništen za istu stvar?Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
OK, prihvatam.
Ko je rekao da želim da se krade u korist tima za koji navijam?
Evo da je Haskić onaj lakat uradio protiv Zrinjskog ili Borca sigurno bi crveni dobionakon VAR pregleda (evo ti primjera utakmice Široki-Zrinjski, ruku na srce meni je ono čist crveni, ali znaš kada bi ga tebi i meni sudio - nikad). U tome je poenta. Nebitno ko je protivnik.
Govorim o golu sto Threeplanetrees spominje u Sirokom. Mislio sam da i ti pisao o tome, ali evo vidim da pises o drugoj utakmici, do mene.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:34Lafe miješaš žabe i babe. Gol Cvetanoskog protiv Zrinjskog na Grbavici je poništen zbog igranja rukom Lagumžije u začetku akcije gdje ga je lik sa pola metra pod faulova napucao u ruku.Rodjeni81 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:31Pa razlika je sto je sto je SVAKO dodavanje kad je igrac iza protivnicke odbrane OFSAJD i prekida se utakmica, dok se za SVAKO igranje rukom ne prekida utakmica. Veoma bitna razlika za one koji imaju gram mozga.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:20
Haj mi objasni što nam je prvi gol protiv Zrinjskog poništen za istu stvar?
OK, prihvatam.
1. Kaljanac nije moj. On je dijete FKS čije je omladinske kategorije prošao ( i protiv toga nemam ništa),Balorda je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:26Pa to ti je tvoj Kaljanac rekao, nisam ja.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:12Čuj Haskić išao nazad i smatra se novim posjedom lopte (novim napadom). Pa mentolu niste gubili posjed lopte.Balorda je napisao/la: ↑07 nov 2025, 20:54
Valjić kaže jedno, ono što sam i ja pisao, nije svako igranje rukom prilikom postizanja pogotka isto i to je on potvrdio. Dobra odluka.
Kaljanac je nagovorio svašta, pa čak i da je novi napad jer je Haskić išao unazad, to mi je npr. novi moment u tumačenju pravila. Uglavnom, alibi komentar Kaljanca.
Kako nije bilo crvenog Haskića![]()
![]()
2. Rekao je da je mnogo poruka dobio, između ostalog i tu što ti pominješ, ali je rekao da se VAR trebao uključiti i da je Peljto trebao pogledati situaciju.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kaljanac je rekao da se VAR trebao uključiti pretpostavljam zbog kompenzacije onoga u Širokom, a ne što je napravljena greška
Tako je. Nije rekao da je pogrešna odluka i da je neregularan gol.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:461. Kaljanac nije moj. On je dijete FKS čije je omladinske kategorije prošao ( i protiv toga nemam ništa),Balorda je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:26Pa to ti je tvoj Kaljanac rekao, nisam ja.Samba71 je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:12
Čuj Haskić išao nazad i smatra se novim posjedom lopte (novim napadom). Pa mentolu niste gubili posjed lopte.
2. Rekao je da je mnogo poruka dobio, između ostalog i tu što ti pominješ, ali je rekao da se VAR trebao uključiti i da je Peljto trebao pogledati situaciju.
Valjić je rekao da je sve čisto.
Pametnom će biti dovoljno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
-
opalaopala
- Kontakt:
Cuj zeljovci da vise vjeruju kaljancu nego peljti. A peljto njihov igrac, navlaci kad moze zivotom. I razlika izmedju znanja i sposobnosti isto kao da junior uci trenera fudbalom.
Prije tekme ubjeduju da peljto neće suditi kad je delegiran muk
Prije tekme ubjeduju da peljto neće suditi kad je delegiran muk
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Seljescar, borat i zmijski nikada evropu nebi izborili bez saveza i sudija.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ne navlaci.opalaopala je napisao/la: ↑07 nov 2025, 22:07Cuj zeljovci da vise vjeruju kaljancu nego peljti. A peljto njihov igrac, navlaci kad moze zivotom. I razlika izmedju znanja i sposobnosti isto kao da junior uci trenera fudbalom
Peljto i Sarajevu i Željezničaru sudi na način da će ih prije oštetiti da ne bi bilo da navlaci. U tom pokušaju da ispadne korektan ispadne vise puta nekorektan prema oba kluba. A kad igramo derbije onda sve sudi da mu ko sta ne zamjeri.
Peljto ne treba suditi niti jednom od ova dva kluba.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne treba kriterij da ostane na pogrešnim odlukama sudija. U tome i jeste problem što većina traži kompenzaciju kada si oštećen. Vidi šta se Posušju dešava isključuje im nepravedno protiv Sarajeva igrača, a prije toga na Grbavici sudija za još očigledniji crveni ne isključuje zadnjeg igrača Željezničara. Šta bi oni trebaliOrvel je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:59Fazon je ako se jednom desi da se gleda VAR minut unazad onda kriterij treba da ostane takav a ne u nekoj tekmi se gleda u nekoj ne gleda. I meni je bezveze gledati toliko dugo ali ako su mogli jedan gol ponistiti u ligi onda svaki put mora biti tako. Na stranu to sto smo mi mlaki bili i neprecizni, sudjenje kriminalno i neujednaceno je rak rana. Nisu to male razlike u kriteriju nego totalno suprotni.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 nov 2025, 21:13Ispravna odluka Peljte i VAR sobe kod drugog gola Veleža isto kao što je greška bila onaj poništen gol Željezničara u Širokom. Samo što su tada navijači Željezničara za istu odluku pisali jedno, a nakon našeg gola drugo. Totalno pomahnitala masa koja vrišti na svaku odluku koja nije u njihovu korist
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 07 nov 2025, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hoćemo završit cemo treći osvojit kup i superkup. Vi ?.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.