Očekujem da u 2p. šef ubaci Jese-a.Pavon je napisao/la:Adán; Altintop, Albiol, Varane, Marcelo; Khedira, Sahin, Callejón, Ronaldo, Kaká e Higuaín.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“You talkin’ to me?”
veceras kad nabijete ove amatere pekare i klesare vjerujem opet ce poceti prica kako je realan mocan, u velikoj formi i favorit protiv barce, a ronaldu kad saberu ove golove opet ce prica da je i bolji od messija heh
da ste neka ekipa veceras bi vam igrali mladji igraci iz vase akademije, a ne ekipa koja je placena 200 miliona
da ste neka ekipa veceras bi vam igrali mladji igraci iz vase akademije, a ne ekipa koja je placena 200 miliona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ne smaraj...boli te...Romariooo je napisao/la:veceras kad nabijete ove amatere pekare i klesare vjerujem opet ce poceti prica kako je realan mocan, u velikoj formi i favorit protiv barce, a ronaldu kad saberu ove golove opet ce prica da je i bolji od messija heh
“You talkin’ to me?”
Mou je strašan, protestuje k'o da je finale LP.
Drago mi je da je Callejon zabio, ali Samijev ubačaj je za pohvalit. Kiša malo poremetila stvari.

Drago mi je da je Callejon zabio, ali Samijev ubačaj je za pohvalit. Kiša malo poremetila stvari.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- tyler durden
- Kontakt:
kaka i raul albol i cronaldo su najgori na terenu 

albiol pocrvenio ?

opa. Cristina nastavlja zabijati velikim ekipama.

Zeka je napisao/la:albiol pocrvenio ?![]()
a jel i tebi tata plaća račune zeko mali
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ludnica na stadionu Ponferadine
ne dolazi Real Madrid C.F. svake godine..
Steta sto nisu zabili jedan za raju.

Steta sto nisu zabili jedan za raju.
“You talkin’ to me?”
1:3madridist je napisao/la:Zeka je napisao/la:albiol pocrvenio ?![]()
a jel i tebi tata plaća račune zeko mali
pitao sam jel tata platio račune?

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Naplaceno neku nocmadridist je napisao/la:pitao sam jel tata platio račune?

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Nail for Real
- Kontakt:
Cek, predomislio sam se, definitivno su na pomolu nove snage Zlatne Kante. Kakvi provokatori jbt.
Utakmica nebitna, kol'ko da se odradi.
Utakmica nebitna, kol'ko da se odradi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
delldell je napisao/la:Nisam bas vidio previse tih startova igraca Reala kao u ranijim utakmicama, tako da...Stefan Effenberg je napisao/la:
Drugo, osobno volim pravu "mušku" igru/nogomet ali ovaj put mi se nisu sviđali startovi Realovih igrača. Bilo je tu startova koji ne bi trebali imati mjesto u nogometu jer ipak je ovo bilo previše.
Treće, samo jednom je Ronaldo odigrao derbi za prolaznu ocjenu. Ostale tekme na razini početnika.
Peto, Mourinho, stavlja Coentraoa na desnog beka a frajer se ne priključi niti jednom napadu??? Pa onda je komotno mogao staviti Varanea na stopera a Ramosa na beka.
Sto se treceg tice. Ronaldo je prema svim medijima dobio najnizu ocjenu u ovoj utakmici, kako onda da je odigrao derbi za prolaznu? Sebican je bio i promasio sve sto mu se ponudilo. Najgori igrac utakmice.
Peto, Mourinho je Mourinho, ja i ti smo niko i nista naspram njega. On zna zasto ga je stavio i zna zasto je i kako je Coentrao odigrao kako jest. Ne mozemo sad kriviti njega sto je Ronaldo prokockao dvije izvanredne sanse.
PS - moja greska kod treceg jer sam pogresno procitao :=
Ne bih se želio svađati ali svi smo vidjeli da je bilo nekih startova na rubu crvenog kartona, isto kao što je sudac bez razmišljanja trebao dati crveni Messiu. Tako da nisam baš cjenio neke startove Realovih igrača jer su isti u 2-3 navrata prešli granicu dozvoljenih startova.
No, dosta o tome.
Mourinho je pogriješio kad nije iz igre izvadio Ronalda a to se trebalo najkasnije dogoditi u 60-65 minuti. Kad vidiš da ne igra dobro zašto ga držiš u igri?
Govorimo o Ronaldu kao igraču koji je dokazao da je slab u derbijima pa stoga jedno sjedenje na klupi ne bi škodilo. Znači, dokazao je da nije u glavi jak pa mislim da se on ipak morao zamijeniti u subotu. Nakon takvog postupka bi se Ronaldo malo zapitao što radi krivo i gdje griješi.
Normalno da ja i ti nismo niti blizu Mourinha ali to ne znači da ne vidimo neke stvari. Činjenica stoji da je Coentrao postavljen na desnog beka jer je brz, agilan i agresivan. Time je Mou mislio zatvoriti desnu stranu što se pokazalo pogrešnom odlukom jer Coentrao je tu poziciju odigrao svega 2-3 puta ( ako i toliko pa me ispravite, igrao je protiv Gijona na desnom beku pa ga je kasnije prebacio na desno krilo ) i mislim da je glavni krivac za 3 gol.
Dobro, znam da ne možeš kriviti igrača zbog jedne - dvije pogreške ali činjenica jeste da je ovo bila tekma gdje se greške skupo plaćaju.
Plus Coentrao nije niti jednom probio desnu stranu što je sigurno odluka Mourinha da zatvori desnu stranu ali u takvoj tekmi mislim da je isto veoma važno imati dva beka koji će se naizmjenično priključivati napadu jer je to jednostavno potrebno da se u samoj igri otvori još jedna opcije više.
- anonymousHD
- Kontakt:
Zanimljiv ovaj komentator na Eurosport-u, kaže da Real Madrid ne bi imao šanse protiv Santosa... 

Dobro nemoj odmah da se ljutis....madridist je napisao/la:pa ko je tebe koji k.u.r.a.c šta pitao,ti si ko čviljak uvijek se pojaviš kad ne treba i gdje ne trebabparena je napisao/la:Naplaceno neku nocmadridist je napisao/la:pitao sam jel tata platio račune?
Iskreno iziritiralo me to da cooliras covjeka nazivajuci ga konjem.

p.s. pitas nesto i postavis sliku konja. odvratno.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- tyler durden
- Kontakt:
ma budala od covjekaanonymousHD je napisao/la:Zanimljiv ovaj komentator na Eurosport-u, kaže da Real Madrid ne bi imao šanse protiv Santosa...

Najjace je kad rece, preplatili su neke igrace poput izvikanog Mesuta Ozila hahahatyler durden je napisao/la:ma budala od covjekaanonymousHD je napisao/la:Zanimljiv ovaj komentator na Eurosport-u, kaže da Real Madrid ne bi imao šanse protiv Santosa...

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- tyler durden
- Kontakt:
Raul7 je napisao/la:Najjace je kad rece, preplatili su neke igrace poput izvikanog Mesuta Ozila hahahatyler durden je napisao/la:ma budala od covjekaanonymousHD je napisao/la:Zanimljiv ovaj komentator na Eurosport-u, kaže da Real Madrid ne bi imao šanse protiv Santosa...
preplatili su

ma ne zapamti mu ime,koje rece na kraju,poslao bi mu mail i rekao da je debil

hem preplacen hem izvikan
ko se sve bavi komentatorski poslom danas, Boze sacuvaj

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Po kojoj osnovi ti mn vrijeđas,a evo vidim dole vrijedas jos i bparenu. Ti kao veliki navijac pa nemozes podnjet i to malo zezancije???madridist je napisao/la:pitao sam jel tata platio račune?
Izadji bolan malo napolje,popij nesto , opusti se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.