P.S. Ko je asistirao Višći?Željovac je napisao/la:Kako samo pehirate sa ovim maštanjem o Ligi šampiona, prosto provocirate Boga da ne osvojimo titulu, koja nam je baš daleko! Nego molite Boga da Velež pobijedi Borac, a da mi uzmemo bar bod na Koševu, pa onda i Laktaše kući. Ovo prvo će biti najteže od svega. Kakogod, sljedeće kolo bi moglo da odluči prvaka.
Kakav potez BHT-a!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
jos bi da dodam da sam opet razocaran posjetom, i da utakmica traje 90+ min a ne do 75 min i kuci, takodje svatam ljude koji su morali radi busa ili nekog drugog razloga ranije otici ali ne onolko ljudi...i ne dolazi se samo na utakmicu protiv borca,sarajeva i tako tih protivnika 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Vidim krenula je rasprava, ali isto tako vidim da se osnovne stvari ne znaju... prvo, ne moze Zeljo da dobije Bragu, Ajax, Celtic, Gent, oni su u sasvim drugom zrijebu u kojem nisu prvaci drzava... drugo, neki se lik javlja kako nikad nije cuo za Maccabi Haifu, iako je ovaj tim jos ove sezone igrao grupnu fazu LP... trece, ljudi pored zivog Kopra, Liepajasa ili Ekranasa prizeljkuju Partizan, neobjasnjivo... i konacno, vidim da neki tvrde da ce Zeljo biti nositelj... to naravno nije tacno, ali mislim da su mnogi to vec pobrali... ukratko, imate slijedeci link, procitajte (kao sto sam i ja, nisam se ni ja rodio naucen), pa onda komentarisite:
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... ons_League[/quote]
Da, prizeljkujem Partizan. Ako ti ima sta nejasno, biti ce ti jasno ako ga dobijemo. No o tom po tom, tj. treba prvo zavrsiti ovu s Olimpikom i prvenstvo...[/quote]
Ako dobijete Partizan sanse za prolaz su vam minimalne, bio je i zrinjski prvak sa ekipom koja je bila dominantna u BH ligi pa je primio 7-8 komada u dve utakmice i mislim da danas BH liga nije nista kvalitetnija nego ranijih godina.
http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... ons_League[/quote]
Da, prizeljkujem Partizan. Ako ti ima sta nejasno, biti ce ti jasno ako ga dobijemo. No o tom po tom, tj. treba prvo zavrsiti ovu s Olimpikom i prvenstvo...[/quote]
Ako dobijete Partizan sanse za prolaz su vam minimalne, bio je i zrinjski prvak sa ekipom koja je bila dominantna u BH ligi pa je primio 7-8 komada u dve utakmice i mislim da danas BH liga nije nista kvalitetnija nego ranijih godina.
Zasluzena pobjeda s tim sto smo drugo poluvrijeme igrali s pola snage.Od igraca najbolji je bio Simic definitivno.Cesto nas je vadio svojim prodorima kad nam je naajteze bilo.Ostali solidni rekao bi dovoljno da se pobjedi Olimpik.Ovoj ekipi su prijeko potrebna za evropske domete dva igraca.Jedan dobar veznjak i centarfor,Lazo nije za vece domete,a Alen ima problema sa povredama i star je mada je za nase lige klasa.Velika steta sto se povrijedio imao bi dosad najmanje 15 golova.Jos nesto Svraka je izasao zbog povrede,a Culum je fakinski asistirao Visci.
65000 nije bilo da se razumijemo.
Belmine svaka cast za pregled,jesu li i sad klubovi krivi mozda ne daju kamere lesu jedan.
Hocemo pobjedu,pobjedu na derbiju!!!
65000 nije bilo da se razumijemo.
Belmine svaka cast za pregled,jesu li i sad klubovi krivi mozda ne daju kamere lesu jedan.
Hocemo pobjedu,pobjedu na derbiju!!!

AMAR OSIM!
Da ti zeljovac samo znas kako ga ja provociram
Dobili sa 36% snage, osjeti se srijeda subota i bas mi je zao sto sime nije dao gol kod one super akcije...posjeta ocekivana, izmedju 6-7 hiljada...
E kite sljedecu tekmu nece moci kupit, a po kvalitetu cemo ih poderat...

Dobili sa 36% snage, osjeti se srijeda subota i bas mi je zao sto sime nije dao gol kod one super akcije...posjeta ocekivana, izmedju 6-7 hiljada...
E kite sljedecu tekmu nece moci kupit, a po kvalitetu cemo ih poderat...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Veceras RUTINSKA pobjeda svaka cast momcima,sada aBd skoncentrisati se i na najbolji moguci nacin pripremiti za derbi i aBd pobijediti 

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Yebo vas Partizan. Hajmo početi pričati o idućoj sezoni, odmah sad?
Nema nam bistrikboy-a da očisti temu, nema ga odavno
@Kalimero, naravno da nije bilo šezdeset pet hiljada, kako si napisao

@Kalimero, naravno da nije bilo šezdeset pet hiljada, kako si napisao

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- samir_tm87
- Kontakt:
dobra tekma , atmosfera odlicna i
baci kost , baci kost , baci kost
baci kost , baci kost , baci kost

Mi smo prekucali ovu ligu.
Rutinski dvicu uvalismo Olimpiku,nismo se trošili puno jer valja pocastiti i pitare slijedecu utakmicu.
Rutinski dvicu uvalismo Olimpiku,nismo se trošili puno jer valja pocastiti i pitare slijedecu utakmicu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- themaniaks
- Kontakt:
Zna li neko jel ovo definitivno da se derbi igra bez publike,jer sam cuo da su njanje ulozile zalbu i da im je nudjen neki dogovor od strane saveza
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- elninho_resTO
- Kontakt:
culum katastofa,,,sudija debil(nedorasto utaknici pionirske lige)..uglavnom dovoljno da se pobjedi olimpik,ali dosta mrtva tekma,nadam se da svraka nije ozbiljnije povrijedjen,ali mislim da nije,,,sigurno 8hiljada bilo najmanj,pa pun jug bio,i sjever(osim onih dijelova sa strana)manijaci na nivou,sjever dosta slab sto se tice navijanja,bakljada mi je upala u oko...vidi se izostanak beslije,al nek se malo odmorio pred vazne tekme
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Dobili slabu Slaviju i odmah poceli sanjati o titulu. Nadam se da cemo ih sljedece sedmice vratiti na zemlju. Na njihovom formu se covijek bas moze nasmijati, cak smatraju da je ova njihova danasnja pobjeda najveca na strani od kako se igra Premier liga.
Sto se tice vecerasnje utakmice, rutinski odradjen posao. Sto se posjete tice mislim da je dosao veliki broj s obzirom na termin utakmice, i da je sutra radni dan, takodjer ako je neko dosao gradskim prevozom.
Sto se tice vecerasnje utakmice, rutinski odradjen posao. Sto se posjete tice mislim da je dosao veliki broj s obzirom na termin utakmice, i da je sutra radni dan, takodjer ako je neko dosao gradskim prevozom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Da Culum ne igra osjetio bi razliku!elninho_resTO je napisao/la:culum katastofa,,,sudija debil(nedorasto utaknici pionirske lige)..uglavnom dovoljno da se pobjedi olimpik,ali dosta mrtva tekma,nadam se da svraka nije ozbiljnije povrijedjen,ali mislim da nije,,,sigurno 8hiljada bilo najmanj,pa pun jug bio,i sjever(osim onih dijelova sa strana)manijaci na nivou,sjever dosta slab sto se tice navijanja,bakljada mi je upala u oko...vidi se izostanak beslije,al nek se malo odmorio pred vazne tekme

Zeljeznicar za zivot cijeli! 

- TheManiacs
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Yebo vas Partizan. Hajmo početi pričati o idućoj sezoni, odmah sad?
@Kalimero, naravno da nije bilo šezdeset pet hiljada, kako si napisao![]()
Veceras sam ga vidio na jugu' jedino da mu je komp. u kvaru pa ne moze doci

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- elninho_resTO
- Kontakt:
mozda inace,al onu zadnju tekmu inekako,al danas pomeni najgori igrac ubjedljivo,trudi se on uvjek i kroz sezonu je bio dobar,al danas fkt kad god je uzeo loptu pogrijesio bi,tolko gresaka je napravio,sjecam se jednog dobrog poteza kad je proso igraca olimpika i opet pogrijesio u pasu,a to je bio najbolji momenat,drag mi jr igrac al danas realno nije bio na nivouOSAge je napisao/la:Da Culum ne igra osjetio bi razliku!elninho_resTO je napisao/la:culum katastofa,,,sudija debil(nedorasto utaknici pionirske lige)..uglavnom dovoljno da se pobjedi olimpik,ali dosta mrtva tekma,nadam se da svraka nije ozbiljnije povrijedjen,ali mislim da nije,,,sigurno 8hiljada bilo najmanj,pa pun jug bio,i sjever(osim onih dijelova sa strana)manijaci na nivou,sjever dosta slab sto se tice navijanja,bakljada mi je upala u oko...vidi se izostanak beslije,al nek se malo odmorio pred vazne tekme
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Rutinska pobjeda, kakvu sam i ocekivao
na redu je Sarajevo.. ja bi bio zadovoljan sa bodom kako bi osigurali titulu, ali pobjeda bi bila kao slag na tortu ove fantasticne sezone
na redu je Sarajevo.. ja bi bio zadovoljan sa bodom kako bi osigurali titulu, ali pobjeda bi bila kao slag na tortu ove fantasticne sezone
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- themaniaks
- Kontakt:
Na kojoj si ti utakmici bio?elninho_resTO je napisao/la:culum katastofa,,,sudija debil(nedorasto utaknici pionirske lige)..uglavnom dovoljno da se pobjedi olimpik,ali dosta mrtva tekma,nadam se da svraka nije ozbiljnije povrijedjen,ali mislim da nije,,,sigurno 8hiljada bilo najmanj,pa pun jug bio,i sjever(osim onih dijelova sa strana)manijaci na nivou,sjever dosta slab sto se tice navijanja,bakljada mi je upala u oko...vidi se izostanak beslije,al nek se malo odmorio pred vazne tekme

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Kako ce se oni spustit nakon derbija, kad im uvalimo 2 komada, pa ce pocet da pricaju o teorijama zavjere, o kupovini utakmica i slicnim stvarima.amerosm je napisao/la:Dobili slabu Slaviju i odmah poceli sanjati o titulu. Nadam se da cemo ih sljedece sedmice vratiti na zemlju. Na njihovom formu se covijek bas moze nasmijati, cak smatraju da je ova njihova danasnja pobjeda najveca na strani od kako se igra Premier liga.
× Plava krv ispod koze ×
Sljedeće kolo, nadam se ovjeri titule 

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Culumu se nema sta zamjerit jer mu je sin u bolnici,a budimo realni nije bio los ugl. bolji nego u Bl.elninho_resTO je napisao/la:culum katastofa,,,sudija debil(nedorasto utaknici pionirske lige)..uglavnom dovoljno da se pobjedi olimpik,ali dosta mrtva tekma,nadam se da svraka nije ozbiljnije povrijedjen,ali mislim da nije,,,sigurno 8hiljada bilo najmanj,pa pun jug bio,i sjever(osim onih dijelova sa strana)manijaci na nivou,sjever dosta slab sto se tice navijanja,bakljada mi je upala u oko...vidi se izostanak beslije,al nek se malo odmorio pred vazne tekme
AMAR OSIM!