FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TzBulevar87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 jan 2013, 15:19

harry_90 je napisao/la:Kako prenosi sc na Tusanj se vracaju Efendic i Jahic..

Nije iskljuceno ni da se vrati Mikelini,a pregovarat ce se i sa Panticem iz Gracanice !

Valjda ima istine u ovome..
Jahic?
075

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 21 jan 2013, 15:36

TzBulevar87 je napisao/la:

Nije iskljuceno ni da se vrati Mikelini,a pregovarat ce se i sa Panticem iz Gracanice !

Jahic?
mislio je na Serifa Hasica.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 jan 2013, 15:37

TzBulevar87 je napisao/la:

Jahic?
Hasic shebao se malo.. :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 jan 2013, 20:16

Mikelini i Pantic bi nam bili velika pojacanja u ovom trenutku al iskreno bez nekog dobrog napadaca nema se fajde nikakve..
075

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 22 jan 2013, 10:13

8-)

slika

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 22 jan 2013, 10:38

Najezim se kad vidim ovu sliku svaka cast fantasticna slika .Tusanj sibica ekipa beton jebote na sta spadosmo i sad mi nije jasno.Da li je istina da je meske na sastanku igracima govorio kao i trener sadikovic dovedite kakvi igraca ako imate ja sam to cuo ako je to istina onda je suplja za mikelinija ,pantica i hasica .Kazu dovedite igrace mislio je zovni jarana nekog neka dodje nema dalje onda borba za opstanak

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2013, 13:33

http://rtv7.ba/index.php?option=com_con ... Itemid=128" onclick="window.open(this.href);return false;

vrijedi poslusati ;) pogledajte sta na pocetku prica o fuziji Slobode i Olimpica !

Mersed Kovačević otvorio dušu: “Ja sam prevaren”

Predsjednik Upravnog odbora FK Sloboda Mersed Kovačević, u razgovoru za RTV7, je rekao kako je prevaren…
Kovačević je prije preuzimanja funkcije predjsednika UO obavio pregovore sa općinskim i kantonalnim moćnicima. Međutim, od obećane pomoći malo je šta realizovano.
“Općina nas je pomagala u prvom dijelu sezone sa oko 7.000 KM, dok od Kantona nismo dobili ni feninga. Ja sam prevaren, jer mi je obećano jedno, a radi se drugo”, kaže Kovačević.
Kovačević navodi kako Slobodi za mjesec dana treba 30.000 KM, dok trenutno mjesečno raspolažu sa 7.500 KM.
“Tražili smo od Općine da nam povećaju mjesečnu tranšu na 25.000 KM. Od Kantona smo dobili obećanje da će pomoć biti izdašnija. Trebaju se odrediti hoće li da Tuzla ima premijerligaša. Još jednom ponavljam, ja sam prevaren”, kaže Kovačević.
Trener Denis Sadiković je rekao kako je izuzetno zabrinut, a ako se nešto iz temelja ne promijeni Slobodi prijeti ispadanje u niži rang.

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 22 jan 2013, 14:21

Imal` gdje onog Amerikanca? :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2013, 14:35

zar je moguce da je takvo sranje u klubu da im niko neda bona, sem Amerikanca da niko dinara neda u tu rupu bez dna.

pomirili smo se mi bili sa fuzijom sa gasenjem jer gore je ovo od toga, svjesni smo mi sranja, Meske rece skupstina trebala donijet odluku i tu je stalo, samo ne rece sto skupstina nije odrzana a to je po meni kljuc svega, zasto skupstina nije odrzana na temu fuzije niti na bilo koju drugu temu.

jedino rjesenje je izgleda gasenje klube, ili fuzija neka sa nizeligasem da se rijesi dugova i onda sa novim ljudima krene od nule..ne moze sa Mesketom jer nije u stanju donijet bona u klub, treba neko ko ce dat nesto svojih para i ko ce znat nac donatore.

Meske medi, Sadikovic realno kaze i treba njeg slusat, vidi se da je covjek u strasno teskoj poziciji i na njemu ce se kola slomit.
Popljuva on opet navijace ali u necem se slazem sa Mesketom a to je da je imidz kluba unisten, treba doc neko sa imidzom kome ce ljudi dat pare i slazem se ono sto rece za navijace ostalih klubova kako doprinose, dok smo mi nula u Tuzli, nema nas 300 na stadionu voljnih platit kartu, tu krecem od sebe jer njima ni ja nedam pare, ali isao bih ako bi se to rijeslo, da dodje neko sposban u neki reorganizovan klub, jer nazalost ne vidim spas za FK Sloboda u trenutnim uslovima, kredibilitet je unisten, dug je ogroman , niko para neda , nema ovdje buducnosti, dobro Denis rece daj boze da se ne ispadne u trecu ligu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 22 jan 2013, 14:59

Neznam vise ni sam sta da mislim ovoliki grad a takav odnos neznam stvarno teska situacija

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 22 jan 2013, 15:55

Ne znam sto ne dadne ostavku ako mu je toliko tesko.

Prema saznanjima do kojih je došao vidoviti od izvora bliskih klubu, Mersed Kovačević će se prema svemu sudeći već u ovoj sedmici povući sa mjesta predsjednika kluba.

Poznato je da njegov krnjavi Upravni odbor uopšte ne funkcioniše, te da su neke bitne karike i prijatelji kluba digli sidro iz Uprave radi nesuglasica sa tvrdoglavim predsjednikom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 22 jan 2013, 18:35

Huligani od 15, 16 godina, hmm, zanimljivo. Čovjek se izgubio, neke nebuloze priča. I to k'o s poslom traži 200 000 maraka. :lol:

PS: **** li mu navijači Želje majku, nek iz zove nek mu navijaju ako ih voli.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 jan 2013, 18:56

Zašto opština, Jasmin Imamovic, ako su doveli Mesketa na duznost predsjednika ne vrate Slobodi prijasnja davanja?
Vjerujte da ova garnitura u opstini ima najmanje "tuzlanskog duha" i bas se ne osvrcu na ono sto cini Tuzlu.
Tacno je da je Jasmin bio za gasenje FK SLobode i fuziju Olimpica i Slobode 1919. Mozda je i bolje da se to desilo nego ovo, a to je ostanak i bez ove Slobode.
Sudbina FK Slobode je u rukama opstine, kantona, Jasmina Imamovica i premijera Causevica! To je jasno kao dan!!!!
P.S. Zasto druge sredine u TK od kantona dobivaju mnogo vise od Tuzle? Zato sto kantonom nikada nisu vladali ljudi iz Tuzle!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 22 jan 2013, 19:10

Probisvjet je napisao/la:Zašto opština, Jasmin Imamovic, ako su doveli Mesketa na duznost predsjednika ne vrate Slobodi prijasnja davanja?
Vjerujte da ova garnitura u opstini ima najmanje "tuzlanskog duha" i bas se ne osvrcu na ono sto cini Tuzlu.
Tacno je da je Jasmin bio za gasenje FK SLobode i fuziju Olimpica i Slobode 1919. Mozda je i bolje da se to desilo nego ovo, a to je ostanak i bez ove Slobode.
Sudbina FK Slobode je u rukama opstine, kantona, Jasmina Imamovica i premijera Causevica! To je jasno kao dan!!!!
P.S. Zasto druge sredine u TK od kantona dobivaju mnogo vise od Tuzle? Zato sto kantonom nikada nisu vladali ljudi iz Tuzle!
Drug izvini sto upadam na ovu temu, ali htio sam pitat zasto Sloboda zavisi od TK? Onda bi svi klubovi sa Tuzlanskog kantona zavisili od vlade TK!?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2013, 19:11

Nabijem na .... vlasti u kantonu sve redom..

Srebrenik i Gradacac dobiju po 20 000 do 30 000 km,a Slobodi ni feninga..

Mozda i jeste Meske izradjen,ako su mu obecali zasto to ne ispune ? :roll:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 22 jan 2013, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 jan 2013, 19:14

Probisvjet je napisao/la:Zašto opština, Jasmin Imamovic, ako su doveli Mesketa na duznost predsjednika ne vrate Slobodi prijasnja davanja?
Ja neznam koje to druge sredine od kantona dobivaju više ako misliš na sport? :)
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 22 jan 2013, 19:17

harry_90 je napisao/la:Nabijem na vlasti u kantonu sve redom..

Ja neznam gdje si to čuo za Srebrenik?? Nama evo godinu dana neće niko marke prebaci da ispunimo neke minimalne uslove za igranje domaći utakmica u Srebreniku..Evo sad smo pokrenuli incijativu jedan navijač jedna stolica..toliko nam kanton pomaže :)
OFK Gradina Srebrenik

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jan 2013, 19:19

Brcko87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nabijem na vlasti u kantonu sve redom..

Ja neznam gdje si to čuo za Srebrenik?? Nama evo godinu dana neće niko marke prebaci da ispunimo neke minimalne uslove za igranje domaći utakmica u Srebreniku..Evo sad smo pokrenuli incijativu jedan navijač jedna stolica..toliko nam kanton pomaže :)
Ja sam tako danas cuo od Mesketa u ovom intervju koji je dao za rtv7 .

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 22 jan 2013, 21:12

Koliko god da Meske s.ere oko nas navijača o5 se slažem s njim u jednom,a to je da mi nismo ama baš ništa uradili da se situacija poboljša :cry: samo smo sjedili u kućama i piskarali po ovom forumu.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 jan 2013, 21:19

da, 3000 navijaca x 3km= 9000 km x2 domace tekme mjesecno=18000 KM , plus transa ,plus donatori koji bi dosli kad bi bilo publike,plus kanton i uefa = tih 30.000 KM mjesecno koliko treba za povratak u premijer ligu, tako da sami smo sebi krivi, al je fazon sto 80% onih sto su bili facebook navijaci kad se borilo za opstanak sad kazu "nedam ja NJIMA bon, je.es taj klub ovo-ono, jesu losi" nema vise "Mi" kako je ispala Sloboda nego "jesu ONI losi", to vise nije njihov klub, zato i da se ugasi Sloboda i preksutra osnuje neki klub koji bi za 2 god igrao evropu tih 80% bi bili vjerni navijaci tog kluba ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.