Safet Sušić - Pape

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2014, 23:12

JackTheStripper je napisao/la:
Zahirovic bolji od Besica. Nije tebi dobro, nikako. :lol: :lol: :lol:
Jedan igra protiv anonimusa, drugi ima jednu losu utakmicu u reprezentaciji i to na beku. Doduse istina je da Zahirovic ne igra u klubu, ali nije ni Besic defanzivni vezni vec stoper. Dakle manje vise sve je to isto, nedovoljno kvalitetno za nasu reprezentaciju. Uz to Besic ima manu da ga lopta ponese sto moze biti pogubno na toj poziciji posebno kad ti puca kontru Argentina.
Celik!3,2,2.

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 05 mar 2014, 23:12

Sabinho je napisao/la:Calcio i danas zaradi dnevnicu :lol:
Zabrino sam se za Van Bastena, osta bez dnevnice pa da se talnemo mi medjudobno neku serhiju da organizujemo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 05 mar 2014, 23:12

bagrcavi je napisao/la:Zar je teško ovako odigrati majka mu stara dragi moj selektore? Pa makar probati?

---------------Džeko

Lulić---------Pjanić--------Hajrović

----------Medunjanin
---------------------Bešić

Kolašinac---Spahić----Bičakčić----Mujdža

----------------Begović

Ista postava kao u mom potpisu! S ovom postavom, nema zime! +1.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2014, 23:14

samo_lijevo je napisao/la:
Mene ubija sto znam da bi mogli do osmine finala, ili cak do cetvrtfinala uz pravog strucnjaka. Ovako se bojim blamaze velike.
sto se prije spustite na zemlju,to ce biti bolje.
Pa realno imamo kvalitet za proći grupu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 mar 2014, 23:15

Ja još imam vjere i Boga molim da ovako igra,i da će ovako igrat sljedeće dvije utakmice,da bi iznenadili na SP naše protivnike normalnim sastavom.
Nad tobom sunce najljepše sja

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 23:15

AllGunsBlazing je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:
Zahirovic bolji od Besica. Nije tebi dobro, nikako. :lol: :lol: :lol:
Jedan igra protiv anonimusa, drugi ima jednu losu utakmicu u reprezentaciji i to na beku. Doduse istina je da Zahirovic ne igra u klubu, ali nije ni Besic defanzivni vezni vec stoper. Dakle manje vise sve je to isto, nedovoljno kvalitetno za nasu reprezentaciju. Uz to Besic ima manu da ga lopta ponese sto moze biti pogubno na toj poziciji posebno kad ti puca kontru Argentina.
Bešić igra po potrebi i defanzivnog veznog i štopera,to ti je se lako uvjeriti da mi nemamo štopera koji može ovo :
[youtube][/youtube]

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2014, 23:16

Pape, je l' ovo igra na rezultat? je l' ovo igra na pobjedu? ok, nisam očekivao da igrači na prijateljskoj tekmi daju 100 %, ali sam očekivao da odigraju ozbiljno kao što rade sve ozbiljne svjetske repke! Pape, kako bolan nisi motivisao igrače (a jadni i oni ako im treba motivacija kad igraju za reprezentaciju, bilo da je takmičarski ili prijateljski meč, Kolašinac im treba biti primjer) :roll: Pape, trenerski magu, ti i taktika ste na VI, znači, ni u putu se niste sreli :roll:

Pape, je l' te bolan sramota da u 10 min ubaciš svog bratića, pored prisutnog Hajrovića, igrača koji je sadašnjost i budućnost ove repke? igrača bez čijeg gola bismo možda u baražu završili, a tad bi plasman na SP bio upitan?! Pape, zašto uvijek daje Hajroviću bjednih 15-ak minuta, da budem iskren, sjeb'o sam se kad sam vidio da si mu dao čak pola sata :roll: Pape, jesi l' vidio kakva flopčina je tvoj bratić? Tinki Vinki, Tino-Sven-Šon-Pen, Tino-Sven Besmislen :lol:

Pape, je l' te sramota što uvijek vadiš Vedu iz igre? iz razloga jer ne smiješ izvesti primadonu Edinu, pardon, Edina?! da se primadona ne nađe uvrijeđenom? zašto Pape? gdje ti je autoritet? je l' to ova repka EDIN DŽEKO? je l' to on mesija u repki, izgleda da jeste :roll: kako ti bolan Vede nije žao, to je poniženje Pape, znamo to svi mi koji realno i objektivno gledamo na situaciju, zna to i Vedo, bolan, bolan!

znaš šta je najgore od svega Pape? to što ti kriviš navijače, kažeš da to nisu pravi navijači, oni što vas podržavaju? 12000 njih je došlo na tekmu Pape, da gledaju svoju repku, svoje heroje, a oni 90 min šetkaju kao na modnoj pisti? oni putuju i izdvajaju ne baš mali novac da plate kartu da bi vas gledali Pape, znaš Pape?!

a ti na kraju mrtav hladan bubneš da su novi igrači (Hadžić, Sušić) odigrali dobro i da su pokazali da se na njih može računati! je l' ba ovo mene neko zajebava, šta je ovo? skrivena kamera izgleda?

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 mar 2014, 23:17

Hebe se njega on jos uvijek nije zabrinut

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 mar 2014, 23:18

Ja bi na njegovom mjestu stvorio Besica, jer kao sto calcio kaze Prcic je Lionel za Susica a Besic Xabi Alonso za Hadzica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 05 mar 2014, 23:18

Gledao sam Hrvatsku i Srbiju iza nasih njima je peomjena dobro dosla. Smjena mooooomentalno nista drugo nema smisla vise jer kad udaris u dno nize ne moze. Bilo koga postavit umjesto ove nesrece ako ne zelimo sramotu u Brazilu. Smjena je jedina nada reagirajte iz saveza molim vasssss inace nema pomoci ovoga lika nista ne moze promjeniti a one koji ga brane neka im je na dusu. Sta ocekivati od njega vise. Aktivirati ako je prije moguce Arslanagica, Salatica, Hrgotu i Besica ali najvece pojacanje bi bilo smjena Susica. Ja vise ne mogu gledat kako ovaj tip ubija Bosnu

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2014, 23:18

Tkanton je napisao/la:Hebe se njega on jos uvijek nije zabrinut
Dalek je put od šupka do mozga... :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 05 mar 2014, 23:19

Sve nešto kontam kakav bi bio rezultat da smo igrali večeras protiv brazilskog Santosa,pošto je ta utakmica najavljena kad budu pripreme za SP :D

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 05 mar 2014, 23:19

Mecä Çäziñ
prije 42 min.
Safet Sušić: "Teško je bilo igrati nakon sinoćnjeg ispadanja Ilme iz X factora, igraci su vidno potreseni od sinoc, jer se cijelu noc zvalo i glasalo i potrošilo se kredita da Bog mili sačuva. Egipat je, nažalost, to dobro iskoristio."

najjaci komentar :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 mar 2014, 23:20

Ipak ne mogu da spavam,mota mi se puno stvari po glavi.

I budala vidi da nesto ne funkcionise u reprezentaciji jos od one utakmice u Zenici protiv Slovacke.
Ne zelim da vjerujem da se sve ovo desava zbog Hajrovica,jednostavno ne zelim.

Sto se tice taktike,jako lose postavljena utakmica.Ne mozes u prvih 11 staviti jednog Susica prije Hajrovica i tako poceti utakmicu bez klasicnog krila.To je velika greska u startu.
Hajrovic je morao biti starter.

Ne opravdavam Dzekinu indoletnost i setkanje po terenu ali covjek je trazio izmjenu u valjda je logicnije da njeza izbacis jer i budala vidi da je sve otislo k vragu i ostavis Ibisevica jer mu fali utakmica a Edin ih ima i previse u zadnje vrijeme.

Uz 100% fit Zukanovica on mora biti prvi izbor uz Spahica,jednostavno Bicakcic je jos zelen,djaba mu bundesliga.
Kad si vidio da je prvo poluvrijeme kita obicna nije mi jasno zasto vadis najboljeg igraca koji ce cuvao nulu u prvom poluvremenu ?

U ovoj prijateljskoj nista nismo probali,Hadzic se nije vidio uopste,moglo se probati sa Zukanovicem/Kolasincom na zadnjem veznom,tesko da imamo vremena za tog.

Kakav si ti selektor ako dozvoljavas da ti otac jednog igraca drzi pridike ?
Ako nisi najzadovoljniji radom i doslo je do odredjenih nesuglasica sa ljudima iz vrha saveza onda ti savjerujem da das ostavku i odes kao gospodin.kao covjek o kojem ce pricati sve najbolje u igrackom smislu ali i o treneru koji nas je prvi put odveo na svijetsko prvenstvo.

Bio si predobar igrac da bi te sad vrijedjali,gospodin si,nisi to zasluzio

Puno pitanja,a sve manje odgovora.

Generali smo svi.
1946

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 05 mar 2014, 23:20

Hajrovica, kojem dugujes sve, drzis 60 minuta na klupi pu smradu jedan !!!!
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2014, 23:22

@Risha Fazon je sto njegova liga nije nista jaca od Hrvatske, cak mislim da je i slabija jer ovamo imas Dinamo koji nesto i igra, a Madjarska je uzasna. Bolje onda zvati nekog naseg pravog defanzivnog veznog, a nama treba pravi defanzivni vezni, ne po potrebi i to jos iz poluamaterske lige(u odnosu na igrace koje ima Argentina).
Celik!3,2,2.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 mar 2014, 23:22

Tkanton je napisao/la:Hebe se njega on jos uvijek nije zabrinut
Tako sam i ja za jedan ispit bio nezabrinut poprilicno duzi period vremena, pa sam grohno zestoko na fakultetu, sreca pa sam naucio iz svojih gresaka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 mar 2014, 23:22

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da tip ovo priča na presskonferenciji ... Pa bolje da je izašao i svima rekao "vi ste glupi, svi ste glupi" ...

Koja seljačina je došla da vodi repku Bože dragi ...

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 05 mar 2014, 23:23

legenda reala je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:
Mene ubija sto znam da bi mogli do osmine finala, ili cak do cetvrtfinala uz pravog strucnjaka. Ovako se bojim blamaze velike.
sto se prije spustite na zemlju,to ce biti bolje.
Pa realno imamo kvalitet za proći grupu
tesko,vrlo tesko.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2014, 23:23

Amar Dzeko je napisao/la:Hajrovica, kojem dugujes sve, drzis 60 minuta na klupi pu smradu jedan !!!!
Ovo nam je svima odgovor od Papeta. :mrgreen:

slika

Bitno je da je taktički velemajstor rekao da nam ovo nije ni prvi ni posljednji poraz u prijateljskim utakmicama. :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.