FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Druze, zna li se koja je kinta? Na B92 pise 300.000 EUR i procenti ali kontam da nema sanse da je to to.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
-
- Kontakt:
najmanje je u putu do BL nestalo 30 000 eura jer se u srbijanskim medijima spominje cifra d 100 000 eura 

- SamoTravnik
- Kontakt:
Nadam se da cemo u iducu srijedu uzeti bar bod u najboljem gradu u BiH (sto se zena tice). 

Subic u Borcu za 70.000 eura i 15% od narednog transfera .... piiih
1921'
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
UPRAVA NAPOLJE !!! PRIJEPOLJAC ODLAZI !!!
GREDICU LOPOVE !!!! UPRAVA NAPOLJE !!!!
POSTEPENO, PLANSKI DO ISTJERIVANJA LOPOVA IZ KLUBA !!!
otisao je bas za sicu.... ja nzm tako je i Grahovac otisao i svi :S bas ispod svake cijene :SYYY je napisao/la:Subic u Borcu za 70.000 eura i 15% od narednog transfera .... piiih
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
ma nema vise ni sta da se ukrade a i Krupa ako bude premijerligas - bit ce pod nazivom Borac tako da......bluearmy je napisao/la:Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Petar Kurcubic i zvanicno trener
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Borac dobio tri plate za maj,jun i jul !
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Ziv bio kako Banja Luka ima vise stanovnika nego Sarajevo? samo me to interesujebluearmy je napisao/la:Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno

Brate moj ja ne znam ni koliko Banjaluka ima stanovnika a ni koliko Sarajevo , a to me i ne interesuje . No to nije bitno u mom postuDenvald je napisao/la:Ziv bio kako Banja Luka ima vise stanovnika nego Sarajevo? samo me to interesujebluearmy je napisao/la:Krade se Borca i nosi se u Krupu , od tih 70000 , 50 000 hiljada ce ici u Krupu a Borcu ostatak. Ipak Krupa treba imati premijerligasa , selo od 600 stanovnika , stace Borcu Premijer liga i gradu Banjaluci koji ima samo 300 000 stanovnika . Jadno
I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.
Seres ba ? Ja sam mislio da smo mi opali s cifrom al mi smo beton s obzirom da pamtim da ste vi imali 500 000 stanovnikaDenvald je napisao/la:Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Moze li mi neko reci cjenu ulaznica za danasnju utakmicu hvala. ..
Majke mi,600.000 u jugi je grad Sarajevo imao a još kada dodaš ovo što je sada Kanton čitav i ova ruralnija mjesta a njih ima mnogo znaš i sam koliko...uglavnom imali smo puno više.DoeTz je napisao/la:Seres ba ? Ja sam mislio da smo mi opali s cifrom al mi smo beton s obzirom da pamtim da ste vi imali 500 000 stanovnikaDenvald je napisao/la:Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.
Kako kaze popis od prije rata 527 hiljada Sarajevo sa svim svojim okolnim opstinama sto je super u svakom slucajuDenvald je napisao/la:Majke mi,600.000 u jugi je grad Sarajevo imao a još kada dodaš ovo što je sada Kanton čitav i ova ruralnija mjesta a njih ima mnogo znaš i sam koliko...uglavnom imali smo puno više.DoeTz je napisao/la:Seres ba ? Ja sam mislio da smo mi opali s cifrom al mi smo beton s obzirom da pamtim da ste vi imali 500 000 stanovnikaDenvald je napisao/la:Oko 150.000 ja mislim,Sarajevo 290.000..masovno iseljavanje.Znam da nije nego sam primijetio to pa sam ostao šokiran,ne zamjeri i lp.

Banja Luka i prije rata i sada 200 hiljada, msm bio je popis skoro i tako kazu pa eto, nema razloga da ne vjerujemo

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- TupacShakur
- Kontakt:
znam da ima ona televizija koja vas prati, kako se zove da pogledam večerašnju tekmu?
Borac konacno pobijedio 

I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Da li je mali Koljić igrao prvu i kako je odigrao ?bluearmy je napisao/la:Borac konacno pobijedio
FK Sarajevo !
Borac golovima stopera dosao do preokreta , dobra igra Banjalucana , mali Koljic je solidan usao u drugom poluvremenu nista posebno,masi mi ciste situacije , to nas brine !badel62 je napisao/la:Da li je mali Koljić igrao prvu i kako je odigrao ?bluearmy je napisao/la:Borac konacno pobijedio

I gdje god da igras ...
I gdje god da igras ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.