Vjerovatno, ali možda i nije to. Kakav to ugovor oni očekuju !?
Pa ti igrači trebaju da se oduže klubu tim potpisom profesionalnog poslije ovakve šanse koju su dobili ti omladinci, pa da i klub pokuša da zaradi nešto na igraču poslije.
Moderator/ica: GracanicaAA
Vjerovatno, ali možda i nije to. Kakav to ugovor oni očekuju !?
Idealno bi bilo. I još poseban dio bude samo za članove kluba, to se vrlo lako može regulisati - pri registraciji svako broj članske i to je to...
Trebamo dovesti ovog tìktokera da budemo popularni na tiktoku
Mi ako to budemo čekali onda nama nema povratka u PL za 10 godinaAllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:10Na vrijeme odustanite od "borbe" za PL. Dvije ili tri godine, nakon deblokade racuna. Sanjate o PL, nemamo gdje trenirati. Imamo jedan profesionalni ugovor. I 1000 clanova/redovnih na utakmicama.
Ma da, pa nećemo čekati 10 yebenih godina da se vratimo u PL. Da ostarimo, a poneki i da presele na onaj svijet. Nema od toga ništa. Već je prošlo 4 godine kako smo otišli u kantonalnu. Ovdje maksimalno još jednu godinu je podnošljivo ostati. Sve preko neće valjati, i ovo malo raje će da ohladi.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:10Na vrijeme odustanite od "borbe" za PL. Dvije ili tri godine, nakon deblokade racuna. Sanjate o PL, nemamo gdje trenirati. Imamo jedan profesionalni ugovor. I 1000 clanova/redovnih na utakmicama.
Da se riješi racun vjeruj mi da bi i te se kratkoročne obaveze riješile ali nas **** racun i sudije hebem li im sve...Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:59Prosta matematika kaže da mi ne možemo u PL, jer imamo preko 600 000 KM kratkoročnih dugovanja koje moramo platiti što prije moguće, da se ne bi dešavale nove blokade na računu ili nove prinudne naplate od strane UIO.
Ko može obezbjediti budžet od 2 miliona KM da se napadne PL već ove sezone i riješe sva kratkoročna dugovanja, bujrum na izbornu skupštinu predati kandidaturu, sad je pravi momenat.
Pošto takve ekipe nema, barem se zahvaliti ovim momcima i pružiti podršku što i nako4 godine imaju volje i želje da čupaju klub iz provalije.
Druže budi realan i kad se račun deblokira sljedi borba za svaku marku. Daleko od toga da će se stvoriti 500k preko noći.almir2018 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:05Da se riješi racun vjeruj mi da bi i te se kratkoročne obaveze riješile ali nas **** racun i sudije hebem li im sve...Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:59Prosta matematika kaže da mi ne možemo u PL, jer imamo preko 600 000 KM kratkoročnih dugovanja koje moramo platiti što prije moguće, da se ne bi dešavale nove blokade na računu ili nove prinudne naplate od strane UIO.
Ko može obezbjediti budžet od 2 miliona KM da se napadne PL već ove sezone i riješe sva kratkoročna dugovanja, bujrum na izbornu skupštinu predati kandidaturu, sad je pravi momenat.
Pošto takve ekipe nema, barem se zahvaliti ovim momcima i pružiti podršku što i nako4 godine imaju volje i želje da čupaju klub iz provalije.
Ne govorim da ce se stvoriti toliki novac preko noći nego idem na neku drugu varijantu podrška sa svih nivoa vlasti ČelikuTruhlo je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:15Druže budi realan i kad se račun deblokira sljedi borba za svaku marku. Daleko od toga da će se stvoriti 500k preko noći.almir2018 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:05Da se riješi racun vjeruj mi da bi i te se kratkoročne obaveze riješile ali nas **** racun i sudije hebem li im sve...Truhlo je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:59Prosta matematika kaže da mi ne možemo u PL, jer imamo preko 600 000 KM kratkoročnih dugovanja koje moramo platiti što prije moguće, da se ne bi dešavale nove blokade na računu ili nove prinudne naplate od strane UIO.
Naravno doći će i do pada posjete, znaju to i u klubu, nisu levati, ali drugog izbora nema, odnosno ima, ući na silu kao Sloboda pa biti najveća bijeda u premijer ligi i glavni kandidat za ispadanje.
Narod hoće PL....ako ne najave PL mogu i sa 500 ljudi po utakmici moraju biti zadovoljniTruhlo je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:59Prosta matematika kaže da mi ne možemo u PL, jer imamo preko 600 000 KM kratkoročnih dugovanja koje moramo platiti što prije moguće, da se ne bi dešavale nove blokade na računu ili nove prinudne naplate od strane UIO.
Pošto takve ekipe nema, barem se zahvaliti ovim momcima i pružiti podršku što i nakon 4 godine imaju volje i želje da čupaju klub iz provalije.
Još dvije godine prve lige sasvim dovoljno. Sjećam se kako se prije 2, 3 godine pisalo kako bi većina bila zadovoljna sa godina kanton, 2 godine druga liga centar i 3 godine prva liga.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑01 jul 2024, 23:44On svakako ne moze potpisati profi ugovor narednih godinu ipo bez Celika.
I da, niste ni malo realni. Ostaces jos barem tri godine ovdje, a nek odustaje ko zeli. Pitanje je ove godine da li ces moci opstati uopste...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.