Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Trebo je bit poceran nakon one sramote protiv PSV-a. Ne moze on qurca izvuc iz ovih igraca
Srce, čast i ponos!
Vjeciti lazovi
Puko stream mrsko mi refresh da nastavim gledati patnju
imam fizičke tegobe dok gledam ovaj klub
ovo je nezdravo
ovo je nezdravo
Realno ekipa je pretanka i transfer rok je odradjen lose. Tesko protiv ekipe koja ti parkira autobus mozes napraviti nesto s 1 napadacem na terenu. Ali na stranu to citava igra je toliko spoooora pasivna bukv odraz Slota i pomocnika pored terena, ni trunke neke energije u njima. Ne znam koji djavo stojimo u niskom bloku i pustamo Fulham da gradi napade ko da su prime Barcelona. Arne sam kaze da za probit bunker trebas neki 1v1 potez ili prekid a na klupi mu svi koji su iole sposobni predriblati nekog. Ima goru ekipu nego prosle godine ali ni on ne pomaze sebi s cudnim odlukama.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Ne pamtim kad sam gledao ovako sterilnu ekipu. Presing nikakav, rastavljen. Kontre ne postoje. Igrači šetaju na terenu. Nikakve kretnje bez lopte da se pokušaju otvoriti linije.
Baš nisam fan čestog mijenjanja trenera, ali mislim da Slot više nema šta ponuditi. Dok god ima šanse za top 4, sumnjam da će uprava išta uraditi (i oni snose veliki dio krivice za ovo)
Baš nisam fan čestog mijenjanja trenera, ali mislim da Slot više nema šta ponuditi. Dok god ima šanse za top 4, sumnjam da će uprava išta uraditi (i oni snose veliki dio krivice za ovo)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Lik 2 metra u ofsajdu i još se šatro vraća nešto pazi liniju 
Mada iskr obradovao sam se ofsajdu više nego golu
Mada iskr obradovao sam se ofsajdu više nego golu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Taman sljedece kolo da se protiv nas dozovete kada se nama gace zatresu jer ce City tada biti na samo -1
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Žao mi je što je Diaz prošle sezone bio toliko osporavan, iako je igrao van svoje pozicije. Bar je imao energiju i iz nekih nemogućih situacija je znao napraviti dobre poteze. Gakpo je primjer običnog igrača koji nema ništa specijalno da ponudi. Zna tu i tamo odigrati dobro, ali ovo mu je najgora sezona do sad.
AAAAAAAAAAAAA PA MAKNI GA VIŠE SVE MU ****
Gakpo je slika i prilika Slotovog Liverpoola. Spor, anemican, predvidiv i neatraktivan. Zna tu i tamo nesto uradit kad se potrefi i tjt.
Srce, čast i ponos!
Opet isti qurac, taman das gol za izjednacenje i momentalno nestajemo sa terena kao u prvom poluvremenu.
Srce, čast i ponos!
Šta je bolan ovo, šta radi imbecil, šta je ovo **** ti bh telecom i sve satelite u svemiru što mi ovo serviraju
Hajmo Fulham 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
9 u nizu bez poraza 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.