Ma **** to, ostadosmo bez Evrope. To je kljucna stvar.Cules10 je napisao/la:Bar nesto kako trebaTikTak je napisao/la:Klub je osudio ovo primitivno ponasanje nasih igraca. Nadam se da ce dobiti po dzepu onako i kako zasluzuju. Bravo, bravo. Ponosan sam zbog ovoga...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Produži daljeHaRakIRi46 je napisao/la:Kao navijac Sarajeva mislim da je ovo velika sramota za klub iz metropole kako se i sami nazivate,Boze sacuvaj sramote Cccc
Bez namjere da provociram

Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
-
- Kontakt:
Za ovakvu mrlju je najvise odgovoran strucni stab na celu sa Mulalicem. Furat se na Chola je jedno, a dopustiti da agresivnost dovede do krivicnih djela pojedinih igraca je van svake pameti. Mrlju su nanjeli svi clanovi ekipe, jer su manje ili vise svi sudjelovali, znaci nije u pitanju pojedinac vec ekipa.
Nevidim nista dobro u nastavku saradnje sa Mulalicem, kao I sto vjerujem da u slucaju policijske prijave ce doci do suspenzije pojedinih igraca. Zao mi je Vedrana I Ivana, ali sto se kaze poslije ... nema kajanja.
Nevidim nista dobro u nastavku saradnje sa Mulalicem, kao I sto vjerujem da u slucaju policijske prijave ce doci do suspenzije pojedinih igraca. Zao mi je Vedrana I Ivana, ali sto se kaze poslije ... nema kajanja.
Samo mi nije jasno kako neki podrzavaju ovo od danas. Ne brani se Zeljin dres na ovaj nacin. Ti si covjece profesionalac, a ne klosar koji se tuce i baca baklje u raju...samoposmatram je napisao/la:Za ovakvu mrlju je najvise odgovoran strucni stab na celu sa Mulalicem. Furat se na Chola je jedno, a dopustiti da agresivnost dovede do krivicnih djela pojedinih igraca je van svake pameti. Mrlju su nanjeli svi clanovi ekipe, jer su manje ili vise svi sudjelovali, znaci nije u pitanju pojedinac vec ekipa.
Nek' smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas! Samo je jedan, grijeha je vrijedan!
Nema covjeka koji volim fudbal i Zelju a koji nece ovo osuditi. U istoriji kluba se nije desilo da neki clan kluba baca baklju na protivnicke navijace. Nisam bide u godinama kada se fura grupa i sve momke iz grupe koji se gadjaju bakljama etiketiramo kao huligane. Ovaj je onda isto to i gote. Necu da mu ime vise spominjem. Za mene je zavrsio za sva vremena...
Lakija malo prenijelo haha.. Tuga velika sta nam rade od svetinje
Ma mene ne zanimaju ti problemi posle utakmice toliko kad smo izgubili, da bar nerjeseno bi, mislim da su nam cist gol ponistili
Nekako sam skroz razocaran nemam rijeci neznam kako to da opisem
Veoma lose se osjecam, neznam kako vi to dozivljavate
Ja nisam pratio 2009 i 2010 godine nasu ligu i nekako bio sam rasterecen, sad sam uvjek u nekom grcu
Nekako sam skroz razocaran nemam rijeci neznam kako to da opisem
Veoma lose se osjecam, neznam kako vi to dozivljavate
Ja nisam pratio 2009 i 2010 godine nasu ligu i nekako bio sam rasterecen, sad sam uvjek u nekom grcu
"Volim te Zeljo"
Vedrana poznajem licno i garantujem da nikad ne bi nikog udario na onaj nacin da onaj debil nije to uradio sto je uradio,da te jedan coban pljune u facu i da ti psuje je sramota.mlad je decko napravio je gresku koja ga moze skupo kostat u karijeri,svjestan je sigurno greske koju je napravio i dobice sigurno 5-10 utakmica.
Kao drugo onakav odnos policije na terenu prema igracima je najveca sramota sto se desilo danas,policija je placena da stiti igrace a ne da pojedinci lijece svoje komplekse o Sarajevu,3-4 puta su policajci udarili stitnikom igrace, nema tog covjeka igraca koji moze ostat pribran i smiren,da je real madrid bio u onoj situaciji da te iskompleksirani policajci udaraju i guraju stitnikom isto bi reagovali sigurno
Blagojevica u facu udara bez ikakve potrebe i sta je trebao reci ja sam profesionalac,udari me opet,sta ce ti kriminalci pored onakve policije
Kao drugo onakav odnos policije na terenu prema igracima je najveca sramota sto se desilo danas,policija je placena da stiti igrace a ne da pojedinci lijece svoje komplekse o Sarajevu,3-4 puta su policajci udarili stitnikom igrace, nema tog covjeka igraca koji moze ostat pribran i smiren,da je real madrid bio u onoj situaciji da te iskompleksirani policajci udaraju i guraju stitnikom isto bi reagovali sigurno
Blagojevica u facu udara bez ikakve potrebe i sta je trebao reci ja sam profesionalac,udari me opet,sta ce ti kriminalci pored onakve policije
Samo malo.. jel ovo po pravilima foruma da samo navijaci kluba mogu posjecivat i pisat po svojoj temi, dok drugi ne smiju?admin je napisao/la:Molim navijače Čelika da ne pišu na ovoj temi.
Imate temu za opšte diskusije, slobodno se uključite tamo.
Kako na temu Celik dodju navijaci drugi klubova i se'ru pa se to ne sankcionise?
P.S Volim sto smo im prekinuli niz bez poraza i sto smo im europu zamandalili

-
- Kontakt:
Grc ce te drzati sve dok nebudes se navikao da volis Zelju I kad se ne bori za vrh. Da si pratio za vrijeme Krunica, Memica/Stilica, Ninkovica I Hotica, sad nebi bio u grcu.
Nije ovo najveca tragedija, ali jeste povod za svaki napad na Zelju sto u sali sto realno. Gore je bilo u ratu, sa ovim cemo lako.
Nije ovo najveca tragedija, ali jeste povod za svaki napad na Zelju sto u sali sto realno. Gore je bilo u ratu, sa ovim cemo lako.
Volim ja Zelju i previse zbog toga i jesam sav sjeban
U posljednje vrijeme i familiju zapostavljam zbog Zelje
A pratim ga od rodjenja
2009 i 2010 nisam pratio iz privatnih razloga i mogucnosti
U posljednje vrijeme i familiju zapostavljam zbog Zelje
A pratim ga od rodjenja
2009 i 2010 nisam pratio iz privatnih razloga i mogucnosti
"Volim te Zeljo"
-
- Kontakt:
Onda ti nije grc od Zelje.
Grc mi je sto ako se ne plasiramo u Evropu pasce nam koeficient a i finansiski ce mo izgubit
"Volim te Zeljo"
-
- Kontakt:
Treba mirno do kraja zavrsiti sezonu, bez tenzija I pritiska. Volio bi Envera Hadziadica pa makar samo sjedio na klupi, nemora nista raditi. Potreban je neko na klupi koji se zna nositi sa pritiskom da vlada atmosferom. Mulalic je dosta toga dobrog uradio, ali ni sam nije se znao nositi sa pritiskom.
Da, to stoji, msm dovoljno je reci da prodaju majice s natpisima ''bolji zenicki luk nego sarajevski cevapi'' ...nigdje ne mozes naci dres Zelje/Sarajeva, ali Zvezdin, Hajdukov, to mozes kupiti kod onih pijacara. Kompleksi su cudo, a zenicani su poznati po tome. Umiru za Sarajevom, ali to prelazi u bolest. Jbg, razumijem, bilo je i u Jugi bivsoj toga, prema Beogradu jel, ali u tolikoj mjeri nikad. Ono da si patoloski opterecen. Onaj vehabija se razletio ko da je finale. I svi ostali igraci. A protiv Viteza rekreativno...ono, to je i do nas, zasto kod nas nije bilo zelje, elana, a ulog velik. Jbg, da se zapitas. Ako nista, trebalo bi biti zelje i borbenosti zbog takvog njihovog odnosa prema Zelji i gradu Sarajevu. Radije bi da Zeljo izgubi nego da im Celik ligu osvoji. Tako se cesto ponasaju, i nisu jedini. Opet kazem, ne opravdavam nikog danas, ova Zeljina igra je bila uzas, ustvari igre nije ni bilo. Neke stvari ne stimaju, strucni stab po mom misljenju nije zreo za Zeljeznicar. Nije to bas idealan klub za poceti s trenerskom karijerom. Svaka cast Mulalicu na ljubavi i zelji, ali se sva njegova energija i negativno odrazila na igrace, sto se vidjelo i danas. Oni su mrtvi, bez ikakvog morala, ja ne mogu da vjerujem. Odustajem od svakih vise mogucih kalkulacija, teoretski postoji sansa da izborimo europu, ali stvarno je uzaludno se nadati da ce Sloboda izgubiti sljedece dvije utakmice. Iako nije nemoguce, ali nema od toga nista. Sta bude bit ce. U sljedecu sezonu treba krenut jako, na trofej. Nadam se da ce se mnoge stvari rijesiti do tada. Liga 12 ce biti zanimljiva, ali i veoma neizvjesna, ipak je to prvi put.Nuk89 je napisao/la:Vedrana poznajem licno i garantujem da nikad ne bi nikog udario na onaj nacin da onaj debil nije to uradio sto je uradio,da te jedan coban pljune u facu i da ti psuje je sramota.mlad je decko napravio je gresku koja ga moze skupo kostat u karijeri,svjestan je sigurno greske koju je napravio i dobice sigurno 5-10 utakmica.
Sto se tice finansija i koeficijenta, jbga, skrsilo se to. Uprava mi se veoma dopada, samo nek se nastavi raditi na stadionu, da se izbore s ovim lesinarima iz SD-a i da vidimo i te temelje za istok. S ovakvim radom uprave svako treba biti zadovoljan i treba im nasa podrska. Samo neka ovako nastave, pa ce doci polako i ekipa koja ce izboriti europu par godina uzastopno sa solidnim rezultatima. Vjerujte, onda ce koeficijent sam doci. Odigraj 3-4 godine do 3. pretkola EL i play-offa, pa i treceg pretkola LP-a samim tim, i sve ce se to slegnuti. Ali napominjem, u kontinuitetu. To nam je falilo, nikada ga nismo imali za europu.
-
- Kontakt:
Ah onda si ti ekonom...GKhan je napisao/la:Grc mi je sto ako se ne plasiramo u Evropu pasce nam koeficient a i finansiski ce mo izgubit
Zeljo nikad nije bio financijski jak klub, I nikad nije imao bogatog vlasnika ili jakog generalnog sponzora. Gluho bilo da ga dobije...
Zeljo je familijarni klub. Il ti je u rodu il nije.
-
- Kontakt:
To svakako stoji što si rekao. Ali na snimku se vidi kako Bekrić 5x traži od Blagojevića loptu, ovaj je premiješta iza leđa, sve dok mu je Bekrić nije uzeo. U nastavku Blagojević se okreće i ide prema centru, bez želje da sudjeluje u toj akciji, koju je naravno upropastio Bekrić, kao i na desetine prije toga. Ako je stvarno istina da se tako nameće Bekrić, a vidi se da ne može da hoda zadnjih 5 tekmi, a ne gol da da, onda je usrao sve što je za Želju uradio...bob je napisao/la:nevjerovatno ja se ne sjecam kad je bekric dao go iz slobodnog za razliku od bogicevica npr. sad ocekujem lendrica lijevo izlazak memijezaboljegzelju je napisao/la:Je li moguce da Bekric ne da Blagojevicu da izvede slobodni? (mozda grijesim, ako ima neko da potvrdi)mozda go iz prekida ccc realno bekric klupa i to odavno je zasluzio ne kontam mulalica nikako ...
|***Against Modern Football***|
-
- Kontakt:
Prije svega, želim da dam svoj komentar na dešavanja na terenu, a kasnije ću, ukoliko budem imao volje, i na igru, koja je definitivno bila loša, ali i pored toga, nakon ovih nemilih scena, pala u drugi plan.
Prvo, za ove koji osuđuju igrače, trebate da znate da se u startu distancirate od huškača i dušmana, kojih imamo mali milion.
Drugo, treba da znate da se klub "politički" ogradio od postupka igrača, što je sasvim normalno i razumno.
Treće, levati koji osuđuju igrače, pretpostavljam da bi i vi sami SKINULI GAĆE kada vas neko napadne, pogotovo na onaj način, huliganski, primitivni, kakav je svojstven smrdljivim zeničanima, kojima je životni cilj pljunuti sarajliju, i pobijediti Želju! (ovom prilikom im čestitam na pobjedi, borili su se i zaslužili, to ne mogu da negiram).
Četvrto, taj levat kojeg je Vedran udario, nije ni trebao biti na terenu u tom trenutku, a kamoli imati neku fuknciju, i neka je dobio po ušima, ako je zaslužio. U svakom slučaju GREŠKA DOMAĆINA što se našao na terenu uopšte!
Peto, futavi zenički drot kojem je posao da zaštiti igrače, sudije i stručne štabove, u lice udara Blagojevića, ovaj refleksno reaguje, kao što bi i većina nas na njegovom mjestu uradila, i ne budite debili i ne nasjedajte na priče o tome kako ga treba kazniti.
Šesto, ukoliko su DOMAĆINI dozvolili Edisu i Elvisu da budu na tribini na kojoj su bili, onda su MORALI učiniti sve da se na njoj osjećaju sigurno, u toku i na kraju utakmice. Međutim, ako su oni po svom nahođenju odlučili biti na toj tribini, a ne u loži, onda oni trebaju da snose sankcije (od strane našeg Kluba), što i bez toga ne opravdava napade zeničke gamadi.
Sedmo, bacanje nazad baklje od strane Lendrića, također refleksno kao i Blagojević. Stojiš na terenu i gledaš kako te gamad zasipa stolicama i flašama, kako ti nasrću na trenera, gađaju te bakljama, vi bi ste SKINULI GAĆE i pustili da gamad odradi svoje?
SVAKA TI ČAST IVANE ŠTO SI STAO ISPRED SVOG KLUBA, ŠTO NISI BIO BEZMUDI, I ŠTO SI POKAZAO DA NA ŽELJU NIKO NE UDARA, POGOTOVO NE OVAKO HINJSKI KAO OVA GAMAD DANAS. A ZA KAZNE NE BRINI, BUDU I PROĐU, OSTAVIO SI SRCE ZA ŽELJU JOŠ JEDNOM I HVALA TI NA TOME!!!
Prvo, za ove koji osuđuju igrače, trebate da znate da se u startu distancirate od huškača i dušmana, kojih imamo mali milion.
Drugo, treba da znate da se klub "politički" ogradio od postupka igrača, što je sasvim normalno i razumno.
Treće, levati koji osuđuju igrače, pretpostavljam da bi i vi sami SKINULI GAĆE kada vas neko napadne, pogotovo na onaj način, huliganski, primitivni, kakav je svojstven smrdljivim zeničanima, kojima je životni cilj pljunuti sarajliju, i pobijediti Želju! (ovom prilikom im čestitam na pobjedi, borili su se i zaslužili, to ne mogu da negiram).
Četvrto, taj levat kojeg je Vedran udario, nije ni trebao biti na terenu u tom trenutku, a kamoli imati neku fuknciju, i neka je dobio po ušima, ako je zaslužio. U svakom slučaju GREŠKA DOMAĆINA što se našao na terenu uopšte!
Peto, futavi zenički drot kojem je posao da zaštiti igrače, sudije i stručne štabove, u lice udara Blagojevića, ovaj refleksno reaguje, kao što bi i većina nas na njegovom mjestu uradila, i ne budite debili i ne nasjedajte na priče o tome kako ga treba kazniti.
Šesto, ukoliko su DOMAĆINI dozvolili Edisu i Elvisu da budu na tribini na kojoj su bili, onda su MORALI učiniti sve da se na njoj osjećaju sigurno, u toku i na kraju utakmice. Međutim, ako su oni po svom nahođenju odlučili biti na toj tribini, a ne u loži, onda oni trebaju da snose sankcije (od strane našeg Kluba), što i bez toga ne opravdava napade zeničke gamadi.
Sedmo, bacanje nazad baklje od strane Lendrića, također refleksno kao i Blagojević. Stojiš na terenu i gledaš kako te gamad zasipa stolicama i flašama, kako ti nasrću na trenera, gađaju te bakljama, vi bi ste SKINULI GAĆE i pustili da gamad odradi svoje?
SVAKA TI ČAST IVANE ŠTO SI STAO ISPRED SVOG KLUBA, ŠTO NISI BIO BEZMUDI, I ŠTO SI POKAZAO DA NA ŽELJU NIKO NE UDARA, POGOTOVO NE OVAKO HINJSKI KAO OVA GAMAD DANAS. A ZA KAZNE NE BRINI, BUDU I PROĐU, OSTAVIO SI SRCE ZA ŽELJU JOŠ JEDNOM I HVALA TI NA TOME!!!
|***Against Modern Football***|
-
- Kontakt:
cuj refleksno , pa ti si nogometas javno lice , neko si i nesto ne mozes se poredit sa huliganima , pa ovaj golman udara ovog sto mu je opsovao i ti to podrzavas , da mu je samar opalio pa aj , al onaku mucki dva puta sakom je sramota , nogometas mora biti psihicki stabilan i spreman na sve a sablju niko nije dirao u toku utakmice nego poslije incidenata ... al dobro ko sto rece don almir sablja je kolateralna steta ..
Napokon normalan komentar. Izgleda raja s foruma ne zna kakvi su ovi iz Zenice inace. Pola nas bi se sasralo tamo, a oni su krenuli svi kao jedan, bez imalo straha i kalkulisanja. Jbg, ispalo je ruzno i kako ne treba, ali ja im ne zamjeram kao neki derbi navijaci, koji pljuju po Zelji i nabijaju ga na onu stvar(vidjeh na ovom i jos jednom forumu, ne mogu sebi doci). Jbt, Chelsea deseti na tabeli, pa tribine pune. Protiv Rudara ako bude tri hiljade navijaca, pljuni me. Jedan dan se kunu u klub, a drugi ga pljuju. Napominjem, ja sma nisam zadovoljan igrom, koja je katastrofalna, i taktickom postavkom, koje nema, svaku utakmicu polusezone je istrcao isti sastav, bez ijedne jedine promjene, sto je van svakog smisla. Ovakvo ponasanje igraca koji igraju za ovakav klub jeste u neku ruku sramotno, pogotovo kad ovako na prvu se pogledaju snimci, ali 99% igraca drugih klubova bi se sasralo i trcali bi u svlacionicu. I jos ono pred kraj utakmice, dvaput kad se ubaci druga lopta u teren, nadam se da je i to delegat susreta zapisao. Jednostavno, tesko ko bi mogao da trpi sve ovo i da ne reaguje. Ili se povuci u svlacionicu ili ovako reagovat, nema trece. Desilo se sta se desilo, prestanite sad pljuvat po igracima. Dobit ce oni svoje kazne, a na strucnom stabu i upravi je da ih blagovremeno i na pravi nacin sankcionisu. Znat ce oni kako s njima treba i sredit ce se to. Mulalic je dobro postupio sto nije reagovao na provokacije i fizicke napade 'navijaca' Celika, ali imao je on ispada prije(crveni na tekmi protiv Zrinjskog). Jednostavno, prenio je takvu losu energiju na sve igrace. Kada nema igre i rezultata, dolazi do bijesa koji se ispoljava na druge nacine, a ne igranjem lopte. To je moje skromno misljenje. Steta, propala je europa, ali sami smo za to krivi. Imali smo i previse sansi za istu i skoro svaku smo prokockali.zaboljegzelju je napisao/la:Prije svega, želim da dam svoj komentar na dešavanja na terenu, a kasnije ću, ukoliko budem imao volje, i na igru, koja je definitivno bila loša, ali i pored toga, nakon ovih nemilih scena, pala u drugi plan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.