Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jaooo Vehabovića neće da se pozdravi sa Željinim igracima
On prolazi sa spuštenim rukama
SRAMOTA
-
Objektivac
- Kontakt:
Pružio je on ruku pa su ga prva dvojica iskulirali, i onda nastavio dalje. A što bi svakako pružao ovim ciganima i prljao rukusvrakino1921 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 19:56
Jaooo Vehabovića neće da se pozdravi sa Željinim igracima
On prolazi sa spuštenim rukama
SRAMOTA
Zbog cega su igraci Zelje cigani ?Objektivac je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:01
Pružio je on ruku pa su ga prva dvojica iskulirali, i onda nastavio dalje. A što bi svakako pružao ovim ciganima i prljao ruku
Ako nista, mogao se pogani firaun Vehabovic ugledati na svoje saigrace koji se svi normalno sportski rukuju sa suparnickom ekipom.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Sve je krenulo od onog nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka. Kasnije Edo kada je vidio koje su smeće spustio ruku. Žao mi je što nije nastavio jer se vidi da bi se oni ostali igrači Želje sigurno pozdravili sa njim. Dno dna onakvo ponašanje jednog sportiste prema drugom ali stiže ga najgora moguća kazna da ga Ante ponizi panenkom i Pidro onim driblingom kada je ronio po Grbavici. Haskić ga prošle sezone lobova glavom na liniji. Nisu te traume od nedjelje 
- LondonBlues
- Kontakt:
Livada je uvijek livada
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Samo su Lagumdzija i ovaj pored njeg pruzili ruku jbg Edo ih iskuliro kad je vidio gdje je dosaoThreeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:41Sve je krenulo od onog nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka. Kasnije Edo kada je vidio koje su smeće spustio ruku. Žao mi je što nije nastavio jer se vidi da bi se oni ostali igrači Želje sigurno pozdravili sa njim. Dno dna onakvo ponašanje jednog sportiste prema drugom ali stiže ga najgora moguća kazna da ga Ante ponizi panenkom i Pidro onim driblingom kada je ronio po Grbavici. Haskić ga prošle sezone lobova glavom na liniji. Nisu te traume od nedjelje![]()
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al sto tako lose o vehabovicu? Velezu su ukrali stadion i protjerali u vrapcice i toliko muke su prezivjeli u proslosti, trebali bi imati simpatije prema njima sta god urade
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Teško škutorima pada kada vide Veležov stadion. Treba im igrati na onom ruglu dok ih vođa ne deložira u Vojno ili Rodoč kad mu se digne **** da pravi zgrade za novu turu doseljenika 
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sve je krenulo kad je prijeteci sudiji Gigovicu izdejstovao nepostojeci crveni karton Karamarku i suspenziju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:41Sve je krenulo od onog nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka. Kasnije Edo kada je vidio koje su smeće spustio ruku. Žao mi je što nije nastavio jer se vidi da bi se oni ostali igrači Želje sigurno pozdravili sa njim. Dno dna onakvo ponašanje jednog sportiste prema drugom ali stiže ga najgora moguća kazna da ga Ante ponizi panenkom i Pidro onim driblingom kada je ronio po Grbavici. Haskić ga prošle sezone lobova glavom na liniji. Nisu te traume od nedjelje![]()
Ja bi ga pljunuo, ima sudija, ima 4. sudija ti ko sportista koji nisi ni bio tu lazes i tjeras nekog da da crveni.
Sta se pravis mutav cuj sve krenulo kad nije htio da ga pozdravi igrac kojem je udario na karijeru malte ne , da ne bi snimka ispao bi divljak najveci.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa šta sada po tvom čitava ekipa Veleža se nebi trebala rukovati sa Bilbijom jer je rukom dirao loptu iz akcije u kojoj smo izgubili utakmicu. Nama Bilbija nije kriv nego ono **** Jelić koji je priznao to. Upratio sam te da imaš neki animozitet prema Veležu ali eto pokušao sam ti objasnitijurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:00Sve je krenulo kad je prijeteci sudiji Gigovicu izdejstovao nepostojeci crveni karton Karamarku i suspenziju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:41Sve je krenulo od onog nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka. Kasnije Edo kada je vidio koje su smeće spustio ruku. Žao mi je što nije nastavio jer se vidi da bi se oni ostali igrači Želje sigurno pozdravili sa njim. Dno dna onakvo ponašanje jednog sportiste prema drugom ali stiže ga najgora moguća kazna da ga Ante ponizi panenkom i Pidro onim driblingom kada je ronio po Grbavici. Haskić ga prošle sezone lobova glavom na liniji. Nisu te traume od nedjelje![]()
Ja bi ga pljunuo, ima sudija, ima 4. sudija ti ko sportista koji nisi ni bio tu lazes i tjeras nekog da da crveni.
Sta se pravis mutav cuj sve krenulo kad nije htio da ga pozdravi igrac kojem je udario na karijeru malte ne , da ne bi snimka ispao bi divljak najveci.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemam animozitet , nemoj mi o posljedicama i o ispravnosti odluka izazvanim nečim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:03Pa šta sada po tvom čitava ekipa Veleža se nebi trebala rukovati sa Bilbijom jer je rukom dirao loptu iz akcije u kojoj smo izgubili utakmicu. Nama Bilbija nije kriv nego ono **** Jelić koji je priznao to. Upratio sam te da imaš neki animozitet prema Veležu ali eto pokušao sam ti objasnitijurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:00Sve je krenulo kad je prijeteci sudiji Gigovicu izdejstovao nepostojeci crveni karton Karamarku i suspenziju.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:41Sve je krenulo od onog nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka. Kasnije Edo kada je vidio koje su smeće spustio ruku. Žao mi je što nije nastavio jer se vidi da bi se oni ostali igrači Želje sigurno pozdravili sa njim. Dno dna onakvo ponašanje jednog sportiste prema drugom ali stiže ga najgora moguća kazna da ga Ante ponizi panenkom i Pidro onim driblingom kada je ronio po Grbavici. Haskić ga prošle sezone lobova glavom na liniji. Nisu te traume od nedjelje![]()
Da frajer nije uradio šta je uradio ne bi se pričalo o tom uopšte, svi bi se pozdravili.
Dakle nije počelo od "nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka" , pa kasnije Edo vidio da su smeće, nego je obrnuto prvo su oni vidjeli da je Edo smeće kao i cijela država, a ovo je posljedica.
Naučite bit objektivni. To s Bilbijom se s ovim ne može poredit.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
To isto da Vico kaze e igrat cemo na Grbavici protiv Izraela. Ti kazes ne moze, ne damo. A on izvadi cek potpisan o dugu. Hoces sad ili da brisemo ovo?Pablo11 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 18:36Kad je u pitanju nesto drugo mup utakmice visokog rizika preuzima i sve lijepo zatvori. Kad treba derbi organizovati, jedni udju 3 sata prije, drugi ne mogu stici na pocetak utakmice ili cak odbiju primiti gostujuce zbog visokog rizika. Smijesno. Svako ko je dozvolio da se odigra veceras utakmica nadam se da ce mu djeca patiti ko ona u Palestini.
I logicno, pare se uzmu.
Sve je na prodaju. Trebamo biti svjesni toga.
Mi cemo izgubiti drzavu, zaprvo to vec jesmo. Jer smo letargicni.
Mislim da su psre date velike, da se to nije moglo otkazati.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- svrakino1921
- Kontakt:
Realno u prvoj utakmici Vehabović je sudiju ganjao i prijetio mu iz nemoći.jurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:09Nemam animozitet , nemoj mi o posljedicama i o ispravnosti odluka izazvanim nečim.Threeplanetrees je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:03Pa šta sada po tvom čitava ekipa Veleža se nebi trebala rukovati sa Bilbijom jer je rukom dirao loptu iz akcije u kojoj smo izgubili utakmicu. Nama Bilbija nije kriv nego ono **** Jelić koji je priznao to. Upratio sam te da imaš neki animozitet prema Veležu ali eto pokušao sam ti objasnitijurisicduska je napisao/la: ↑06 nov 2025, 21:00
Sve je krenulo kad je prijeteci sudiji Gigovicu izdejstovao nepostojeci crveni karton Karamarku i suspenziju.
Da frajer nije uradio šta je uradio ne bi se pričalo o tom uopšte, svi bi se pozdravili.
Dakle nije počelo od "nesuđenog trećeg golmana reprezentacije i Karamarka" , pa kasnije Edo vidio da su smeće, nego je obrnuto prvo su oni vidjeli da je Edo smeće kao i cijela država, a ovo je posljedica.
Naučite bit objektivni. To s Bilbijom se s ovim ne može poredit.
Isto tako onaj indijanac Šarić Karamarka udario bespotrebno sa dvije ruke u vrat i zbog toga dobio crveni i ostavio svoju ekipu na cjedilu. Isto iz nemoći i muke.
U tunelu onaj pomoćni trener sa ljetnom frizurom Anto ( ili kako se već zove) divljački napao opet Karamarka, opet iz nemoći.
I haj sve čovjek može svariti da je u "žaru borbe za bodove" i "da je ponijela atmosfera".
I onda biber po pilavu sutradan ide genijalna objava fb stranice Veleža ala "Sretan rođendan Anto, dugo nam na klupu Veleža bio ".
Šta su ovi trebali ? Karamarko da Edi uruči buket ruža ?
Pošto vidim da pojedinci imaju fetiše na bukete.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Nisu ovdje u pitanju simpatije,nego pojedini navijači iz metropole očekuju da im se svi n.aguze... Kad je dobro i kad se ne gubi,lako je glumit gospodu i kulturu. A kad ne ide onda seljakluk lako ispliva na površinu. Tako je kod svih,nema ovdje kulturnih i nekulturnih,sve iskljucivo zavisi od situacije u kojoj se klub nalazi.. bilo koji klub da je u pitanju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 nov 2025, 20:48Al sto tako lose o vehabovicu? Velezu su ukrali stadion i protjerali u vrapcice i toliko muke su prezivjeli u proslosti, trebali bi imati simpatije prema njima sta god urade
A to da je Velež politika protjerala stoji.. i dan danas bi neki voljeli da su uspjeli u tome da ga nikako nema.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Vrlo seljački ne pozdraviti se sa protivničkim igračem. Željkanovi igrači su se na jednom od derbija potrudili, da igrač Sarajeva dobije crveni karton u tunelu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zamisli kara te gigovic godinama i tu tepas gigaaaa gigaaaaaa hahahahahaha pa yebo majku zamisli neko te pisa redovno i ti mu opet dodjes da mu se molis jer si jado jadni maleni beskimecnjak kakvi su im i navijaci koji su tom istom mufticu psovali mrtve u 15 minuti utakmice nicim izazvani najgora tribina na kojoj sam bio u zivotu
Kako ide autobus ? Jesi vozio za aerodrom ?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Jel realno da poremceni pijacari pisu kako su Muftic i Karamarlo uzrok problema, a ne ono cigance Vehabovic koji skakuce oko Gigovice i trazi nepostojeci crveni
a sto je najsmijesnije svojim ciganisanjem izvuce taj nepostojeci crveni.
I sad je ko biva jos nesto ljut, nece ni da se pozdravi
I sad je ko biva jos nesto ljut, nece ni da se pozdravi
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 nov 2025, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
rukovanje je gesta kojom igrači pokazuju međusobno poštovanje bez obzira na ishod utakmice. To je dio FIFA-inog i UEFA-inog Fair Play kodeksa.
Sto bi se neko rukovao sa onakvim likom. Pratim fudbal čitav život nikad onakav hinjaluk nisam vidio. Gdje je njemu fair Play? Gdje je njemu međusobno poštovanje bilo kad je plako Gigovicu i ubjeđivao ga.
Nevjerovatno mi je da se vi uopste raspravljate jesu li se trebali ili nisu, naravno da nisu. Sto bi ?
Sutra nek vam neko na ulici **** mater pa prekosutra kad prođete vi se rukujte s njim. Imal iko ikakvog karaktera sunce vam ****.
Sto bi se neko rukovao sa onakvim likom. Pratim fudbal čitav život nikad onakav hinjaluk nisam vidio. Gdje je njemu fair Play? Gdje je njemu međusobno poštovanje bilo kad je plako Gigovicu i ubjeđivao ga.
Nevjerovatno mi je da se vi uopste raspravljate jesu li se trebali ili nisu, naravno da nisu. Sto bi ?
Sutra nek vam neko na ulici **** mater pa prekosutra kad prođete vi se rukujte s njim. Imal iko ikakvog karaktera sunce vam ****.
Trenutno korisnika/ca: rishovski, RodjeniiBrato, Samba71, svrakino1921 i 23 gosta.