FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 02 maj 2016, 19:25

Evo napokon smo culi i drugu stranu price. **** lud zbunjenog sto se kod nas kaze. Ovaj svasta napricao ali nema nijednog dokumenta da svoje tvrdnje dokaze.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 02 maj 2016, 19:35

Ovi iz sd su vam mrtvi mafijasi znam licno

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2016, 19:39

Mene je pravo strah, a vi kako hocete. Ovi imaju neki adut u rukavu i ne bi se oni ovako bahatili da nemaju nesto. Mozete me napadati ali imaju **** nesto sto vodu tjera na njihov mlin.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 02 maj 2016, 19:44

Neznam ali cuj kaze i njihov stadion i da je sjeverna tribina njihova 1/1 a iz kluba kazu da je sjever nas 1/1 ko ce ga znat daj postavite dokumentaciju da vidimo ko muti
"Volim te Zeljo"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2016, 19:49

Lupa ovaj frajer. Postavljali su nasi sve dokumente. Jedino da se oko toga ne vodi spor na sudu. U svakom slucaju nek smo culi i ove uhljupe.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 02 maj 2016, 19:53

plavousrcu je napisao/la:Lupa ovaj frajer. Postavljali su nasi sve dokumente. Jedino da se oko toga ne vodi spor na sudu. U svakom slucaju nek smo culi i ove uhljupe.
Pa ako imamo dokumentaciju da je nashe neznam kako opstina nam neda da gradimo, nije mi jasno zbog cega i na osnovu cega nam nedaju
"Volim te Zeljo"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 maj 2016, 19:57

GKhan je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Lupa ovaj frajer. Postavljali su nasi sve dokumente. Jedino da se oko toga ne vodi spor na sudu. U svakom slucaju nek smo culi i ove uhljupe.
Pa ako imamo dokumentaciju da je nashe neznam kako opstina nam neda da gradimo, nije mi jasno zbog cega i na osnovu cega nam nedaju
Sporan je neki dio na sjeveru. To su i nasi navodili jer je neki cinovnik kao slucajno nesto pogrijesio. Ali ovaj lupa i govori cijeli sjever i slicno. Ima nesto sto ovima daje prednost u ovoj situaciji jer ne bi se ovako ponasali.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 02 maj 2016, 20:02

FCS je napisao/la:Ovi iz sd su vam mrtvi mafijasi znam licno
ma znam i ja,braca Hatibovici s Trga,nisam ni znao da je u SD-u

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 maj 2016, 20:08

A u kojem mediju su se ti likovi iz SD-a oglasili, ne mogu da nadjem?

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 02 maj 2016, 20:09

smijesno majke mi kako pokusavaju da izvuku licnu korist majke mi, a i nasa drzava **** prava gdje god sta pokusas moras mititi nigdje ni da bar posteno et nemoraju pomoci iako svugdje u savijetu u svim gradnjama/rekonstrukcijama drzava ti olaksa jos pogotovo u pitanju kad je u pitanju fudbalski klub koji je drustveno dobro, fuj majke mi nek ih stid bude i opstinu i sd **** koja drkaju ku.rac i pokusavaju se opariti

@Omar500
ovdje na portalu imas vijest

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 maj 2016, 20:30

Zemberek te yebo pa ovi likovi su gori od crne guje, sta sam procitao I nije mi jasno o cemu ovaj prica .
Zelio bi znati sto Ss.ba nije postavio pitanje a sta je bilo u dogovoru? Tom sto nije ispostovan.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 maj 2016, 20:35

Je li neko upucen ko su ovi likovi iz SD-a inace? O.o
Cisto sumnjam da su neki regularni ljudi...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 maj 2016, 21:01

Omar500 je napisao/la:Je li neko upucen ko su ovi likovi iz SD-a inace? O.o
Cisto sumnjam da su neki regularni ljudi...
Nisu likovi za podcjeniti. Pogotovo predsjednik Senad i ovaj sto je dao intervju. Trebaju nasi ljudi biti oprezni jer ovi ocito imaju veze. Evo i Koldzo je najavio pres na kojem ce se ocitovati po pitanju naseg saopstenja. Belaj je ovo.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 02 maj 2016, 21:34

TikTak je napisao/la:Kako me nervira ova situacija oko stadiona. Milion misli mi se mota po glavi a sve sam blize i nekakvim teorijama zavjere. Koldzo je politicki jak i u svojoj lopovskoj stranci je imao od koga uciti. Mislim da je sve ovo jedan dobar njegov marketinski potez pred nadolazece izbore. Sa ovim je zatalasao, sve ce se rijesiti onako kako i treba i on ce ispasti nacionalni heroj. Dobit ce glasove od velike armije Zeljinih navijaca jer ce toboze on ispasti spasitelj, covjek koji je mimo zakona radio stvari za dobrobit Zelje. Upamtite ovo, nadam se da samo i nasi nisu dio ovog marketinskog trika.
od mene nece dobiti glas pa taman da izgradi one kule i sve sa onog projekta!

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 02 maj 2016, 21:51

TikTak je napisao/la:
ScoutInternational je napisao/la:Meni je najbitnije da je Zenica jedini uslovan teren u BIH, pa prema tome ne sumljam u nase momke. AKo bude Celik igrao nogomet, uzet cemo ih sigurno, dok ako budu igrali anti-nogomet, tj opstrukciju igre, bice guravu.

Zanima me samo kad smo vec kod stadiona, kako to da je opcina dozvolila SD Zeljeznicaru (Violini) da gradi "Hotel" iza nekadasnjeg Plavog zamka, tj izdale urganisticku a za nas je problem?
Jesi li siguran da oni imaju dozvolu? Ili su to krenuli raditi bez dozvola. Nekako je logicno da je neko iz Opstine ili iz vrha vladajuce sgtranke s njima tu u talu ili je mozda to i njegovo, a SD mu je samo paravan.

Mislim, poenta ovog pitanja jeste, ako kojim slucajem SD ima urbanisticku, to je fakticki argumenat koji dokazuje, zapravo povezuje Violinu i Koldzu je je ista nama uskracenja od strane opcine radi spora sa SD, a navedeni uveliko grade.

AKo nema, sa druge strane, onda trebaju da obustave radove, jer ako nama ne daju da grade, ne trebaju ni oni graditi.

Ali ovo vuce i drugo pitanje, tj kako Violina sa polikom na ledima mozda ide na povecenju vrijednosti samog zemljista koje je u posjedu kluba, radi "potencijalne" kupovine, pa sam ovim sto rade, postoji mozda mogucnost da kupuju samo vrijeme. Naravno, ovo su sve nagadanja, i ne treba uzimati zdravo za gotovo, ali svakako jedna od mogucih opcija.

Kako rijesiti sve ovo? Pitanje je zapravo koliko je druga strane spremna rijesiti i pronaci kompromis? Koldzo kao covjek koji se ekiketirao kao veliki "Zeljovac" :hmmmmm: treba da pocisti nered u svojoj opcini, radi dobrobita same opcine. Sada se i tu postavlja pitanje, koliko zapravo isti (tj, STRANKA) ima interesa u tome, jer da ima sigurno, preko noci bi ovo bilo zavrseno!

Ja u ovome svemu, ocekujem mnogo od Misimovica ako cete iskreno. Covjek radi odlican posao, ali za ovo treba mnogo vise osim odlicnog posla. Ne znam u kojem ce smijeru ici, ali ako se sada ne stane u kraj i "dobiju" odgovarajuce dozvole, nikada nece zapravo, jer sutra da ti dode investitor spremam 100 Mil. EUR uloziti, imat cemo problem, a iskreno kada pogledam nasa prijasnje slucajeve, cinjenice same kazu, da kada smo god pokrenuli konkretnu pricu, netko je tu sabotirao stvar.

Kako god da se okrene, mi moramo pronaci nacin da se oslobodimo zaostavstina socijalistickog sistema, tj SD Zeljeznicara jer u kapitalizmu ocikelno vise stranaka ne pije vode.

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 03 maj 2016, 00:13

Mujagic otputovo u Rim ;)

Da vidim hocel ovako proći ;)
Zadnja izmjena: JoseeMourinho, dana/u 03 maj 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 03 maj 2016, 00:40

GKhan je napisao/la:Neznam ali cuj kaze i njihov stadion i da je sjeverna tribina njihova 1/1 a iz kluba kazu da je sjever nas 1/1 ko ce ga znat daj postavite dokumentaciju da vidimo ko muti
Sto se tice sjeverne tribine od SD su samo tri prostora za koje se vodi spor i to je to... Ova prica da je njihova sjeverna tribina je glupost jer bi onda od poslovnih prostora pinku uzimalo SD a ne FK Zeljeznicar

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 maj 2016, 02:29

JoseeMourinho je napisao/la:Mujagic otputovo u Rim ;
Trebao je neko zaliti vode da bude s hajrom I nafakom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 03 maj 2016, 04:19

Ali najjace sto mozete cuti iz kuhinje SD-a jeste da su oni nastali 1921. i da je od tada njihovo zemljiste gdje se nalazi Plavi Zamak...... To je receno kada se rusio onaj zid o Plavog Zamka, mozete pronaci na Klixu taj clanak. 1921. sigurno ta lokacija nije bila vlasnistvo bilo kojeg sportskog kolektiva u ovoj drzavi, a sam SD nije nastao 1921. vec 1945. kao Fiskulturno drustvo Zeljeznicar. Iskljucivo je FK Željezničar nastao 1921. od cega se razvilo sve sto ima veze sa imenom Željezničar, to je kako ja razumijem nasu historiju i kao takva se uvijek prenosila. Ovim SD cilja upravo na historiju Željezničara i zeli da uzme zasluge za osnivanje i samim time vlanistvo koje ima FK Željezničar sto je apsurdno i ovo je dovoljno za podizanje jos jedne tuzbe.

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 03 maj 2016, 05:35

Polako zavrsice se i ovo sve hairli sa SD-om , nisu nam vise ljudi u upravi laici ko prije , ima ljudi u upravi koji se razumiju u to i znaju kojim putem treba ici . Nego zna li neko hoce li biti sve kako treba zavrseno do 31.05 do kad su rekli da ce biti ? To je najbitnije da mozemo na vrijeme dobiti licencu za stadion , da se Evropa igra na Grbavici bar 2 pretkola . A ovo oko zemljista ce se rijesiti . Koliko sam vidjeo jos samo fali da se jarboli postave ovo ostalo bi trebalo biti gotovo do 31 .

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.