Totenham u Evropi kar'na

@AlemC
Da nije Neymar otisao za onoliku lovu, dala bi Borusija Dembelea i za 70

I 70 je dosta, nego Neymar sve zeznu...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Evo ti izjave u stilu Watzkea....adnan24 je napisao/la:
Totenhem smo prije 2 godine razbili u europskoj ligi,prosle godine je i Leverkusen bio bolji od njih...ako ponove slican fudbal nemaju sta traziti ali ipak poprilicno tezak protivnik.Ako nista sigurno nastavljamo u europi![]()
Da,samo gospodski u stilu Watzkea i naseg velikog klubaeffe_sa je napisao/la: Evo ti izjave u stilu Watzkea....Već alibi...Ma nema druge, morate proći u osminu...
![]()
140 +.Zdena04 je napisao/la:140?
Zar nije bilo 150?
Nije samo tebi. Neke legende poput Herzoga ili Scholla ga vide ispred Dembelea. Malo mlađi, ništa lošiji i puno discipliranijiTorres_9 je napisao/la:zar je meni samo pulisic > dembele
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam prognozirao i višeDesperado09 je napisao/la:140 +.Zdena04 je napisao/la:140?
Zar nije bilo 150?
Negdje piše 145, a negdje 150.
I BILD piše da bi direktno iz Monaca, put Bordeauxa trebao Zorc da završi posao s Malcomom.
Prognozirao sam za Dembelea 120 glatko. Tako i bi (malo više). A evo i Malcoma sam haman usnio. Takav razvoj situacije bi bio idealan za BvB. Dovesti Malcoma koji je bio odličan u prvoj sezoni, sada na početku druge briljira. Po stilu igre ima dosta sličnosti s Dembeleom. Msm da bi uboli jackpot.
Sarma, 105M je fiksno, tj to placamo odmah. 40M je u bonusima koji se ne placaju odmah, vec od ucinka i cega sve ne. Znaci 40M nece biti placeno od novca koji imamo od Neymara. Ostat ce za jos 2 igraca, kad se uzme u obzir budzet za transfere i ako prodaju jos nekog igraca.Saurman je napisao/la:Ako je tačna cifra od 140 mil onda je ovo ne odličan nego yebeno fenomenalan posao uprave, ogroman novac za tinejdžera.Sa ovom lovom mogu se opasno pojačati možda ne ove godine jer prelazni rok pri kraju al' slijedeće sigurno.
Što se tiče grupe mislim da ne trebali imati problema sa Spursima ipak je to engleski Leverkusen.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.