Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Saurman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Saurman » 16 nov 2011, 00:55

Edinu se večeras nema šta zamjeriti čitavu utakmicu je vodio rat sa Alvesom i Pepeom jednostavno ništa nije mogao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 16 nov 2011, 00:56

Kakva je ovo sila od Bošnjaka i igraca.

Bravo Big ED !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

ha ya
Kontakt:

Post Postao/la ha ya » 16 nov 2011, 01:19

Jednostavno...LJUDINA !

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 nov 2011, 01:32

kapa do poda, steta sto nema s kim igrati. MAJSTORCINA
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 16 nov 2011, 01:33

Ti si kralj, Edine. Nas heroj.

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 16 nov 2011, 01:41

Džeko: Luliću „zahvaliti“ što smo primili šest komada!
Nil Satis Nisi Optimum

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 nov 2011, 01:44

Number1 je napisao/la:Džeko: Luliću „zahvaliti“ što smo primili šest komada!

Izmisljeno ?
Chelsea F.C.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 01:44

Opa. Neka, neka.

Nije izmisljeno, ima izjava na SC sportu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 nov 2011, 01:46

Dzeko je pravi Bosanac,reagovao je onako kako bi svaki nas covjek uradio,svaka cast! glavu gore,imali smo sjajne kvalifikacije i to je veliki uspjeh za ovu drzavu! treba se odmoriti i onda napasti prvo mjesto u grupi za odlazak na SP u Brazil! hvala na svemu dijamantu i samo naprijed,glavu gore!

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 nov 2011, 01:47

Meni je svjedno bilo,da smo izgubili 3-2 ili 10-2.Suosjecam se sa igracima.Nemoguce je bilo trpiti poneke sudijske odluke.Portugal je klasa iznad,ali ljudi budite realni Stark je ****,nad ****.LULIC je sampion.
Chelsea F.C.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 nov 2011, 01:53

ono sto je uradio publici kod mene ima posebno mjesto u srcu, neopisivo sam ga zavolio. i dajte ljudi taj video il sliku od tog maestralnog poteza. molllimmm vaaaaaaas
Vođa zna.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 nov 2011, 01:55

nedim1993 je napisao/la:ono sto je uradio publici kod mene ima posebno mjesto u srcu, neopisivo sam ga zavolio. i dajte ljudi taj video il sliku od tog maestralnog poteza. molllimmm vaaaaaaas
A da je Ronaldo to uradio na bilinom polju,bilo bi "p-eder","cigan"..
Ono Dzeki nije trebalo niti smo mi ista korisno od onoga dobili,zapravo jedino sto se desilo je da je on dobio zuti karton,ali eto nekima je i to razlog za zadovoljstvo,blago vama..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 16 nov 2011, 01:57

Dylan Dog je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:ono sto je uradio publici kod mene ima posebno mjesto u srcu, neopisivo sam ga zavolio. i dajte ljudi taj video il sliku od tog maestralnog poteza. molllimmm vaaaaaaas
Ono Dzeki nije trebalo niti smo mi ista korisno od onoga dobili,zapravo jedino sto se desilo je da je on dobio zuti karton,ali eto nekima je i to razlog za zadovoljstvo,blago vama..
Ni tebi nije sada trebalo da opet pocinjes sa tim.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 16 nov 2011, 02:01

Cartman je napisao/la:
Opa. Neka, neka.

Nije izmisljeno, ima izjava na SC sportu.

Kod: Označi sve

Edin Džeko tokom svih 90. minuta utakmice na Lužu bio je usamljen u napadu. Borio se kao lav, ali nije mogao sam. Naš najbolji fudbaler bio je ljut i utučen poslije visokog poraza od Portugala (2:6). Nakon doping kontrole, na kojoj je uz njega od naših bio i golman Asmir Begović, za ****.ba, Džeko je istakao: 

„Nemam šta poručiti nikome. Sve se vidjelo na terenu. Od početka nije mirisalo na dobro. Nismo bili pravi. Ipak, do poluvremena smo se uspjeli vratiti u igru, zabili smo gol“, rekao je Džeko, istakavši:  

„Luliću i njegovom crvenom kartonu možemo zahvaliti što primili šest komada. Kada je isključen bilo je 1:3. Da nije mogli smo se nadati da možemo dati dva gola i otići na EP. Ovako sa 10 igrača to je bilo teško očekivati, jer smo se sa njima teško nosili i u situaciji 11:11“.  

Džeko je rekao da je rano govoriti o kvalifikacijama za Mudnijal u Brazilu 2014. Dodao je kako mu je večerašnji poraz jedan od najtežih u karijeri. 

„Teško mi je. Dva puta smo bili na korak do velikog takmičenja i oba puta nismo uspjeli. Sudbina je htjela da smo oba puta elimisani od jakog Portugala“, pričao je Džeko. 
Iako ja ovim kretenima nista ne vjerujem
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 nov 2011, 02:02

Dylan Dog je napisao/la:

Jasta nego korisno.Barem na tren,sam ustao i aplaudio od srca.Da to nije seljakluk?Po meni je seljakluk kada se ronaldo prostre k`o ponjava,usput slozi facu trazeci nepostojeci faul.
Chelsea F.C.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 nov 2011, 02:02

ovo na sc ako tacno da dzeko rekao, ovo je nesto najjadnije sto je mogao uraditi.. a opet s obzirom da sc vecinom izmislja stvari, vjerovacu da ovo nije izjavio.. :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 nov 2011, 02:03

Blue_He4rt je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:

Jasta nego korisno.Barem na tren,sam ustao i aplaudio od srca.Da to nije seljakluk?Po meni je seljakluk kada se ronaldo prostre k`o ponjava,usput slozi facu trazeci nepostojeci faul.
Vidiš Ronaldo tako svojoj ekipi donosi golove,a Miske,Džeko i ostali glume jake momke pa ne padaju i onda izgube loptu pod faulom koji su trebali odglumit.I kontra mi primimo gol :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 16 nov 2011, 02:05

Vidiš Ronaldo tako svojoj ekipi donosi golove,a Miske,Džeko i ostali glume jake momke pa ne padaju i onda izgube loptu pod faulom koji su trebali odglumit.I kontra mi primimo gol :roll:
Na nasu zalost,nisu oni taj nivo.
Chelsea F.C.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 nov 2011, 02:07

Svaka cast ako je to izjavio za Lulica, ako ne moze podnjet istinu neka prestane sa nogometom i neka postane hodza. Ocito mu odgovara pametovanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 16 nov 2011, 02:07

Scof1eld je napisao/la:ovo na sc ako tacno da dzeko rekao, ovo je nesto najjadnije sto je mogao uraditi.. a opet s obzirom da sc vecinom izmislja stvari, vjerovacu da ovo nije izjavio.. :roll:
Zasto je jadno ? Sve je gotovo, cilj nije ostvaren, a Dzeko je vjerovatno ogorcen. Susic bi vjerovatno ubacio Ibisevica da nije Lulic iskljucen, a u situaciji 11 vs 11 pri rezultati 3:2 za Portugal i sa Dzekom i Ibisevicem u napadu bi imali solidne sanse da se necemu nadamo. Vjerovatno to i Dzeko gleda na taj nacin, i normalno da se "grize" jer ih je Lulic uskratio za to, i to svojom gluposti, naivnoscu ili cim vec.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, izdzezveubrazil i 32 gosta.