Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
42
44%

Ukupno glasova: 95

kraljttbvb
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la kraljttbvb » 03 okt 2020, 23:27

Bundesliga je napisao/la:
03 okt 2020, 20:34
Čovjek želio da zaigra za svoj tim iz snova. Ne sanjaju djeca da igraju za Dortmund :kafa:
Gledam maloprije igrač Freiburga što se okliznuo kod prvog gola, nije ni tražio onaj tvoj faul. Niti bilo ko od njegovih saigraca...

Širiš dezinformacije ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 okt 2020, 23:46

Nije trazio jer nema smisla da trazi, nece ga dobiti. Kakvo klizanje, Reus ga gurnuo sa ledja :rol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 04 okt 2020, 09:06

Bojim se da ovima iz Schalkea još nije došlo u glavu da su među najozbiljnijim kandidatima za ispadanje i da onaj proljetno-ljetni tragični niz očito nije bio slučajan. Oni sad umjesto da nastoje koliko-toliko ojačati momčad rade na prodaji Kabaka Milanu. :rol:

McKennie, Nubel, Kenny, Todibo, Caligiuri... otišli, a oni u zamjenu dovode Eintrachtove rezerve, starog Vedu i svoje otpatke koje su lani otpisali.

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 04 okt 2020, 09:20

S Herthom se povezivalo Draxlera, Rashicu, Soboslikara, Perišića, Adelaidea..., a na kraju sumnjam da će uspjeti dovesti i mrtvog Wendella iako ga je Bosz praktično otpisao. Sad kad ulete u posao oko Da Coste i pokvare posao nesretnom Schalkeu, jer više od toga nisu u stanju. Kao što sam pisao, na kraju vjerojatno uzmu još i propalog Goetzea, ako ga Bayern ne odluči pokupiti. Veliko razočarenje.

Bayer slična priča. Cijeli rujan se povezuju s Thauvinom, a jasno da od toga nema ništa. Ne znam gdje je zapelo sa Kolašincem, ali definitivno predugo traje i to navlačenje.

Do kraja prijelaznog ne očekujem puno. Roca će u Bayern, Sessegnon na posudbu u Hoffu, a van lige bi mogli Quaison, Niakathe i Klaasen.

Ako izgubi ovu dvojicu Mainz postaje top kandidat za Cvajtu, a Lewa napokon prestane biti trpač Manjcova.

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 04 okt 2020, 14:30

Čini se da će ipak biti dosta transfera preko vikenda.
Bayern nakon Roce, dolazi i Sarr desni bek, a krilo to je upitnik veliki, hoćeli doći Odoi, ili neko drugi
DORTMUND izgleda da bi Todibo iz barce mogao da dodje
LEVERKUZEN kolašinac, i winger se očekuju pa vidjećwmo
LEIPZIG Kalaivert iz rome već završen posao izgleda samo 19 god
SCHALKE izgleda gubi i Kabaka
HERTHa za sad mnogo želja vidjećemo hoćeli se i ostavariti Gotze, Adelaide, i oni traže wingera
Sve u svemu mislim da bi mogli vidjeti dosta iznenadjenja

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 04 okt 2020, 17:20

CarlitoBrigante je napisao/la:
04 okt 2020, 09:20
S Herthom se povezivalo Draxlera, Rashicu, Soboslikara, Perišića, Adelaidea..., a na kraju sumnjam da će uspjeti dovesti i mrtvog Wendella iako ga je Bosz praktično otpisao. Sad kad ulete u posao oko Da Coste i pokvare posao nesretnom Schalkeu, jer više od toga nisu u stanju. Kao što sam pisao, na kraju vjerojatno uzmu još i propalog Goetzea, ako ga Bayern ne odluči pokupiti. Veliko razočarenje.
Mrtvaci nisu uspjeli potpisati Grujica, koji je igrao kod njih i vec se bio uklopio, a kamoli da dovedu neko ozbiljno pojacanje. Ode lik u West Ham ili Southampton.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 04 okt 2020, 19:56

Ne smem da upotrebim reč koju bih želeo da upotrebim u TV prenosu.

Kakav degen usra bod i tekmu ekipi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 okt 2020, 20:06

Prava riječ za Mittelstaedta je idiot.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 04 okt 2020, 22:34

Hertha izgleda posudila Guendouzija iz Arsenala.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 okt 2020, 23:16

Pisete gluposti za Grujica,nudili su pare za njega (14 mil eura), Klopp odbio mogucnosti transfera. Sa Adelaide su dogovorili odstetu, lik se pred pregled predomislio. Za ostale igrace ne znam ni da su bili zainteresovani. Ocekujem sutra minimalno Gotzea i Guendouzija, mozda jos sa nekim iznenade.

Veceras su pokazali da su zaista dobra ekipa i da su uz par kvalitetnih pojacanja i boljeg trenera trebali se boriti za LP.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 04 okt 2020, 23:20

Meni je Cunha zvijer od igraca, pravi Herthin kapitalac.

Desperado09
Kontakt:

Post Postao/la Desperado09 » 05 okt 2020, 07:02

Šta je ovo D.Costa se vraća u Bauern??? Zar nije na njega Ulli drvlje i kamenje onomad ?

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 okt 2020, 07:29

Desperado09 je napisao/la:
05 okt 2020, 07:02
Šta je ovo D.Costa se vraća u Bauern??? Zar nije na njega Ulli drvlje i kamenje onomad ?
„Costa hat nicht funktioniert, weil er ein ziemlicher Söldner war, der uns charakterlich nicht gefallen hat“,
„Es gibt Spieler, die fangen zwei Tage nach Vertragsunterschrift an nachzudenken, wo man noch mehr Geld verdienen kann. Es ist die Aufgabe der Klubs, charakterstarke Spieler unter Vertrag zu nehmen. Wir hatten einen ähnlichen Fall mit dem Costa. Der hat nach kürzester Zeit, obwohl die Leistungen gar nicht so gut waren, mehr Geld haben wollen. Den haben wir zu den Bedingungen des FC Bayern abgegeben.“

:D :D :D

CarlitoBrigante
Kontakt:

Post Postao/la CarlitoBrigante » 05 okt 2020, 12:51

Netipično aktivan zadnji dan transfer perioda. Dosuše, zadnja 2 mjeseca se uvelike prespavalo pa ni ne čudi.

Dakle:
- Sessegnon posuđen Hoffi
- Grujić bi trebao zamijeniti Klaasena u Werderu
- Villa blizu Rashice, ali se u igru uvalio i Bayer
- Kluivert potpisuje za Bikove
-Gouendouzi bi trebao na posudbu u Herthu
- Hertha pak posuđuje Arne Meiera Arminiji
- Brazzo finišira još 3 ulazna transfera...
- Schalke izgleda izvisio i kod Da Coste i kod Vidmera, pa sad dovodi nekog Salzburgovog klinca koji je na posudbi u engleskom Championshipu...

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 05 okt 2020, 12:53

Pretpostavlja se da je Costa u Juveu naučio da drugdje trava nije ništa zelenija a i godinice su ga sustigle pa ako misli nešto napravit sa svojom karijerom onda je to upravo sada. Samo što mnogi jako sporo uče pa će tek sa 50 reći "e da sam bio pametniji..."

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 05 okt 2020, 12:57

Dovede li Leverkusen zadnji dan Kolašinca i Draxler bit ce to top ekipa, ali s prosjecnim trenerom.

Hertha ce dovesti izgledno je Goendouzia, Gotzea i jos pokusavaju nekog ali zasad neuspjesno.

Leipzig nakon Henrichsa, Sorlotha, Hwanga, Angelina doveo i Kluiverta iz Rome, mozda i najbolji posao su napravili upravo oni.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 okt 2020, 13:20

Turski novinar prenosi da je postignut dogovor sa Gotzeom. Na posudbu sa pravom otkupa trebao bi i Paragvajac Alderete. Ocigledno cekaju zimu da se dodatno pojacaju. :urnebes:

- Gotze
- Zeefuik
- Alderete
- Gouendouzi
- Cordoba
- Schwolow
- Tousart

Nije to ni toliko lose, ja sam ocekivao vise, odbili su ih neki igraci iako su bili postignuti dogovori sa klubovima ( Kluivert i Adelaide)

----------------------Cordoba/Piatek--------------------------

Cunha---------------------Gotze-------------------Lukebakio

---------------Tousart----------Gouendouzi-------------------

Mittelstädt--Boyata/Stark-----Torunarigha/Alderete --Zeefuik

----------------------------Schwolow---------------------------------
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 05 okt 2020, 14:40

FRANK RIBERY je napisao/la:
05 okt 2020, 13:20
Turski novinar prenosi da je postignut dogovor sa Gotzeom. Na posudbu sa pravom otkupa trebao bi i Paragvajac Alderete. Ocigledno cekaju zimu da se dodatno pojacaju. :urnebes:

- Gotze
- Zeefuik
- Alderete
- Gouendouzi
- Cordoba
- Schwolow
- Tousart

Nije to ni toliko lose, ja sam ocekivao vise, odbili su ih neki igraci iako su bili postignuti dogovori sa klubovima ( Kluivert i Adelaide)

Nikako ti da ubodes s pojacanjima,uvijek najave nekih spektakularnih pojacanja a na kraju propali Gotze,kad se sjetim koga si sve u Wolfsburg dovodio🤣🤣🤣

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 okt 2020, 14:53

Vjeverica777 je napisao/la:
05 okt 2020, 14:40
FRANK RIBERY je napisao/la:
05 okt 2020, 13:20

- Gotze
- Zeefuik
- Alderete
- Gouendouzi
- Cordoba
- Schwolow
- Tousart

Nikako ti da ubodes s pojacanjima,uvijek najave nekih spektakularnih pojacanja a na kraju propali Gotze,kad se sjetim koga si sve u Wolfsburg dovodio🤣🤣🤣
A koga sam u Wolfsburg dovodio banovani simpatizeru Premijershita i demografije? Osvjezi mi pamcenje...

Autor cuvene izjave da je holandsko prvenstvo zanimljivije od Bundeslige, jesi li pametan ko nadimak ili si samo provokatorski padobranac...

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 05 okt 2020, 15:09

Pamtim najave Lukakua,Lacazzetea i Zaze kad ono Bendtner dodje kao napadač....Nemoj se prosipati vise,kakva Herta ba

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.