Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ne znam što mi treba da gledam ovo, ko da nema dovoljno drugih razloga da budem sjeban
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel i kod vas na Areni prikazuju golove Henry-ja iz 2003. umjesto utakmice?
Da
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- MokraKifla
- Kontakt:
Pomjerena utakmica zbog povrede navijača
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Izbaciš ga vani i to je to, ali jok, cekat cemo 15 min.
Nije imao kad da se prebaci na desnu, kakav panj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jesi mi zao sto smo drvo Nuneza prodali, on je licno R9 za ovog holandskog idiota 
Hahahahaha hajde Arne doviđenja
Povedi i Gakpa
Povedi i Gakpa
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja sam retardiran što ovo gledam uopšte.
Najsterilnija ekipa Liverpoola ikad. Bilo je dosta losijih ekipa, ali ni te ekipe nisu sterilne kao ova
Srce, čast i ponos!
- jasonstatham
- Kontakt:
Arne hebo ti Gakpo ženu i onog ko te nagovori da ostaviš ovog mamlaza,a prodaš Diaza.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Otjeraje više smrada. Daj da izgubimo sve do kraja.
Jel se iko sjeća neke dobre akcije koju je ova ekipa odigrala u ovoj sezoni? Poslednja je bila kad je Ngumoa dao gol Newcastleu, možda i jedina.
Jel se iko sjeća neke dobre akcije koju je ova ekipa odigrala u ovoj sezoni? Poslednja je bila kad je Ngumoa dao gol Newcastleu, možda i jedina.
Bukv sam zaspao na sekundu jbt 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad maknemo Salaha bićemo bolji...oh wait.
Šta je lik uradio od onakve ekipe koja je mogla bilo kad zabiti pet komada
Sad ne možemo pet prilika imati
Sad ne možemo pet prilika imati
Edwardse jbmo ti zenu 
ZnAtE vI boLje oD sLoTa i EdWaRdSa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.