FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sutra isto ko protiv pitica Dakle udarat u koljeno zglob misic stipat ma sve jer 90 minuta brzo prodze.Vrsit pritisak nedat akciju nikakvu.Treba provocirat nebi li crveni dobili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mislim da licenca nikad nije ni dolazila pod znak pitanja. Ako sad trebamo strahovati od toga onda brate nista vise nema smisla.TikTak je napisao/la:Eto i licence. Sad samo jos privesti kraju kako treba sezonu. Diplomatija probaj na mail kakav sa službene ili na facebook.
Treba jos samo Jakupovica umjesto Valjica nastimatiAlipasino je napisao/la:Sutra isto ko protiv pitica Dakle udarat u koljeno zglob misic stipat ma sve jer 90 minuta brzo prodze.Vrsit pritisak nedat akciju nikakvu.Treba provocirat nebi li crveni dobili.

- amazon
- Kontakt:
Samo da potvrdim da Tomica sutra treba pljunut ko bude brzi 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trreba im uvaliti tri komada pa nek se medjusobno ispljuju u svlacionici
.

- amazon
- Kontakt:
moze i to 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne znam pratite li fb stranicu kluba, ali uplate za europsku grbavicu sijevaju bukvalno, ja sam mislio da nakon zadnjeg izvjestaja ce se to smiriti i da ce mozda dogurati do 200 hiljada, ali se cifra davno premasila u ovih par dana 

- amazon
- Kontakt:
Zna li se koja je tacna cifra?
Polako, nedjeljom se objavljuju podaciamazon je napisao/la:Zna li se koja je tacna cifra?

- savatihotece
- Kontakt:
Padal u Sarajevu. Ovdje u Brčkom sipa. Nešto javljaju da bi iza podne kiša mogla stat.
Jbg krenuću pa kako mi bog dadne.
Samo da danas pobijedimo.
Jbg krenuću pa kako mi bog dadne.
Samo da danas pobijedimo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
http://weather.ba/detaljna-vremenska-prognoza/sarajevo
Kiša prestaje u 19:00, a od 13:00 je slaba kiša

"Truth begins in lies."
- savatihotece
- Kontakt:
Hvala brate. Da pada kamenje dolazimo.fibonacci je napisao/la:http://weather.ba/detaljna-vremenska-prognoza/sarajevo
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Sve je to OK ali zasto uzimaju kisobrane???savatihotece je napisao/la:Hvala brate. Da pada kamenje dolazimo.fibonacci je napisao/la:http://weather.ba/detaljna-vremenska-prognoza/sarajevo
Ja na sjever NEĆU..i ne dam kisobran.
Jer si JEDAN JEDINI...........
-
- Kontakt:
imatel pravo na procenat za viscu ??
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema procenta za Viscu. Imamo tu naknadu za treniranje, tu cemo zaraditi nesto, ali mnogo manje nego da imamo procenat.
Mozda do 0,5HeraklitMracni je napisao/la:imatel pravo na procenat za viscu ??
Jeli moguce da sam sad vidio Zolotica i jos nekog sa njim isto u plavoj opremi u Vogosci,kako ulaze u nargila bar Chill-out?
Moguce je...Orad1921 je napisao/la:Jeli moguce da sam sad vidio Zolotica i jos nekog sa njim isto u plavoj opremi u Vogosci,kako ulaze u nargila bar Chill-out?
- plavousrcu
- Kontakt: