FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Slikano u mom dvoristu pred jednu tekmu reprezentacije u Zenici. Rahmet i pokoj dusi Zuli i Saletu. Pozz za Fukare iz Zenice ...

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
svaka cast za sliku ... ne treba nikada zaboraviti nase FUKARE NEDIMA i SALETA VILENJAKA
( R.I.P

- SultanSulejman
- Kontakt:
Druže ba šta ti hoćeš na ovoj temi?adilbeg je napisao/la: cuo sam i ja da vas ima bruka kako ginete za slobodu i da ce da grmi danas na tusnju![]()

Bolje ti je da skupljaš pare pa na proljeće aBd i na Šugavicu da odeš.Jednu tekmu makar uživo da pogledaš.
objasniostaragarda je napisao/la:opet ovdje vecina o nekim hiljadama navijaca..100 ljudi je sasvim ok...radni dan,satnica treninga,stanje u klubu..sta hocete vi....ja sam zadovoljan i brojem i repertoarom uvreda...mada po starom balkanskom obicaju ovo bez batina nece ici...mogli smo mi i napuniti sjever al legende cisto k.u.r.a.c zaboli za tim....ponavljam vam da se okrenete oko sebe i pogledate eto taj dinamo na primjer...bojsi godinama vode borbu sa mamicem i gdje su..nigdje...a veci su,jaci i bolje organizovani od nas u svakom pogledu...zato ne lupetajte o razocarenjima i ne odgovarajte na provokacije kao sto je ovaj coban iz zavidovica...MI CEMO NASU BITKU DOBIT...KAD TAD..BIT CE MUCNO,BIT CE TESKO,BIT CE PONIZAVAJUCE,BIT CE PRITISAKA,BIT CE NAS MALO AL CEMO DOBIT...KAD TAD

pasa kad za slobodu bude raja putovala 200km(da ne racunam gostovanja) u jednom danu javi se..SultanSulejman je napisao/la:Druže ba šta ti hoćeš na ovoj temi?adilbeg je napisao/la: cuo sam i ja da vas ima bruka kako ginete za slobodu i da ce da grmi danas na tusnju![]()
![]()
Bolje ti je da skupljaš pare pa na proljeće aBd i na Šugavicu da odeš.Jednu tekmu makar uživo da pogledaš.

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Hajd ne seri i pusti ljude da vole svoj klub. Pozdrav za Fukare od Robijasa (Zenica).adilbeg je napisao/la:pasa kad za slobodu bude raja putovala 200km(da ne racunam gostovanja) u jednom danu javi se..SultanSulejman je napisao/la:Druže ba šta ti hoćeš na ovoj temi?adilbeg je napisao/la: cuo sam i ja da vas ima bruka kako ginete za slobodu i da ce da grmi danas na tusnju![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Putovao sam ja pa sta sad imam tog evo sad spao da citam tvoje gouposti jer nisam vise u situaciji da mogu putovat...de malo ohladi popusti nas . Kakav si ti navijac koji dolazi na nasu temu? Druze ja vasu temu nisam citao 2 puta odkad znam za vas toliko me boli qurac za vama i drugim...bori se za svoj klub da nebi dozivjeo nasu sudbinu jer vas dijeli samo dvije godine zaredom da propustite evropu isto ovo sto i nas sad je poklopilo...imali ste i vi teskih trenutaka kriza 5 godina placali ratu Slobodi za Omera Joldica i jedva odplatili... Malo malo Osim vas poziva kad vam rezultati nisu naklonjeni ...koliko ste samo puta bojkotovali dobar dio navijaca zbog rezultata... Mene to ne interesuje vas problem mi imamo svoj i nevidim nista smjesno to sto je Sloboda u ovoj situaciji... Ja nebi nikad pizelio da neko od ovih 6 ekipa propada bez obzira sto je rivalitet.. Upravo zbog sportskog i navijackog rivalstva zelim svima najbolje a da dozivljavaju poraze protov nas to je recimo motiv navijaca a ne nekog djeteta sa interneta kome se ide u gabelu a ne u tuzluadilbeg je napisao/la:pasa kad za slobodu bude raja putovala 200km(da ne racunam gostovanja) u jednom danu javi se..SultanSulejman je napisao/la:Druže ba šta ti hoćeš na ovoj temi?adilbeg je napisao/la: cuo sam i ja da vas ima bruka kako ginete za slobodu i da ce da grmi danas na tusnju![]()
![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nemas ti pojma o kakvoj je fuziji rijec. Samo vi kontra ostalih.adilbeg je napisao/la:bparena to neka fuzija???

Želim da pohvalim i pozdravim jučerašnje aktivnosti, posebno Fukara!
Pročitao sam da su bili Suman i Suljo, njih dvojica vrijede kao koš ljudi.
Ovo uopće nije mala brojka sa ljudima koji su bili oko svlačionica, radni je dan, svi stariji viđeniji momci rade tako da ponavljam ovo je super brojka.
U vezi stalnih dušebrižnika, neka pogledaju galerije svojih grupa pa će naći izdanja svojih grupa u mnogo manjoj brojci, a u tim trenutcima su bili što vodeći što u samom vrhu Premijer lige
Nikada se nisam niti bih ikada se radovao ovakvim problemima klubova pa makar i najljući protivnici bili. Postoji teren i tribina da pobijediš protivnika, ultras tako razmišlja!
ŽIVOT BEZ SLOBODE NIJE ŽIVOT
Pročitao sam da su bili Suman i Suljo, njih dvojica vrijede kao koš ljudi.
Ovo uopće nije mala brojka sa ljudima koji su bili oko svlačionica, radni je dan, svi stariji viđeniji momci rade tako da ponavljam ovo je super brojka.
U vezi stalnih dušebrižnika, neka pogledaju galerije svojih grupa pa će naći izdanja svojih grupa u mnogo manjoj brojci, a u tim trenutcima su bili što vodeći što u samom vrhu Premijer lige

Zadnja izmjena: zlajci, dana/u 18 jan 2013, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
tuzlanska Sloboda
Ja koliko znam tvoja Krivaja je u nižem rangu od Slobode, Pape je prvo igrao u Krivaji pa tek onda Sarajevu, trebate biti ponosni na svoj grad i klub, na to što je dao takvog velikana. Ali j.e.b.i.g.a, kad njoj ne ide hajmo navijati za Želju, i mi bi trebali tako jelde. A to što pričaš o gostovanjima, vrijednije je svako naše gostovanje u drugoj ligi od toga što ti govoriš. Zašto misliš da SN ima takvo poštovanje u cijeloj državi, zato što ih ima 10 kući 10 na strani, imaju najdalja gostovanja, a zauzvrat dobiju k.u.r.a.c od fudbala i borbu za opstanak u drugoj ligi. Tako se bori za svoj grad i klub, svi trebamo da se ugledamo na njih. I moj stari je simpatisao Želju, ali to nije barem ja tako shvatam, nešto što se naslijeđuje, nego ti to određuje mjesto rođenja. Support your local football club - Mentalita Ultras.adilbeg je napisao/la:sto nas ima masala
Poenta svega nije da ja očekujem da ti odmah poslije ovoga razmisliš o svemu, boli me kita. Poenta je "ko o čemu k.u.r.v.a o poštenju".

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sad sam tek pogledao video sa druga.tv,zlajci je napisao/la: Pročitao sam da su bili Suman i Suljo, njih dvojica vrijede kao koš ljudi.
Suljin kožnjak je vrh

tuzlanska Sloboda
Legenda Slobode je Rade ekonom, a ne ovi saporozvani

Prošle godine stanem i povučem njega i gospođu jer me znaju kada sma bio klinac, stari mi je dobar sa Radetom.
U tih 15-tak minuta sam shvatio da više radetova supruga, gospođa u kasnim 70-tim godinama, zna o Slobodi i našoj prošlosti nego današnji članovi uprave u predsjednik skupštine

Prošle godine stanem i povučem njega i gospođu jer me znaju kada sma bio klinac, stari mi je dobar sa Radetom.
U tih 15-tak minuta sam shvatio da više radetova supruga, gospođa u kasnim 70-tim godinama, zna o Slobodi i našoj prošlosti nego današnji članovi uprave u predsjednik skupštine
tuzlanska Sloboda
- SultanSulejman
- Kontakt:
Ne računa se 198km ?adilbeg je napisao/la: pasa kad za slobodu bude raja putovala 200km(da ne racunam gostovanja) u jednom danu javi se..
Ok kad bude 200km javim se,ipak si ti seljin huligan iz Zavidovića (u pravom smislu "seljin" riječi).
pop*šam se i na tebe i na tih tvojih 200km

@VolimTZ;
stiPu ovog ljakaSe,najgore je kad ti ovako krenu pametovat a ne znaju od nosa do usta

Nakon što su jučer čelnici FK Sloboda, bez realnih osnova ali ipak obećali da ostaju na kursu povratka u Premijer ligu, Denis Sadiković, prvi čovjek struke na Tušnju je aktivirao pregovore sa nekolicinom igrača koji su u proteklom periodu izrazili želju da obuku „crveno-crni“ dres.
Kako saznajemo, blizu povratka, uz evenutalni dogovor sa klupskim rukovodstvom, su Samir Efendić bivši igrač Slobode koji je polusezonu proveo u Gračaničkom Bratstvu, te Šerif Hasić, također nekadašnji prvotimac tada tuzlanskog premijerligaša.
Pripremama bi se mogli priključiti i Eldin Trumić i Mirnes Salihović iz lukavačkog Radničkog, a sve u zavisnosti šta im može ponuditi klupska Uprava, koja se još uvijek bori da isplati zaostale plate sadašnjem igračkom kadru.
- Imam stalne kontakte sa nekolicinom igrača. Neki su se već snašli, jer nisu mogli dočekati naš odgovor. Nadamo se da ćemo za nekoliko dana, kako nam je i obećano, znati s kojim budžetom ćemo raspolagati i šta novim igračima možemo obećati – ističe Denis Sadiković.
Kako saznajemo, blizu povratka, uz evenutalni dogovor sa klupskim rukovodstvom, su Samir Efendić bivši igrač Slobode koji je polusezonu proveo u Gračaničkom Bratstvu, te Šerif Hasić, također nekadašnji prvotimac tada tuzlanskog premijerligaša.
Pripremama bi se mogli priključiti i Eldin Trumić i Mirnes Salihović iz lukavačkog Radničkog, a sve u zavisnosti šta im može ponuditi klupska Uprava, koja se još uvijek bori da isplati zaostale plate sadašnjem igračkom kadru.
- Imam stalne kontakte sa nekolicinom igrača. Neki su se već snašli, jer nisu mogli dočekati naš odgovor. Nadamo se da ćemo za nekoliko dana, kako nam je i obećano, znati s kojim budžetom ćemo raspolagati i šta novim igračima možemo obećati – ističe Denis Sadiković.
Najbitnije je da su se stvari pomjerile s mrtve tačke,da se konačno nešto počelo raditi,da znamo i s kojim igračima raspolažemo.
Ono stanje kad ne znaš na čemu si je najgore,sada pokušati pojačati tim pa šta bude.
Ono stanje kad ne znaš na čemu si je najgore,sada pokušati pojačati tim pa šta bude.
serif bi vam mogao biti pravo pojacanje.dobar je igrac 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
igrao je Serif kod nas vec hehe u onim godinama nakon finala kupa, znamo mi kakva je to krampa, ali ko sad igra i on spada pod pojacanja i to znacajna pojacanja 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ja se nisam zezao napredovao je on i kao zadnji vezni moze biti pravo pojacanjeastra1922 je napisao/la:serif bi vam mogao biti pravo pojacanje.dobar je igrac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro bi vam pojacanje trebao biti i Mirnes Salihovic, momak je dobar.Zna zabijat golove (sto mu je i pos'o) a vama takav treba, sa dobrim finisom.
U Radnicom ovu polusezonu nije bas briljirao, ali ja mislim da je on spreman za igru..Samo mu dobre pripreme trebaju
Eto lijep pozz
U Radnicom ovu polusezonu nije bas briljirao, ali ja mislim da je on spreman za igru..Samo mu dobre pripreme trebaju

Eto lijep pozz

- TzBulevar87
- Kontakt:
Zna li neko ima li sta od ovih pojacanja, o povratku ove dvojice te ove dvojice iz radnickog?? @MakeTZ pucaj, ti znas nesto 

075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.