Akcija obnove/proširenja pločica na Čeličnom zidu
Prethodna akcija:
Sakupljeno: 900,00 KM = 9 pločica na Čeličnom zidu
Cilj ove akcije:
Obnoviti postojećih 9 pločica
U slučaju dobrog odziva proširiti broj pločica na Čeličnom zidu od Forumaša
Minimalna uplata za akciju: 20,00 KM
Minimalna uplata od 20,00 KM pokazala se pozitivnim s obzirom na pristupačnost, odnosno da svi forumaši mogu izvršiti ovu uplatu. Ograničenja za uplatu nema, a evidencija uplata će biti javna u nastavku
Načini uplate:
1. Online uplata putem kartice na službenoj stranici kluba
U razgovoru s predstavnicima kluba omogućen je poseban link na web shop-u za našu akciju obnove pločica na Čeličnom zidu. Ovo je najjednostavniji i najlakši način uplate sredstava, te molim sve forumaše koji su u mogućnosti da na ovaj način izvrše uplatu.
Link za uplatu - https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/ku ... -forumasi/đ
Radi lakšeg organizovanja stavljena je cijena jednog kupona 10 KM. Ukoliko ste odlučili donirati 50 KM za ovu akciju, samo povećavate količinu i to je to.
Nakon izvršene uplate u komentar ove teme pošaljite kod koji dobijete prilikom uplate, te nakon čega će klub javiti o uspješnoj uplati i gdje ću ja evidentirati uplatu kao uspješnom.
2. WesternUnion/MoneyGram...
U privatnoj poruci mi možete poslati kod (prethodno ću vam dostaviti ime i prezime za uplatu) za neku od online transfera novca koja je dostupna u Zenici.
3. Transfer preko bankovnog računa
Također, kao i za prethodnu, možete mi se javiti privatno ukoliko ovaj način uplate nekome odgovara.
4. Lično u klub ili meni
Lično preuzimanje novca u klub gdje ćete morati dostaviti svoje imena Forumu kako bi klub mogao javiti uspješno zaprimljena sredstva. Također i ja sam na dispoziciji za preuzimanje novca nakon čega bih ja dostavio novac u klub.
To je to, nadam se dobrom odzivu i neka živi Čelik i naša Zenica!
EVIDENCIJA: