NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

laudrop
Kontakt:

Čelični zid - 2024

Post Postao/la laudrop » 26 jun 2024, 17:44

slika

Akcija obnove/proširenja pločica na Čeličnom zidu

Prethodna akcija:
Sakupljeno: 900,00 KM = 9 pločica na Čeličnom zidu

Cilj ove akcije:
Obnoviti postojećih 9 pločica
U slučaju dobrog odziva proširiti broj pločica na Čeličnom zidu od Forumaša

Minimalna uplata za akciju: 20,00 KM
Minimalna uplata od 20,00 KM pokazala se pozitivnim s obzirom na pristupačnost, odnosno da svi forumaši mogu izvršiti ovu uplatu. Ograničenja za uplatu nema, a evidencija uplata će biti javna u nastavku

Načini uplate:

1. Online uplata putem kartice na službenoj stranici kluba

U razgovoru s predstavnicima kluba omogućen je poseban link na web shop-u za našu akciju obnove pločica na Čeličnom zidu. Ovo je najjednostavniji i najlakši način uplate sredstava, te molim sve forumaše koji su u mogućnosti da na ovaj način izvrše uplatu.

Link za uplatu - https://www.shop.nkcelik.ba/proizvod/ku ... -forumasi/đ

Radi lakšeg organizovanja stavljena je cijena jednog kupona 10 KM. Ukoliko ste odlučili donirati 50 KM za ovu akciju, samo povećavate količinu i to je to.

Nakon izvršene uplate u komentar ove teme pošaljite kod koji dobijete prilikom uplate, te nakon čega će klub javiti o uspješnoj uplati i gdje ću ja evidentirati uplatu kao uspješnom.

2. WesternUnion/MoneyGram...

U privatnoj poruci mi možete poslati kod (prethodno ću vam dostaviti ime i prezime za uplatu) za neku od online transfera novca koja je dostupna u Zenici.

3. Transfer preko bankovnog računa

Također, kao i za prethodnu, možete mi se javiti privatno ukoliko ovaj način uplate nekome odgovara.

4. Lično u klub ili meni

Lično preuzimanje novca u klub gdje ćete morati dostaviti svoje imena Forumu kako bi klub mogao javiti uspješno zaprimljena sredstva. Također i ja sam na dispoziciji za preuzimanje novca nakon čega bih ja dostavio novac u klub.

To je to, nadam se dobrom odzivu i neka živi Čelik i naša Zenica!

EVIDENCIJA:
redbull93 - 50,00 KM |
almir2018 - 20,00 KM (račun) |
phillies - 100,00 KM | uplaćeno
Steelman - 100,00 KM | uplaćeno
rz88 - 100,00 KM (direktno u klub) |
FRlegionar -30,00 KM - uplaćeno
Zadnja izmjena: laudrop, dana/u 04 jul 2024, 17:43, ukupno mijenjano 4 puta.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

redbull93
Kontakt:

Re: Čelični zid - 2024

Post Postao/la redbull93 » 26 jun 2024, 18:14

U ovoj akciji ucestvuje i steelman i jos jedan forumas sa po 100KM. U sklopu akcije hiljadarka su uplatili za celicni zid i 12. igrac po 100KM. Posto je steelman pratio, moze napisati koji je forumas u pitanju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

dinodino2019
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la dinodino2019 » 26 jun 2024, 20:08

Sutra 8 omladinaca potpisuje amaterake ugovore s Čelikom, od svih nabrojanih jedino Smajlovic i Palackic uljevaju neku nadu da mogu napraviti neku karijeru
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 26 jun 2024, 21:00

I phillies je uplatio 100 KM za ovu akciju.

U svakom slucaju, poziv svima da se prikljuce akciji. Najbitnije da mi kao zajednica ucinimo koliko mozemo i da ide klubu kad mu je prijeko potrebno da deblokira racun sto mu otvara nove perspektive.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 27 jun 2024, 00:31

Rok je dva mjeseca, sto je sasvim dovoljno da se sakupi ovih 9 plocica. Sto se toga tice, ja ne bih povecavao broj, cisto da se ne dodje u situaciju nekad u buducnosti da odziv nazalost ne bude zadovoljavajuci i da akcija propadne. Umjesto vise plocica, ta sredstva bih preusmjerio na akciju 12. igrac koja ce ici u oktobru-novembru...to je moje misljenje, a radicemo kako vecina kaze :D

Hajmo ljudi, ionako nema utakmica, na sta ces drugo pare trositi :D :D :D :D

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la RubikovaKocka » 27 jun 2024, 13:47

Trebalo bi malo ažurirati ovaj podatak na stranici o broju članova. Mislim da smo prešli 650 a tamo odavno stoji 535.
Nadam se da će svi koji su bili članovi prošle godine da obnove i za ovu, prije početka sezone. Uz kvalitetnije rezultate i malo jači marketing da se proba oboriti prošlogodišnji broj.

rz88
Kontakt:

Post Postao/la rz88 » 27 jun 2024, 16:50

Uplatim direktno u klub 100KM
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 28 jun 2024, 13:26

aeroms33 je napisao/la:
26 jun 2024, 16:05
za ovu akciju plocice da uplatim makar 50 km
Eto druze otvorili su novu temu Čelični zid - 2024, tamo se mozes javiti i dogovoriti za uplatu povodom te akcije.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 28 jun 2024, 18:00

Ovaj video je objavljen na jednoj drugoj temi, ali itekako se jedan segment odnosi i na našz školu nogometa. S obyirom da smo već spominjali da škole nogometa griješe (iz neznanja i nestručnosti) i prednost daju fizički jačim i dizički naorednijim momcima, a zbog takvih potencijalni vrhunski igrači ispaštaju.
Pogledajte čitav video, jer čovjek je vrhunski znalac, ali ovo što sam napisao spominje se od 1:59:00

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 29 jun 2024, 13:38

Sta kaze Arsene, kako se pravi igrac ( od trece minute videa)

RubikovaKocka
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la RubikovaKocka » 30 jun 2024, 10:02

Broj članova 660.

Rob88
Kontakt:

Post Postao/la Rob88 » 30 jun 2024, 13:40

Tesko ljeto ispred nas racun ni blizu deblokade igracki kadar se osipa novo nista ne dolazi pripreme vjerovatno u u zenici citav period. Klub zivi od akcija navijaca respekt za nas navijace al tim sredstivama se ne moze nista. Nadam se boljem periodu

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 30 jun 2024, 13:51

Rob88 je napisao/la:
30 jun 2024, 13:40
Tesko ljeto ispred nas racun ni blizu deblokade igracki kadar se osipa novo nista ne dolazi pripreme vjerovatno u u zenici citav period. Klub zivi od akcija navijaca respekt za nas navijace al tim sredstivama se ne moze nista. Nadam se boljem periodu
Pomalo je žalosno da klub nema mnogo značajniju podršku Grada i gradskih struktura u ovakvoj situaciji, a da se ne priča o privrednicima.
Ovi ljudi koji se bore posljednje 4 godine kao lavovi zajedno s ovo malo navijača/članova kluba su to itekako zaslužili. Da imamo normalnu prozeničku vlast Čelik bi napao već ove sezone ulazak u PL, u sezoni gdje i nema nekog favorita za ući, ali jbg, kako nam je tako nam je.
Ali ipak, borba do kraja, kako smo i navikli !
Čelik nam je sve što imamo !

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jun 2024, 13:53

Rob88 je napisao/la:
30 jun 2024, 13:40
Tezak period jeste i klub je stjeran u cosak zbog drugih vanjskih faktora. Ali, uvijek ima ono ali, ukoliko se poklope neke stvari, na koje mi ne mozemo uticati, sve se moze preokrenuti u pozitivnom smjeru. Svjesni nismo koliko nam malo fali, a opet iz ove tacke gledista to izgleda daleko. Sve se vrti oko yebenog racuna, to da rijesimo do avgusta i da kolo zavrtimo.

Od igrackog kadra samo Sivac i Mehic su sigurno bivsi, ostalo jos nista zvanicno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 30 jun 2024, 14:13

Bice sta biti mora! Nama je borba kako god, bili smo i vecim go.vnima, pa evo jos smo tu.
Al hajde da ne bacamo prazne floskule bezze, eno akcija "Celicni Zid" na forumu je u toku, pa bujrum...

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2024, 11:34

Talha na posudbi u Slobodi. Za sada zvanično Sivac u Radnik, Talha u Slobodu, Hamzić nazad u Sarajevo. McGregora još klub nije zvanično otpisao.

Nije loše za sad, samo smo ostali bez 2 startera iz prošle sezone, čeka se još potvrda za McGregora.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2024, 11:49

Trenutni roster ako računamo da McGregor ide:

slika

Ova dodatna 3 juniora, ne znam pozicije jer nisu nastupali u prvom timu, a možda će na posudbe kao neki prošle godine.

Puno bolje izgledamo u odnosu na prošlo ljeto, kada smo doveli autobus igrača. Sada nam fale samo 4 igrača da popunimo roster. Desni bek, dva krila i jedan veznjak.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 01 jul 2024, 11:55

Ne bi bilo loše probati dovesti zeničane Huseinspahića i Imamagića. Provjereni prvoligaški igrači, a pokrivaju nama potrebne pozicije, pogotovo Huseinspahić igra sve bekovske i krilne pozicije.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.