Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Koliko znam ima vec mjesec kako on nije tu. Znas da i na onoj pressici kad su Vasoskog predstavljali nije bio on, nego onaj drugi s bradom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2022, 17:25Jel ovo otišao onaj Arapović, što je šaptao da je Tan zvao Sabrinu![]()
![]()
Taj što je bio na pressici je na nekoj televiziji bio voditelj. Ne mogu da mu se sjetim imena, ali izgleda da je on taj novi tu.vedinjo98 je napisao/la: ↑29 jan 2022, 01:59Koliko znam ima vec mjesec kako on nije tu. Znas da i na onoj pressici kad su Vasoskog predstavljali nije bio on, nego onaj drugi s bradom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2022, 17:25Jel ovo otišao onaj Arapović, što je šaptao da je Tan zvao Sabrinu![]()
![]()
Ismire ljudino. Veliki gospodine.![]()
vedinjo98 je napisao/la: ↑29 jan 2022, 01:59Koliko znam ima vec mjesec kako on nije tu. Znas da i na onoj pressici kad su Vasoskog predstavljali nije bio on, nego onaj drugi s bradom.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2022, 17:25Jel ovo otišao onaj Arapović, što je šaptao da je Tan zvao Sabrinu![]()
![]()
Ismire ljudino. Veliki gospodine.![]()
Crno **** nam ga stavio i nevadi. Ne bi ga prodao do kraja ugovora. Samo kaznit, novcano.