Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ja sam se najviše zalagao da ostane i da mu se pruži prilika, ništa ne gubimo ako ostane još godinu, sada imamo dva krštena krila Jildiza i Kijezu i to su obojica lijeva krila. Ostaje desno Vea koji je ustvari desni bek.
Opet s druge strane uzeti 30 miliona je super cifra iako ćemo te pare na rate dobijati.
Sve u svemu mislim da su ga trebali zadržati još godinu dana pa da vidimo na čemu smo.
Ako ode i Kijeza ove ljeto onda ćemo bez krila igrati fudbal
Opet s druge strane uzeti 30 miliona je super cifra iako ćemo te pare na rate dobijati.
Sve u svemu mislim da su ga trebali zadržati još godinu dana pa da vidimo na čemu smo.
Ako ode i Kijeza ove ljeto onda ćemo bez krila igrati fudbal
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Juventus plan remains to sell Federico Chiesa this summer! 
Thiago Motta on Federico Chiesa: “For now he’s Juve player, then we will see what happens…”.
Juve want Chiesa to leave in order to make profit
Thiago Motta on Federico Chiesa: “For now he’s Juve player, then we will see what happens…”.
Juve want Chiesa to leave in order to make profit
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sto prije završiti Todiboa da budu svi na vrijeme tu.Huijsen - Bournemouth: Mancano soltanto le visite mediche, ma c'è l'accordo totale tra i due club. La trattativa si è chiusa a 15 milioni, più di 3 di bonus, più il 10% sulla futura rivendita, quindi un'operazione da quasi 20 milioni di euro, che era l'iniziale richiesta del club bianconero.
Dizanje cijene:
Motta po pitanju komunikacije i intervjua mi se ne dopada, floskule i floskule. I na prvom predstavljanju je bilo isto. Ili nije rjecit ili nije mogao vise reci ili ne zna. Na VS-u vele da je inače takav. Također, ima određene probleme s jezikom, na prvu, to sam primijetio na predstavljanju, trazi rijeci.
Nadam se da je bolji trener nego komunikator.
A po nacinu na koji je odgovorio za Chiesu, odlazi i on.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Todibo Koopmeiners Adeyemi

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nece ni ici. Oženio se pa je dobio par dana, a i van je projekta evidentno plus pretpostavljam da se ubrzo vracaju nakon tekme.
Soule i Huijsen zavrseni. Bolji rok po pitanju prodaja nije bio, Marotta je prodavao Vidala, Pogbu, a Giuntoli koristi next gen.
Soule i Huijsen zavrseni. Bolji rok po pitanju prodaja nije bio, Marotta je prodavao Vidala, Pogbu, a Giuntoli koristi next gen.
#MaxOUT
#MaxOUT
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Puno se stvari desava. Nekako sve ovo izgleda ne realno ..sve ide brze sto se tice kupovine i prodaje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dakle u drugom cemo vidjeti nesto jaci sastav, tj minute za sve igrače.Di Gregorio, Barbieri, Facundo Gonzalez, Tiago Djalò, Rouhi, Thuram, Locatelli, Comenencia, Miretti, Hasa, Sekulov
SK4 od 17h
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 jul 2024, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
E jbg nadao sam se našem Muharemoviću, valjda dobije neke minute
MANIJACI JUG 1987
- Burberry46
- Kontakt:
Pa dobro, izveo je losiji sastav i u odnosu na ono sto je doveo, u nastavku ce biti Dusan, Adzic, Fagioli, Gatti, Cabal, Cambiaso, Nicolussi, Mbangula.
Bitno je vidjeti ove malce, pogotovo Adzica, Mbangulu, Gonzalesa. Tu je i Hasa.
Kod mene hrvatski komentator na sk, covjek kao da je u bunaru, pojacali publiku, a smanjili njega.
Ponovo kino s adidasom, imena se uopce ne vide.
locatelli
Bitno je vidjeti ove malce, pogotovo Adzica, Mbangulu, Gonzalesa. Tu je i Hasa.
Kod mene hrvatski komentator na sk, covjek kao da je u bunaru, pojacali publiku, a smanjili njega.

Ponovo kino s adidasom, imena se uopce ne vide.

locatelli

#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Djalo nesiguran, doduse ne igra na svom mjestu, stavio ga na desnog stopera jer je i Gonzales lijevi, ali trebao je rotirati cim je vidio da ne ide.
Locatelli kapiten Juventusa je za Haga, prodaja sto prije, nestvarno da moramo pricati o tome.
Nema se sta puno reci, previse los sastav je izveo, noge vjerovatno teske nakon 7 dana treninga, ali mogao je bolje izmiksati prvih 11.
Locatelli kapiten Juventusa je za Haga, prodaja sto prije, nestvarno da moramo pricati o tome.
Nema se sta puno reci, previse los sastav je izveo, noge vjerovatno teske nakon 7 dana treninga, ali mogao je bolje izmiksati prvih 11.
#MaxOUT
#MaxOUT
Neka, radi on s njima 10ak dana vjerovatno su ga neki zaintrigirali, zeli da ih vidi....pozdravljam ovakav sastav , treba vjerovati covjeku koji ima viziju kako fudbal izgledaPogba je napisao/la: ↑26 jul 2024, 17:50Djalo nesiguran, doduse ne igra na svom mjestu, stavio ga na desnog stopera jer je i Gonzales lijevi, ali trebao je rotirati cim je vidio da ne ide.
Nema se sta puno reci, previse los sastav je izveo, mogao je bolje izmiksati prvih 11.
Ps. Soule i tarik 99% napustaju, s evo ostaju i na klupi....
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Loše jbg, bez nekih šansi osim onog udarca Kambijaza nakon prodora Kabala.
Previše loptu nazad vraćamo
Evo penala... gori od Džeke sa ovim penalima
Vea Điđi
Previše loptu nazad vraćamo
Evo penala... gori od Džeke sa ovim penalima

Vea Điđi

MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.