FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hzzavidovici
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od utakmice do utakmice se brani stručni štab, zašto? Šta su to oni bolji nego prethodni? Igrači igraju isto, svako za sebe, nema tima ovdje na terenu, umorni kažu šta su radili na pripremama, gdje je ta uigranost kojom se opravdavalo nedovođenje pojačanja? Mislim da smo 2 najbolje utakmice odigrali u prva dva kola po Hurtićem, seljo i mađari. 11 mjeseci ekipa je skupa akcije nemamo, smiješno bgm
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Samo Saraj'vo.
Objasni to CaliFudo je napisao/la:Nemozes ciljati europu, a da ne ciljaljas da uzmes 3 bobo protiv krupe na afh.Rahma je napisao/la:Cim se pomirite sa cinjenicom da je cilj bio Evropa, bice vam lakse
Amer Dupovac!
jelto danas izjavio ??? ahhahaha
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Janjos : ovo
ili
?
Citam nije cala kriv za ovo nije cala kriv za ono jok eto mi smo krivi sto gledamo ovaj cirkus ko god kaze da je cala trener taj nije normalan
PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
pritisak od 3 hiljade i 6 gledalaca
e moj Cala, i ti si dohakao haman i bogu i narodu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
@Zukanovicu hoćemo li vratiti Kramara???
SARAJEVO
Je li ga stid?PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
Husrefa? Kodru?
Samo Saraj'vo.
Sve mi je donekle jasno al mi nije jasno KAKO KAD ZABIJES GOL TEBI UDJE VODA U USI, A NE PROTIVNIKU I TI KAD ZABIJES GOL UMJESTO DA ZABIJES JOS JEDAN, TI SE POGUBIS KO DA SI TRECI PRIMIO 
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
haj mrs odavde dzukelo jedna !Brzonogi24 je napisao/la:ah da vas novi stadion je Idejno Rjesenje ... izviniBernardBarnjak je napisao/la:Promasio si temu! A mogao bi pripaziti malo i na vokabular!!!Brzonogi24 je napisao/la: Zeljo je za vas IDEJNO RESENJE...... **** vas punac i Ibrakovic jos i dalje.. svaku sezonu bi na remont pa niste FAP jbt
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hilmo, nek je sretan. Ne daj da ti se levati posetu na rođendan.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Na ovoj temi pisu na navijaci sarajeva. Ako nisi znao.Brzonogi24 je napisao/la:ah da vas novi stadion je Idejno Rjesenje ... izviniBernardBarnjak je napisao/la:Promasio si temu! A mogao bi pripaziti malo i na vokabular!!!Brzonogi24 je napisao/la: Zeljo je za vas IDEJNO RESENJE...... **** vas punac i Ibrakovic jos i dalje.. svaku sezonu bi na remont pa niste FAP jbt
Imas druge teme za provokacije.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Kad vidim Bekica i dalje on bi bio upgrade.fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
- PitarBordo
- Kontakt:
Ka'e sportsport.ba "šok, nevjerica..."joker90 je napisao/la:Je li ga stid?PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mozda glupo ali nista slagao nije. Isto je i Nemanja izjavio. Ova ekipa je pickasta i po meni najgora u historiji kluba.PitarBordo je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
varesanovic bi bar juniorima dao sansu ...fico je napisao/la:Koga ćemo dovesti umjesto Čale? Mirzu Varešanovića?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Da ne bude idmah drvlje i kamenje ali realno ako je i koliko god je ova ekipa limitirana i Cala sve vise pokazuje da je i on vrlo limitiran trener. Kakav bolan pritisak. Ni 2000 dusa na onolikom stadionu.... Koliko god mi je drag ima se i njemu stosta zamjerit ne zbog ovog danas nego inace od pocetka proljetnog dijela. I ko god kaze da nije dobio pojacanja to je prica za malu djecu jer u poredjenju sa ostalim ekipama iz vrha igrac za igraca, po pozicijama niko ukupno nije jaci od nas.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Nemojte na Calu, izvukao je maksimum iz ove ekipe...europa i finale kupa puna šaka brade... od mene ima punu podrsku.