Ma nek smo mi vas na*uzili sinoć, ne moramo mi uzeti ligu (a vjerovatno je nećemo ni uzetiPavon je napisao/la:Ne znam, dovoljno je pogledati tabelu. Madrid je i dalje prvi, odnosno, bit ce prvi uzme li barem bod Grandi kod kuce.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma nek smo mi vas na*uzili sinoć, ne moramo mi uzeti ligu (a vjerovatno je nećemo ni uzetiPavon je napisao/la:Ne znam, dovoljno je pogledati tabelu. Madrid je i dalje prvi, odnosno, bit ce prvi uzme li barem bod Grandi kod kuce.
I ja to kazemMaGiCa je napisao/la:Nemojmo se lagati. Mourinho je sinoc morao da dobije Barcelonu. Imao je domaci teren, 1:0 u prvom minutu, dobru seriju, jednak broj igraca celu tekmu. Nije dobio, jer je usao u otvoreni fajt sa Barcom. A to se ne radi. Barcelona se jedino dobija onako kako su Hiddink sa Chelsea-om i Mou sa Interom to radili. Nikako ne otvorenom igrom, jer je to kao da neko ide na Tysona (iz najboljih godina) spustenog garda - dozivis nokaut u sekundi, a bez da skapiras gde si pogresio.Nail for Real je napisao/la:Meni je smijesno sto se minimalizuju uspjesi Reala i sa istim se ismijava. OK, Barca je dominirala u drugom poluvremenu, stvorila mnogo sansi ali realno, samo je iskoristila disbalans u ekipi izmedju odbrane i napada.
Mislim da Mourinho nije rekao posljednju rijec sto se tice Barcelone.
to sam vam upravo govorio prije utakmice kad st me ismijavali haha, vezni red reala je smijesno los i nejak u odnosu na barcin, i to je glavni uzrok svih fasunga realaNail for Real je napisao/la:I ja to kazemMaGiCa je napisao/la:Nemojmo se lagati. Mourinho je sinoc morao da dobije Barcelonu. Imao je domaci teren, 1:0 u prvom minutu, dobru seriju, jednak broj igraca celu tekmu. Nije dobio, jer je usao u otvoreni fajt sa Barcom. A to se ne radi. Barcelona se jedino dobija onako kako su Hiddink sa Chelsea-om i Mou sa Interom to radili. Nikako ne otvorenom igrom, jer je to kao da neko ide na Tysona (iz najboljih godina) spustenog garda - dozivis nokaut u sekundi, a bez da skapiras gde si pogresio.Nail for Real je napisao/la:Meni je smijesno sto se minimalizuju uspjesi Reala i sa istim se ismijava. OK, Barca je dominirala u drugom poluvremenu, stvorila mnogo sansi ali realno, samo je iskoristila disbalans u ekipi izmedju odbrane i napada.
Mislim da Mourinho nije rekao posljednju rijec sto se tice Barcelone., trebao je zatvorenije poceti. Samo sam htio podvuci da ona silna dominacija Barce je posljedica toga sto je veza izmedju odbrane i napada bila razbijena, pa se Real branio sa 6 na 6, dok su cetvorica ofanzivaca 'ladila muda na drugoj strani terena
.
Stvarno nemam snage da ponovo tu situaciju objašnjavam, idi na temu diskusije i pročitaj par postova o tome i sve će ti biti jasnoHarrison je napisao/la:Auto-gol Marcela je odlucio utakmicu, definitivno. Druga stvar je mislim (mada se neki nece sloziti) je nepokazani drugi zuti odnosno crveni Mesiju. Onaj klizeci start je bio za zuti karton, ali sta je tu je, navikli smo mi na te stvari pa nas to i ne iznenadjuje. Ronaldo je morao zabiti kod 1:0, tada bi vec bilo ugodnih 2:0 i to bi bilo to... Ovako ostaje samo da se uzme Sevilja i otici ponovo na +3.
Pa ko je trazio od tebe da ista komentarises, imas svoju temu pa tamo komentarisi.messilla je napisao/la:Stvarno nemam snage da ponovo tu situaciju objašnjavam, idi na temu diskusije i pročitaj par postova o tome i sve će ti biti jasnoHarrison je napisao/la:Auto-gol Marcela je odlucio utakmicu, definitivno. Druga stvar je mislim (mada se neki nece sloziti) je nepokazani drugi zuti odnosno crveni Mesiju. Onaj klizeci start je bio za zuti karton, ali sta je tu je, navikli smo mi na te stvari pa nas to i ne iznenadjuje. Ronaldo je morao zabiti kod 1:0, tada bi vec bilo ugodnih 2:0 i to bi bilo to... Ovako ostaje samo da se uzme Sevilja i otici ponovo na +3.
Harrison je napisao/la:Pa ko je trazio od tebe da ista komentarises, imas svoju temu pa tamo komentarisi.messilla je napisao/la:Stvarno nemam snage da ponovo tu situaciju objašnjavam, idi na temu diskusije i pročitaj par postova o tome i sve će ti biti jasnoHarrison je napisao/la:Auto-gol Marcela je odlucio utakmicu, definitivno. Druga stvar je mislim (mada se neki nece sloziti) je nepokazani drugi zuti odnosno crveni Mesiju. Onaj klizeci start je bio za zuti karton, ali sta je tu je, navikli smo mi na te stvari pa nas to i ne iznenadjuje. Ronaldo je morao zabiti kod 1:0, tada bi vec bilo ugodnih 2:0 i to bi bilo to... Ovako ostaje samo da se uzme Sevilja i otici ponovo na +3.
potpis!Harrison je napisao/la:Auto-gol Marcela je odlucio utakmicu, definitivno. Druga stvar je mislim (mada se neki nece sloziti) je nepokazani drugi zuti odnosno crveni Mesiju. Onaj klizeci start je bio za zuti karton, ali sta je tu je, navikli smo mi na te stvari pa nas to i ne iznenadjuje. Ronaldo je morao zabiti kod 1:0, tada bi vec bilo ugodnih 2:0 i to bi bilo to... Ovako ostaje samo da se uzme Sevilja i otici ponovo na +3.
Paša moj hajde ti lijepo provjeri ko je prvoplasirana ekipa???Bosco je napisao/la:Ne znam šta ova djeca laprdaju ovdje, Real je i dalje prvoplasirana ekipa i svejedno će osvojit Primeru. Ovaj poraz će im samo bacit jednu malu mrlju na kraju sezone kada budu dizali titulu, ali mislim da im neće smetat puno. Šampioni!
Evo ja sad provjerih da Real i Barca imaju isto bodova, s tim da Barca ima utakmicu vise. Ali je vrlo moguce da Real bude prvi ako mogne uzet bod Granadi na Bernabeuu.10.Skoro je napisao/la:Paša moj hajde ti lijepo provjeri ko je prvoplasirana ekipa???Bosco je napisao/la:Ne znam šta ova djeca laprdaju ovdje, Real je i dalje prvoplasirana ekipa i svejedno će osvojit Primeru. Ovaj poraz će im samo bacit jednu malu mrlju na kraju sezone kada budu dizali titulu, ali mislim da im neće smetat puno. Šampioni!
ma ko precrtanoAman je napisao/la:Loš Real malo bolja Barcelona, ovaj derbi sve više liči na naš sarajevski derbi. Ronaldo se izgubi u velikim utakmicama naravno protiv naše reprezentacije napravi izuzetak.Barca od prva 4 šuta zabije 3 gola i jednostavno da se igra protiv Granade takva se utakmica mora izgubiti. Sudija odličan mada je mirne duše mogao dati crveni karton Messiju. Nadam se da će slijedeći derbi Ronaldo početi sa klupe.
ko je tebi rekao da provjeravas?Pavon je napisao/la: Evo ja sad provjerih da Real i Barca imaju isto bodova, s tim da Barca ima utakmicu vise. Ali je vrlo moguce da Real bude prvi ako mogne uzet bod Granadi na Bernabeuu.
10.Skoro je napisao/la: ko je tebi rekao da provjeravas?
10.Skoro je napisao/la: Paša moj hajde ti lijepo provjeri ko je prvoplasirana ekipa???
Pa jesi ti Bosco?Pavon je napisao/la:10.Skoro je napisao/la: ko je tebi rekao da provjeravas?10.Skoro je napisao/la: Paša moj hajde ti lijepo provjeri ko je prvoplasirana ekipa???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti se redovno provaljuješ, jer si poznat ko provokator na temama drugi timova, a već su te ljudi prepoznali pa i ne čitaju tvoje postove. Pogotovo ti dobra ona na pdf Barce da Valdez nije napravio grešku.Romariooo je napisao/la:
hahaha, opet effe se malo provaljuje, kakav podjednak kvalitet, i sinoc kao i mnogo puta smo mogli vidjeti da se razlika izmedju reala i barce mjeri klasama, a ne detaljima
Sve ce to biti na +3 do sljedeceg klasika a onda isti broj bodova. Eh sad ko ce biti prvi u tom slucajuPolo je napisao/la:potpis!Harrison je napisao/la:Auto-gol Marcela je odlucio utakmicu, definitivno. Druga stvar je mislim (mada se neki nece sloziti) je nepokazani drugi zuti odnosno crveni Mesiju. Onaj klizeci start je bio za zuti karton, ali sta je tu je, navikli smo mi na te stvari pa nas to i ne iznenadjuje. Ronaldo je morao zabiti kod 1:0, tada bi vec bilo ugodnih 2:0 i to bi bilo to... Ovako ostaje samo da se uzme Sevilja i otici ponovo na +3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.