Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Bez Misketa i Pjanica smo karine, ali nam trebaju i dva razbijaca napada kao zadnji vezni. Vidjeli smo kako nam je odbrana suplja kad nemamo razbijaca. Pa sa Rahimicem neka mu je i 45 godina deset puta bolje i sigurnije igramo. Zasto Kolasinac nije igrao zadnjeg veznog jer je i on na neki nacin razbijac. Jos nesto Rahimic je iskusan i pametan igrac koji prekine 100 napada protivnika sitnim faulima ili drugacije i odmah je i odbrana bolja. Pa vidite od kako nemamo razbijaca da gubimo i lose igramo, a to se desava u zadnjih 4-5 utakmica. Samo malo analizirajte i vidjet cete da sam u pravu. Pape **** jedno veliko.
Ne brinite ništa. U svakom zlu ima nešto dobro. Tako je večeras nakon utakmice dogovoreno ono što se u kuloarima već dugo naslućivalo. Nakon poraza je i Safet shvatio da gubi konce i prihvatio je savjete mnogih da proširi stručni štab reprezentacije sa jednim vrsnim fudbalskim znalcem koji će biti zadužena za taktiku zajedno sa Safetom, te raditi na jačanju timskog duha. Biće nešto kao desna ruka selektoru, pa čak i više od toga (Šveđani su do nedavno imali dvojac na mjestu selektora, nešto slično ćemo imati i mi). Ono što je najvažnije od svega, taj novi član stručnog štaba, selektorova desna ruka, suselektor će biti Sead Sušić.
NAPRIJED NARODE!
-
- Kontakt:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pape stavi neku masku u Brazilu da nam se smiju u Keniji,Togu i Sjevernoj Koreji kad ti vide tu izgubljenu facu

Grbavica naš je Hram!!!
Uz bijele bubrege molim lijepo...The_Target je napisao/la:susicu jedi go.vna

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Germanija će te probleme riješiti,to su ti sve vizionari,ništa se ne sikiraj... Znaš ti koliko u Hajduku ima igrača porijeklom iz BIH,pihh možemo ih ko čarape mijenjatbudimo_realni je napisao/la:Bez Misketa i Pjanica smo karine, ali nam trebaju i dva razbijaca napada kao zadnji vezni. Vidjeli smo kako nam je odbrana suplja kad nemamo razbijaca. Pa sa Rahimicem neka mu je i 45 godina deset puta bolje i sigurnije igramo. Zasto Kolasinac nije igrao zadnjeg veznog jer je i on na neki nacin razbijac. Jos nesto Rahimic je iskusan i pametan igrac koji prekine 100 napada protivnika sitnim faulima ili drugacije i odmah je i odbrana bolja. Pa vidite od kako nemamo razbijaca da gubimo i lose igramo, a to se desava u zadnjih 4-5 utakmica. Samo malo analizirajte i vidjet cete da sam u pravu. Pape **** jedno veliko.

Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 05 mar 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sušiću seljačino jedna, smradu kako bi volio da ovo sve pročitaš ovdje ne pozivaš Prcića i Bešića koji su 566666 klasa iznad ovog malog **** koje mi je ubilo volju za gledanjem utakmice. Ostavljaš Hajrovića koji nas je doslovno odveo u Brazil na klupi, a uvodiš malog smećara pa Hajrović je makar radi tog gola zaslužio da odigra večeras 70,80 minuta. Nadam se da ćeš što prije otići aBd i prije SP-a jer ko god dođe ne može bit gori od tebe.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
sa ovim pristupom kod mene dzeko nebi vidio repke a kamoli prvih 11
a **** te umjesto da bude vodja tima poslije spahe on se onako ponasa, papak teski 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ništa se ne brinite,reprezentativnu bazu imamo

Papak je Pape. Dzeku da ne uzimas u usta, da njega nije bilo selektorcina bi se sad potucao po drugoj turskoj.
iran - gvineja 1:2Armala je napisao/la:Osmina finala sada postaje samo sanSamo da ne bude kakva katastrofa, ja zadovoljan
rumunija - argentina 0:0
bih - egipat 0:2
nigeriju nisam upratio
nista strasno na papiru..prijateljski mec, nista posebno. al fali ono nesto u glavi sto bi nas odvelo u osminu, ako se sredi do juna idemo dalje..ako ne, bar cemo se pojaviti u brazilu.
Malo optimizna ne skodi nikome!!!!
HAJMO BOSNO; HAJMO HERCEGOVINO; NIKAD SAMA NISI TI UVIJEK S TOBOM TU SMO MI...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I sta je tu smijesno? Ako ti se ne svidja bh reprezentacija idi gledaj neku ekipu koja uvijek pobjedjuje. Preporucujem Celtic ili Dinamo.ZutiMrav je napisao/la:calcio je napisao/la:Pa kod Papeta smo vecinu prijateljskih izgubili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E bas ce one hude u Sjevernoj Koreji gledati WC, nemoj sad pretjerivatiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pape stavi neku masku u Brazilu da nam se smiju u Keniji,Togu i Sjevernoj Koreji kad ti vide tu izgubljenu facu

- NoName
- Kontakt:
calcio, ne možeš tako. Svaki navijač ima pravo na kritiku, to se ne može oduzeti. Shvati da je 10.000 ljudi došlo iz raznih dijelova svijeta da gleda reprezentaciju a vidjeli su ovu tragikomediju. Dakle, trebamo pohvaliti kada je za pohvale ali i kritikovati kada je za kritike. Ovo danas je bilo ispod svakog nivoa.calcio je napisao/la:I sta je tu smijesno? Ako ti se ne svidja bh reprezentacija idi gledaj neku ekipu koja uvijek pobjedjuje. Preporucujem Celtic ili Dinamo.ZutiMrav je napisao/la:calcio je napisao/la:Pa kod Papeta smo vecinu prijateljskih izgubili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne smije se on PORAZU,nego činjenici da i dalje braniš Papeta I PREDSTAVLJAŠ ga kao bezgriješnogcalcio je napisao/la:I sta je tu smijesno? Ako ti se ne svidja bh reprezentacija idi gledaj neku ekipu koja uvijek pobjedjuje. Preporucujem Celtic ili Dinamo.ZutiMrav je napisao/la:calcio je napisao/la:Pa kod Papeta smo vecinu prijateljskih izgubili.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ja mislim da je ovaj Jozinović iz Zenice očekujmo ga u Brazilu19risha88 je napisao/la:Ništa se ne brinite,reprezentativnu bazu imamo![]()

MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Koliko je samo pape igraca promijenio u ovim prijateljskim. Svaku tekmu druga garnitura jedno 3-4 igraca menadzeri izgleda dobar poso rade.
19risha88 je napisao/la:Nermin Bise: "Iz Insbruka su još od jučer počele pristizati fotografije iz kojih zrači opijenost, bahatost, raskalašenost i krkanluk. Igrači se slikaju i banče po hotelu, sve vrste hijena i licemjera se vrte tuda i dovode pun autobus nekakvih imena i prezimena koji negdje igraju i koji govore da su sredili državljanstva i da im je BiH jedina domovina. Ovako kao što su to demonstrirali večeras, izgleda kako mačku stoji teleća glava. Bilio je grozno. Bilo je očajno. I bilo je kukavički. Bilo je i izdajnički sve to što su umišljene zvijezdice u plavom dresu večeras pokazale. Bit će zanimljivo sačekati kako će sportski mediji podanički, hinski i dupeuvlakački pokušati da operu blato s lica igrača i njihovog selektora. Tako moraju, jer im duguju. Jer se jeftino prodaju za ćevape, kolu i 50 eura. Prijateljska utakmica će biti izgovor svima onima koji još uvijek žele da brane nešto što se ne smije braniti, da pokriju licemjere koji se ne smiju pokrivati. I spominjanje trening utakmice kao alibi za ovu bruku večeras je ustvari najveći neprijateljski, podanički i servilni odnos prema reprezentaciji koja to više i nije, još od sjajne pobjede protiv Grčke u Zenici. Neka ne iznenadi ako se na spisku Sušića ne nađe i poneki feslija iz folklorne grupe koja je briljantno odigrala na pauzi između dva poluvremena."
Bise originalno nema šta.

[youtube][/youtube]
Mada ja ovo ne bi gledao kako je opisano u deskripciji videa, dovoljno se vidi Papetova nesposobnost...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 05 mar 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
sto me najvise boli a to je kad znam kakv ej susic covjek njega **** boli za ovo sve sto mi kazemo i mi se nerviramo a tog covjeka **** boli jos sto me vise boli ljudi pa mi smo od extra jake repr pali na prosjecnu repr pa kad sam vidio susica da uvodi u 10 min meni je odma **** utakmicu momak nije los igrac ali nije za repr gura ga na zadnjeg veznog a momak klasicna 10 a on tvrdi d aje razbijac pa jel on misli da niko ne prati fudbal sem njega i ne gleda taj super jaki hajduk.....i sad dzeku je trebalo kritikovat ali trebalo je imati granicu i da imamo trenera kako treba njega je trebao na poluvremenu ostaviti na klupi jer covjek se nije oznojio onda zrtvuje hajrovica momka koji je zasluzio veceras 90 mid da odigra onda pravi sranje sa vedom covjeku kojem fali minuta jer ne igra u klubu on njega izvodi u 60 pa majmune imas li ti ikakvog osjecaja prema svojim igracima...i onda ja sam neki dan vidio sliku dzeko spahic i dzekin otac sa njima u hotelu zagrli se ko jarani pa to ljudi nema nidje samo kod nas u bosni
Samo Sarajevo
- _forzamilan_
- Kontakt:
Polako ba ljudi. Prijateljska je na kraju krajeva. Bit će to bolje i momci će se kao i Pape uozbiljiti do Brazila. Dajte malo dostojanstva.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
te prazne floskule su više izlizane._forzamilan_ je napisao/la:Polako ba ljudi. Prijateljska je na kraju krajeva. Bit će to bolje i momci će se kao i Pape uozbiljiti do Brazila. Dajte malo dostojanstva.
Čuj uozbiljit, pa ne igraš za mahalu da možeš biti neozbilan, nego za državnu reprezentaciju

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 0 gostiju.