Fakatmirzatele je napisao/la:Koliko je ovaj Glavas glup jbt kralj

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Fakatmirzatele je napisao/la:Koliko je ovaj Glavas glup jbt kralj
Ima autoritet u klubu gdje je "Bog i batina" i gdje ima ogromnu podrsku navijaca,reprezentacija je nesto sasvim drugo..manijakdv je napisao/la: Moja je želja da Amar postane selektor,ima stručnost,znanje,autoritet,tersluk,karizmu i trofejan je trener i to su sasvim dovoljni razlozi da mu se pruži šansa u tekućem i sljedećem ciklusu.U osam sezona u samo dva kluba,čovjek je osvojio 11 trofeja i kraj priče.Isto tako,velika mi je želja da se u stručni štab uključi Slaven Musa,gospodin je to od glave do pete,vrlo kvalitetan stručnjak a pri tome također kadar iz domaće lige što je afirmativno za ostale trenere.
Kilavo ti je to razmisljanje.Zar stvarno ona spodoba ti je zelja ?manijakdv je napisao/la:Moja je želja da Amar postane selektor,ima stručnost,znanje,autoritet,tersluk,karizmu i trofejan je trener i to su sasvim dovoljni razlozi da mu se pruži šansa u tekućem i sljedećem ciklusu.U osam sezona u samo dva kluba,čovjek je osvojio 11 trofeja i kraj priče.Isto tako,velika mi je želja da se u stručni štab uključi Slaven Musa,gospodin je to od glave do pete,vrlo kvalitetan stručnjak a pri tome također kadar iz domaće lige što je afirmativno za ostale trenere.
Oprostio bi joj i poraz od Andore.Consigliere je napisao/la:
Yebo vas ba selektor!
iz iskre bugojno pravo za selektora reprezentacije, logicnoSheyi je napisao/la:Magistar sportapj88 je napisao/la:evo šaner bajramovic se nudi![]()
![]()
![]()
![]()
I mene je neprijatno iznenadio sa svojim rezonom.mirzatele je napisao/la:Koliko je ovaj Glavas glup jbt kralj
Joj, kad im posaljem trofeje sa CM 2001
Consigliere je napisao/la:
Yebo vas ba selektor!
Ona kad vodi emisije nikad ne uspijem skontat o čemu se radi.vedator je napisao/la:Consigliere je napisao/la:
Yebo vas ba selektor!
Zato sto jedan od proslih glavnih ljudi fudbalskog saveza sjedi u corci, a vec bi mu se i nasljednik mogao pridruziti.calcio je napisao/la:Zasto ne znamo cjeniti nesto sto je nase?
Trenutno korisnika/ca: Daduli, dedo26, Lavcina, sirBobbyMoore i 32 gosta.