nihco je napisao/la:problem je sto se mi postavljamo kao fudbalska ,i svaka druga , sila, a to nismo, cak sta vise, nema nas nigdje. ako zelimo da sebi privucemo djecake koji su rodjeni, odrasli, naucili igrati, u drugim drzavama, a iste im nude karijeru, moracemo puno bolje i vise od prepotentnog , pseudopatriotskog razmisljanja "hos, nes, ne moras ". =rijetko ko ce pristati na taj nacin.
e sad' svako ima pravo na svoje misljenje ali oni koji su p[laceni da rade taj posao,. morali bi se vise potruditi , jer mi, u situacij9i u kojoj smo, moramo biti duplo lukaviji.
Potpuno razumijem tvoje misljenje i poentu, ALI moram da kazem da iako si takvog razmisljanja koje ja i razumijem, nemogu da razumijem da se uvijek stavljas na stranu igraca to jest onih koji igraju za druge drzave....
Ima slucajeva gdje se moglo bolje reagirati,naravno, ali kao i sve na ovom forumu svi (vecina)forumasi sve pokusavaju da gledaju kroz crno bijelu perspektivu i zato si uvijek na strani igraca, mada se moze reci da vecina njih je mogla igrati i za BIH da su imali malo vise volje....