NK Vitez

GixUltras1947
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la GixUltras1947 » 18 sep 2015, 13:39

Drago mi je sto Vitez kao klub raste i može postići puno više da se još malo dovede u red. Sad protiv Travnika po nova 3 boda da se vrati ono za prošle sezone.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 18 sep 2015, 14:10

GixUltras1947 je napisao/la:Drago mi je sto Vitez kao klub raste i može postići puno više da se još malo dovede u red. Sad protiv Travnika po nova 3 boda da se vrati ono za prošle sezone.
Ako sutra ne vratite za ono od prosle sezone mislim da vam igraci javno zasluzuju bicevanje na trgu. :lol: :lol:
Steta sto ce se igrati bez nasih navijaca.. :thumbdown:

flek1950
Kontakt:

Post Postao/la flek1950 » 18 sep 2015, 14:57

SamoTravnik je napisao/la:
GixUltras1947 je napisao/la:Drago mi je sto Vitez kao klub raste i može postići puno više da se još malo dovede u red. Sad protiv Travnika po nova 3 boda da se vrati ono za prošle sezone.
Ako sutra ne vratite za ono od prosle sezone mislim da vam igraci javno zasluzuju bicevanje na trgu. :lol: :lol:
Reci cu ti samo da su se igraci Viteza odrekli premija za ovu tekmu! :clap:
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 18 sep 2015, 16:21

flek1950 je napisao/la:
Ma oni su se odrekli jer ce izgubit pa znaju da ih i onako nebi dobili.. :rol:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 sep 2015, 16:26

Sadiković: Vrijeme je za prvu domaću pobjedu

Derbi 9. kola BHT Premijer lige, ujedno i derbi susjeda iz Središnje Bosne odigrat će ekipe Viteza i Travnika, u subotu koja je pred nama.

Tim povodom na konferenciji za medije koja je održana u press dvorani NK „Vitez“ novinare su pozdravili trener NK „Vitez“ Branko Karačić, Elvis Sadiković, igrač i Ivan Sajević, glasnogovornik kluba.

„Znamo značaj utakmice, susjedski derbi, poseban naboj, posebna sjećanja… Međutim, mi se moramo koncentrirati samo na igru i pokušati dobiti jednog kvalitetnog protivnika kao što je Travnik, pogotovo na gostujućem terenu gdje igraju jednu zgusnutu, zatvorenu formaciju i znaju biti vrlo neugodni i nezgodni. Znamo njihove dobre i loše strane, što ćemo pokušati iskoristiti na domaćem terenu. Svaki respekt i poštovanje našem protivniku, ali ako želimo ostati u Premijer ligi, a želimo, mi moramo ovu pobjedu iz Zvornika potvrditi na domaćem terenu i ući u jednu pozitivnu seriju kako bismo došli u ravnopravnu poziciju sa svim ostalim klubovima koji žele opstanak u Premijer ligi“, kazao je u najavi susreta između Viteza i Travnika trener domaće ekipe, Branko Karačić.

Karačić je probranim riječima govorio o ekipi Travnika.

„Sigurno je da su vrlo neugodni u prekidima, gdje u ofanzivnom skoku imaju jednu veliku kvalitetu. Aleksić je vrlo kvalitetan tu, ima dobar tajming, dobro predviđa situacije. Tu je i iskusni, mudrac i lukavac, Dudić, koji zna umiriti igru, isprovocirati protivnika, suca da bi došao do cilja. Imaju i Kouadia, koji je vrlo brz, nezgodan igrač, kvalitetan individualac. Ima još kvalitetnih igrača, ali ja vjerujem da smo mi kvalitetnija ekipa i bez obzira na izostanak nekoliko bitnih igrača, Peze, Jusufbašića, Smrike, nedobivanje certifikata za Fajića…da ćemo uz jednu kvalitetnu pas igru i ono što tražim od naših igrača doći do onoga što svi priželjkujemo“, kazao je trener Viteza Branko Karačić.

Ovogodišnje pojačanje Viteza, Elvis Sadiković, jako dobro poznaje ekipu Travnika, za koju je i nastupao prije nego je pristupio Vitezu.

„Sudbina je tako htjela da sam došao iz Travnika u Vitez. Poznajem ekipu Travnika, većinu igrača. U gostima znaju biti dosta tvrdi, dosta zgusnuti. Bit će teško, kao i u svakoj utakmici, vidjeli smo već da su sve ekipe dosta ujednačene, osim nekoliko koje odskaču kvalitetom. Moramo ući maksimalno u utakmicu i pokazati kao u prethodnim iutakmicama da se dižemo u formi. Nadam se da ćemo tako nastaviti i mislim da je vrijeme da ostvarimo prvu pobjedu u Vitezu, pred našom publikom“, kazao je na konferenciji za medije, Elvis Sadiković.

Susret Viteza i Travnika igra se u subotu, 19. rujna 2015. godine, s početkom u 16 sati, na Gradskom stadionu u Vitezu.
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 18 sep 2015, 17:28

6:0 cemo i vezire naderati
Godine prolaze jubav ostaje...

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 18 sep 2015, 17:58

Vitez ce ih uništit loši su veziri ove godine Dabogda ispali u najniži rang tu im je mjesto. Nisu Vitezu pustili bodove a Vitez njima u Zenici gine da se rudar pobijedi. Seljacine iz Travnika niste zaslužili da igrate premijer ligu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 sep 2015, 18:00

Hahaha pomalo decki.... :D
TH 1950

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 19 sep 2015, 12:35

Fan daj muziku na poluvremenu kakvu zaslužujemo pa nemoj da ponavljamo ti 100 puta

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 19 sep 2015, 12:36

Ima netko link za stream utakmice danas?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 sep 2015, 12:53

kostobran je napisao/la:Vitez ce ih uništit loši su veziri ove godine Dabogda ispali u najniži rang tu im je mjesto. Nisu Vitezu pustili bodove a Vitez njima u Zenici gine da se rudar pobijedi. Seljacine iz Travnika niste zaslužili da igrate premijer ligu

Jedva cekam skracenje lige da se ne steli to "pustanje" ...realno i jedni i drugi zasuzuju nizi rang.. jedino bi volio da Travnik ostane zbog cevapa :D

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 19 sep 2015, 13:42

[quote="kostobran"]Fan daj muziku na poluvremenu kakvu zaslužujemo pa nemoj da ponavljamo ti 100 puta

Jel Fun DJ na stadionu??Pa nismo na predizbornom skupu daj nam malo navijackih **** vas dubioza i ta s.ranja.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 sep 2015, 13:54

white1950 je napisao/la:
kostobran je napisao/la:Fan daj muziku na poluvremenu kakvu zaslužujemo pa nemoj da ponavljamo ti 100 puta

Jel Fun DJ na stadionu??Pa nismo na predizbornom skupu daj nam malo navijackih **** vas dubioza i ta s.ranja.

Obratite se Sajevicu,on je glavni za to :)
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 19 sep 2015, 15:05

Sajevic glavni... :facepalm: hdz :thumbdown:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 sep 2015, 19:13

Ma oni su se odrekli jer ce izgubit pa znaju da ih i onako nebi dobili... :rol:[/quote]

Susjed ajde u Fis u shoping smiri zivce malo poslije dobre utakmice Veziraa... trebalo je biti i uvjerljivije,ljut sam na nase :D Pitaj Dudica jel konacno spreman za penzije,i reci mu da ne valja gluposti vise s onakvim izjavama... pozz ;)
TH 1950

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 19 sep 2015, 19:33

FanVitez je napisao/la: Susjed ajde u Fis u shoping smiri zivce malo poslije dobre utakmice Veziraa... trebalo je biti i uvjerljivije,ljut sam na nase :D Pitaj Dudica jel konacno spreman za penzije,i reci mu da ne valja gluposti vise s onakvim izjavama... pozz ;)
Ma nemam ja sta smirivati zivce, ja sam prvi nakon utakmice sa Radnikom napisao da ako onako budu igrali da treba hendikep ganjati na kladionici. Losi su, nadigrali ste nas, pobijedlili posteno i cestitam. Nemam se ja vremena nervirat, zivot ide dalje. :thumbup:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 19 sep 2015, 19:44

FanVitez je napisao/la: Susjed ajde u Fis u shoping smiri zivce malo poslije dobre utakmice Veziraa... trebalo je biti i uvjerljivije,ljut sam na nase :D Pitaj Dudica jel konacno spreman za penzije,i reci mu da ne valja gluposti vise s onakvim izjavama... pozz ;)
Ma nemam ja sta smirivati zivce, ja sam prvi nakon utakmice sa Radnikom napisao da ako onako budu igrali da treba hendikep ganjati na kladionici. Losi su, nadigrali ste nas, pobijedlili posteno i cestitam. Nemam se ja vremena nervirat, zivot ide dalje. :thumbup:
Ma malo zajebancije ne skodi :D hvala,sretno vama ,morate dosta popraviti igru :)
TH 1950

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 20 sep 2015, 09:13

Travnicani se malo prepali,mislili bit ce i drvljem i kamenjem na njih...nísmo mi zlopamtilo,kulturna predstava i cista pobjeda!!!
Koji ferguson i anceloti,Karacicu :bow:

PS.Vlatka Kafadara za predsjednika drzave :kralj:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 sep 2015, 11:47

slaba mala Barca, očekivao sam tih 6-0, al' ništa ..

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 20 sep 2015, 17:08

Sramota 6:0 dosta 2:0 nismo mi zločinci

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.