Svaka cast za post majstore. Konacno neko realan.kimbo je napisao/la:E uzmi tu statistiku i na to dodaj broj golova koje su primili dok je on bio u igri , znaci + - statistika . Uzmi mu statistiku pretrcanih metara u toku utakmice , izmjeri za koliko pretrci 100m i dobit ces porazavajuce cifre vjeruj mi. Vjeruem da je tesko naci igraca Bundeslige sa tako mizernom fizikom sve da je Maradona sto se tice tehnike. Gledao sam sve njihove meceve skoro prosle godine i pratio bas Misketov nacin kretanja ..... kriza majke mi ....Edvin_Mg je napisao/la:ccc prosjek...ove sezone 9 golova i 15 ass....jarane razvaljivo je!!!!
To su Svabe i osjetile pa zato kupise Diega ...cim Diego dodje Miske klupa.... Jedino ako mu Magath da jos jednu sansu (a ja sam skoro siguran da nece) inace zavrsi u Turskoj a i tamo ce presjediti na klupi ako ovako nastavi...
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
On igra u nasoj repki na kredit i to vecinom sto je zaradio igrajuci protiv laksih repki..samo zauzima mjesto u repki..nama treba igrac koji umije sa loptom ali isto tako trci da presinguje..nasa odbrana mora da pocinje na sredini terena a sa Misimovicem u igri to sigurno ne moze...on cari na tome sto suigraci trce za njega a i umije potez dva napraviti (ali to je staromodan fudbal; danas se igra 90 minuta) a ne setkanje po terenu...da ima Susic muda barem na klupu da ga stavi ako ne smije totalno izostaviti iz repke....steta
-
- Kontakt:
Hajde ba kad miske odlicno igra onda je car cim malo zakaze odmah nevalja hebem ti nas mentalitet
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Misimović mora ostati. 
To bi ukratko bilo to. Kako nisu uspjeli dovesti Diega, Misketa neće prodati.

To bi ukratko bilo to. Kako nisu uspjeli dovesti Diega, Misketa neće prodati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
e hebiga, ja se bas ponadao da ce ici ili u schalke ili u galatu, al hoeness ne popusta
tvrdoglav je k`o mazga 

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Ja se licno ne slazem s nekim postovima i evo mog objasnjenja. Kroz historiju fudbala ni jedan playmaker nije tu da bi radio prljavi posao, za taj dio postoje drugi igraci. Njegovo je da stvori prostor jednom akcijom i da posalje ubitacan pas, a ostalo je do drugih. Evo par primjera
van der Vaart => taj covijek kada bi dosao da pomogne u odbrani ili pokusava nesta sprijeciti ili dobije crveni ili prpremi protivniku gol
Oezil => kod Schaafa sjedio dosta na klupi, dok ovaj nije uvidio da Oezil ne moze igrati odbranu i iz 4-4-2 s tzv. dijamantom u veznom redu presao na 4-2-3-1, gdje ce druga "sestica" za istog obavljati posao
Kaka => za njega su Gattuso i Prilo obavljali taj posao, njegovo je bilo da na centru primi loptu i da stvori prazan prostor, i onda sam postigne gol ili Inzaghi nekako postigne isti
Muoller => u Dortmundu za njega su taj posao obavljali Reuter, krkan Knut Reinhardt i ponekad Sammer, kos S04 su to bili Anderas Mueller i Ingo Anderbruegge
Diego => taj isti Diego u Bremenu nikad nije presao na svoju polovinu, ovi koji prate Bundesligu znam o cemu pricam, i mozda se neki sijecaju kada mu je prije dvije godine jedan Frings opalio samarcinu usred utakmice, tada je Schaaf presao s tzv. dijamanta na 4-2-3-1, s zadnjim veznim Fringsom i Baumannom, pokusao je ponovo s Oezliom ali nije mu uspjelo
Ima jos drugih primjera, ali imam ovdje osjecaja da se mijesa klasicni playmaker i vezni igrac tipa Xavi. Naravno u poredju s veznim igracem koji igra u formaciji 4-4-2 s dvije "sestice" to izgleda drugacije, ili formacija 4-3-3, gdje ti igraci moraju obavljati i prljavi posao i biti ti koji ce stvoriti prazan prostor za napad njihove ekipe. Kod takvih igraca je vise vazna statistika nego koliko trci na 100 m, koliko je u toku utakmice pretrcao itd itd.
van der Vaart => taj covijek kada bi dosao da pomogne u odbrani ili pokusava nesta sprijeciti ili dobije crveni ili prpremi protivniku gol
Oezil => kod Schaafa sjedio dosta na klupi, dok ovaj nije uvidio da Oezil ne moze igrati odbranu i iz 4-4-2 s tzv. dijamantom u veznom redu presao na 4-2-3-1, gdje ce druga "sestica" za istog obavljati posao
Kaka => za njega su Gattuso i Prilo obavljali taj posao, njegovo je bilo da na centru primi loptu i da stvori prazan prostor, i onda sam postigne gol ili Inzaghi nekako postigne isti
Muoller => u Dortmundu za njega su taj posao obavljali Reuter, krkan Knut Reinhardt i ponekad Sammer, kos S04 su to bili Anderas Mueller i Ingo Anderbruegge
Diego => taj isti Diego u Bremenu nikad nije presao na svoju polovinu, ovi koji prate Bundesligu znam o cemu pricam, i mozda se neki sijecaju kada mu je prije dvije godine jedan Frings opalio samarcinu usred utakmice, tada je Schaaf presao s tzv. dijamanta na 4-2-3-1, s zadnjim veznim Fringsom i Baumannom, pokusao je ponovo s Oezliom ali nije mu uspjelo
Ima jos drugih primjera, ali imam ovdje osjecaja da se mijesa klasicni playmaker i vezni igrac tipa Xavi. Naravno u poredju s veznim igracem koji igra u formaciji 4-4-2 s dvije "sestice" to izgleda drugacije, ili formacija 4-3-3, gdje ti igraci moraju obavljati i prljavi posao i biti ti koji ce stvoriti prazan prostor za napad njihove ekipe. Kod takvih igraca je vise vazna statistika nego koliko trci na 100 m, koliko je u toku utakmice pretrcao itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cistih playmakera kao sto je Misimovic, skoro vise nema u modernom nogometu, jer jednostavno ne moze nijedna ekipa sebi dozvolit taj luksuz da jedan igrac seta po terenu. Pa sto mislis da je VDV uvjek na klupi u Realu? Za Kaku pretjerujes, on se mnogo kreta bez lopte. Mozda se ne vraca nesto pretjerano u odbranu, ali stalno se otvara i pravi prostor za suigrace. Isto vazi i za Özila. To Misimovic nikad ne radi. Moderni playmakeri su likovi poput Xavia, Fabregasa i Lamparda. Znaci igraci koji mogu dat taj zadnji pas, dat gol, ali isto tako trce ko ludi i vracaju se i u odbranu.
Misimovic je staromodan igrac. On mora poradit na svojoj kondiciji. I nemojte sad govorit meni sto se ja pravim pametan, ovo mu govore 1000 puta veci strucnjaci od mene otkad on igra nogomet. Kod Magatha se nije mogo zayebavat, i odma je odigro sezonu karijere.
Misimovic je staromodan igrac. On mora poradit na svojoj kondiciji. I nemojte sad govorit meni sto se ja pravim pametan, ovo mu govore 1000 puta veci strucnjaci od mene otkad on igra nogomet. Kod Magatha se nije mogo zayebavat, i odma je odigro sezonu karijere.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
strucnjaci,otkud vam toliko pljuvacke
D O S T A

Jbt, pa sa ovakivm strucnjacima, Bosna nasa nema sta da brine. Znaju tacno gdje i kako svakog igraca iskoristiti maksimalno
....jao jao sta ovaj internet uradi od naroda. 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- velez_mostar
- Kontakt:
U danasnjem modernom fudbalu, ne postoji igrac koji se moze uporediti sa Misimovicem kada je u pitanju sporost, nepokretljivost, staticnost, bezvoljnost, to je za pricu..i ekipa u kojoj on igra mora imati jako veliki broj radilica na terenu, trkaca klasicnih, da pokrpe sto on ili izgubi, ili propusti pokriti.
Ne bi se slozio da klasicni playmakeri ne trce, ne pokrivaju prostor u defanzivi, i ne rade na tom polju, danas jednostavno svi moraju trcati, i to je recept za uspjeh, pogledajmo samo koliko Sneijder radi u odbrani, koliko je Stankovic to cinio dok Inter nije imao "tranqartistu".
Napravicu jednu paralelu izmedju Misketa i Ozila, ovaj drugi jako, jako puno trci, u napravice veliku karijeru, i zbog toga je kod Mourinha dobrodosao, dok bi Miske kod tog strucnjaka bio zadnja opcija, jer djaba ti zadnji pas, ako si trom.
Misimovica bi uporedio sa Riquelmeom, lijen ,spor igrac, koji zna napraviti potez, mada u tehnickom smislu nikad Miske nece biti na nivou Argentinca, ali su po motorickim sposobnostima jako slicni.
Bilo bi lijepo kad bi neki drugi igrac jednu utakmicu odigrao na mjestu Misketa u reprezentaciji, pa nek' se ljuti koliko hoce, trenutno imamo boljih igraca, Ibricic, Medjunanin, Pjanica nema potrebe ni spominjati, pa i Stilic bi mogao jako dobro konkurisati.
Niko ne smije biti nedodirljiv u reprezentaciji, pa ni ovaj kruskasti momak, kojemu je repka valjala vise nego on repki, samo da se zna!
Ne bi se slozio da klasicni playmakeri ne trce, ne pokrivaju prostor u defanzivi, i ne rade na tom polju, danas jednostavno svi moraju trcati, i to je recept za uspjeh, pogledajmo samo koliko Sneijder radi u odbrani, koliko je Stankovic to cinio dok Inter nije imao "tranqartistu".
Napravicu jednu paralelu izmedju Misketa i Ozila, ovaj drugi jako, jako puno trci, u napravice veliku karijeru, i zbog toga je kod Mourinha dobrodosao, dok bi Miske kod tog strucnjaka bio zadnja opcija, jer djaba ti zadnji pas, ako si trom.
Misimovica bi uporedio sa Riquelmeom, lijen ,spor igrac, koji zna napraviti potez, mada u tehnickom smislu nikad Miske nece biti na nivou Argentinca, ali su po motorickim sposobnostima jako slicni.
Bilo bi lijepo kad bi neki drugi igrac jednu utakmicu odigrao na mjestu Misketa u reprezentaciji, pa nek' se ljuti koliko hoce, trenutno imamo boljih igraca, Ibricic, Medjunanin, Pjanica nema potrebe ni spominjati, pa i Stilic bi mogao jako dobro konkurisati.
Niko ne smije biti nedodirljiv u reprezentaciji, pa ni ovaj kruskasti momak, kojemu je repka valjala vise nego on repki, samo da se zna!
cuj ovo paralela izmedju misketa i ozila
svakom je jasno da je ozil bolji,sto ne uporedis misketa i samira duru
koliko ste samo isfrustrirani.....

Za to je zaslužen "Football Managera" brate, na internetu se može i naučiti nešto pametnoAdinjo je napisao/la:Jbt, pa sa ovakivm strucnjacima, Bosna nasa nema sta da brine. Znaju tacno gdje i kako svakog igraca iskoristiti maksimalno![]()
....jao jao sta ovaj internet uradi od naroda.
100% sportski i krajnje opušten potpis
velez_mostar je napisao/la:U danasnjem modernom fudbalu, ne postoji igrac koji se moze uporediti sa Misimovicem kada je u pitanju sporost, nepokretljivost, staticnost, bezvoljnost, to je za pricu..i ekipa u kojoj on igra mora imati jako veliki broj radilica na terenu, trkaca klasicnih, da pokrpe sto on ili izgubi, ili propusti pokriti.
ni stilic ni medunjanin a ni pjanic nisu takvi igraci,stilic je isti ko misimovic statican ali je fizicki jaci i bezobrazniji...nemamo m tu osmicu trkaca eh takav je bio bekric u zelji dobar i gore i dole ali eto nasa liga nije mjerilo ali pored misimovica mora biti jedan takav igrac da pokrije sredinu i da trci za obojicu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pjanić redovno bude u Lyonu među 3 igrača sa najviše pretrčanih kilometara.ni stilic ni medunjanin a ni pjanic nisu takvi igraci
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
znam ali je jos mekan nekako za jace duele nije mekan nego mladVanBasten je napisao/la:Pjanić redovno bude u Lyonu među 3 igrača sa najviše pretrčanih kilometara.ni stilic ni medunjanin a ni pjanic nisu takvi igraci

najblizi u nasoj repci tom tipu igraca je ibricic ali nemamo bekova

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Odlazite li iz Volfsburga?
- Odlazim, ali ne znam još kuda. Niz opcija je otvoreno, iako se nikada ne zna šta se može desiti za jedan dan. Sve se može promijeniti, ugovorom sam još vezan za Volfsburg.
Rubin, Šalke, pa i Čelzi se dugo vrte kao klubovi koji Vas žele vidjeti u svojoj sredini?
- Sve što ste nabrojali je tačno, ali još uvijek nisam potpisao nikakav ugovor. Sve će se brzo znati - kazao je Misimović, prije nego što smo se pozdravili jer smo razgovor morali prekinuti zbog posljednjeg treninga pred današnji (petak) meč sa Bajernom u Minhenu.
http://www.****/sport/fudbal/1 ... nsfer.html
- Odlazim, ali ne znam još kuda. Niz opcija je otvoreno, iako se nikada ne zna šta se može desiti za jedan dan. Sve se može promijeniti, ugovorom sam još vezan za Volfsburg.
Rubin, Šalke, pa i Čelzi se dugo vrte kao klubovi koji Vas žele vidjeti u svojoj sredini?
- Sve što ste nabrojali je tačno, ali još uvijek nisam potpisao nikakav ugovor. Sve će se brzo znati - kazao je Misimović, prije nego što smo se pozdravili jer smo razgovor morali prekinuti zbog posljednjeg treninga pred današnji (petak) meč sa Bajernom u Minhenu.
http://www.****/sport/fudbal/1 ... nsfer.html
Zadnja izmjena: seha, dana/u 20 avg 2010, 08:58, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Los*Blancos
- Kontakt:
Kako su ovi iz Wolf odvratni traze mu zamijenu pecaju Diega, V.der Varta.A vamo skroz druga prica Misimovic nije na prodaji itdd...
Misimovic ih treba da napusti
Misimovic ih treba da napusti

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- majestic24
- Kontakt:
Njemu bi najbolje talijanski nogomet odgovarao. Nek ide u Fiorentinu,najbolji potez za njega.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
Bild predvidja sljedecu postavu Wolfsburga protiv Bayerna:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ielen.html
Bez Misimovica.
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... ielen.html
Bez Misimovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.