BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH Talenti u Evropi
Pa mogao bi komotno,jos bolje u mladu repku.100% bi se najbolje i najkvalitetnije pozvalo.RKO je napisao/la:Pliseka za selektora BiH
A ja vjerujem da zna bolje za nase mladice,od svih ovih koji bi kobajagi trebali biti kandidati za sellektora.A od Tulica pogotovo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
bolji bi nam on poslužio za ove mlađe selekcije od ovih naših ''stručnjaka'' prvo je pronašao 4-5 naših mladića,odveo ih u Češku i vjerovao im i pored toga što nisu uspjeli ni pošteno zaigrati i 1 utakmicu za seniore a ove osim Džeke je pronašao i nižim ligama FBiHRKO je napisao/la:Pliseka za selektora BiH

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Valjda bude od ovog malog nesto .
Kako je ruzan hebo majku svoju bosanski Bale

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Aaaa baš je simpaSamo F.K.S !! je napisao/la:Valjda bude od ovog malog nesto .

Jest Džeko na slici yeben pravo

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
jeli ovaj cajic 10tka ili krilo?
Ma nekakav je zilav mogao bi on igrati sta hoces gle mu misica na nogama kao u Karl Lewisa at ek 18 ljeta,ima da ovaj mali napravi karijeru smijem se kladiti u svegruezi je napisao/la:jeli ovaj cajic 10tka ili krilo?

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ovaj Cajic je naslednik Rahimica 

gledao sam ga 2-3 tekme i igra cenralnog veznog a najvise me podsjeca na Pjanica dosta je pokretljiv i jednostavno igra ali je njemu jos rano za jace klubove u kojima bi cuvao klupu dok u Telicama ce sigurno igrati sa 18 god. sto je najvaznije
Gdje je igro ovaj mali u Bosni?santos je napisao/la:gledao sam ga 2-3 tekme i igra cenralnog veznog a najvise me podsjeca na Pjanica dosta je pokretljiv i jednostavno igra ali je njemu jos rano za jace klubove u kojima bi cuvao klupu dok u Telicama ce sigurno igrati sa 18 god. sto je najvaznije
Evo jos jednog opasnog talenta... http://www.transfermarkt.tv/de/uebersic ... ?from=news
...samo nek se radjaju rodila ih majka. Igra za Hannover, rodjen u Njemackoj, otac crnogorac a majka bosanka, kaze da mu je Dzeko idol i da ce biti pozvan uskoro u U19 ili U21 nase reprezentacije. Kaze da nebi ni odbio poziv mladje kategorije Njemacke ali da mu je cilj da zaigra za svoju bosnu.

Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
-
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:
Dzeko isti ko Nihad iz onog filma "Ovo malo duse".....

- Principatus
- Kontakt:
Taj mali Kasumovic, napadac, je izgleda odlican talenat, sa 16 godina vec trenirao/igrao sa bundesligasima svog kluba i igra inace za U19 Hannover-a. Izgleda da ce zaigrati za nasu U21. To sve sa 16 godina vec zvuci interesantno. Dobro je ako cemo ga "kaparisati", jer Nijemci ovakav potencijal inace brzo pokupe za svoje mlade reprezentacije, a i on sam kaze da to ne bi odbio. Sto je za razumjeti, jer je rodjen ovdje i mora da se odluci izmedju jednog saveza koji mu nudi prosperitet, dok drugi stoji pred suspenzijom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Brate mili ako nista nebude od fudbalske karijere moze covjek biti model,glumac stvarno smo mi Bosnje najljepsi a bogami Bosanke...edo3majka je napisao/la:Gdje je igro ovaj mali u Bosni?santos je napisao/la:gledao sam ga 2-3 tekme i igra cenralnog veznog a najvise me podsjeca na Pjanica dosta je pokretljiv i jednostavno igra ali je njemu jos rano za jace klubove u kojima bi cuvao klupu dok u Telicama ce sigurno igrati sa 18 god. sto je najvaznije
Evo jos jednog opasnog talenta... http://www.transfermarkt.tv/de/uebersic ... ?from=news
...samo nek se radjaju rodila ih majka. Igra za Hannover, rodjen u Njemackoj, otac crnogorac a majka bosanka, kaze da mu je Dzeko idol i da ce biti pozvan uskoro u U19 ili U21 nase reprezentacije. Kaze da nebi ni odbio poziv mladje kategorije Njemacke ali da mu je cilj da zaigra za svoju bosnu.

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Ko je ovaj mali Swe, treba da potpise za Stoke City, ako je vjerovati Avaz Sportu 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

- Principatus
- Kontakt:
Aldin Cajic, po izjavi navijaca Wolfsburga koji gledaju treninge, jos uvjek trenira sa Wolfsburgom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nikola Sarić, Liverpool
"Iz saveza me niko nikada nije nazvao, ali šanse da zaigram za BiH uvijek postoje"
Portal Sarajevo-x.com je još krajem marta ove godine upoznao bh. sportsku javnost sa nadolazećom zvijezdom Liverpoola - Nikolom Sarićem. Naime, pomenuti fudbaler je rođen u glavnom gradu BiH prije devetnaset godina.
Razgovarao: Edin Isanović
Nikola Sarić
Nikola Sarić
Iako je izrazio želju da zaigra za našu reprezentaciju stručnjaci sa "Slatkog ćošeta" (dio Sarajeva u kojem se nalazi sjedište Nogometnog saveza BiH) nisu uložili niti mrvicu truda kako bi ga privolili da izabere BiH, a ne Dansku (gdje već igra za mlađe reprezentativne selekcije).
Očigledno je pojedincima bilo ispod časti pohoditi stadione na Otoku, te provjeriti razvija li se Nikola u legitimnog kandidata za državni tim. Uostalom, to nas ne treba čuditi, jer je poznato da krovna kuća bh. fudbala nema skauting tim.
Sarić je počeo trenirati fudbal sa pet godina. Prvi klub gdje je igrao zvao se Boldklubben 1908. Ozbiljniju nogometnu karijeru počeo je graditi u danskom Herfølgeu. Njegovu nadarenost brzo su uočli brojni menadžeri, pa je posatao meta najvećih klubova sa Starog kontinenta. Najkonkretniji su bili iz Liverpoola, pa je Sarajlija stigao na Anfield. Brzo se etablirao, dokazujući tehniku, iskazujući udarac. "Redsi" su znali koga kupuju. Bivši menadžer Rafa Banitez uvijek je u superlativu govorio o danskom reprezentativcu. Nažalost, kada je bio na ulaznim vratima prvoga tima slomio je nogu.
U ekskluzivnom i opširnom intervjuu za najčitaniji bh. portal govorio je o svom oporavku, Ibrahimoviću, najvećim uspjesima i razočarenjima, Liverpoolu, bh. reprezentaciji i svojoj budućnosti.
S obzirom na posljednje događaje, prvo pitanje je neizbježno: kako je došlo do povrede i da li ste počeli sa treninzima?
Povreda se desila u nezgodno vrijeme. Naime, trebao sam da debitujem u Carling Cupu za prvi tim. Međutim, u utakmici drugog tima, 1. septembra ove godine protiv Wigana, sve je palo u vodu. Bivši igrač Liverpoola slomio mi je nogu u 44. minuti meča, tačnije kost iznad članka desne noge. Pauzirao sam tri mjeseca. Na početku sam to teško podnosio, ali sam sebi govorio da treba ići dalje. Uostalom, povrede su sastavni dio karijere jednog fudbalera. Aktuelno stanje je dobro, nedostaje mi još malo da se vratim. Nedavno sam igrao poluvrijeme prijateljske utakmice, a postigao sam i gol. To me ohrabruje.
"Iz saveza me niko nikada nije nazvao, ali šanse da zaigram za BiH uvijek postoje"
Portal Sarajevo-x.com je još krajem marta ove godine upoznao bh. sportsku javnost sa nadolazećom zvijezdom Liverpoola - Nikolom Sarićem. Naime, pomenuti fudbaler je rođen u glavnom gradu BiH prije devetnaset godina.
Razgovarao: Edin Isanović
Nikola Sarić
Nikola Sarić
Iako je izrazio želju da zaigra za našu reprezentaciju stručnjaci sa "Slatkog ćošeta" (dio Sarajeva u kojem se nalazi sjedište Nogometnog saveza BiH) nisu uložili niti mrvicu truda kako bi ga privolili da izabere BiH, a ne Dansku (gdje već igra za mlađe reprezentativne selekcije).
Očigledno je pojedincima bilo ispod časti pohoditi stadione na Otoku, te provjeriti razvija li se Nikola u legitimnog kandidata za državni tim. Uostalom, to nas ne treba čuditi, jer je poznato da krovna kuća bh. fudbala nema skauting tim.
Sarić je počeo trenirati fudbal sa pet godina. Prvi klub gdje je igrao zvao se Boldklubben 1908. Ozbiljniju nogometnu karijeru počeo je graditi u danskom Herfølgeu. Njegovu nadarenost brzo su uočli brojni menadžeri, pa je posatao meta najvećih klubova sa Starog kontinenta. Najkonkretniji su bili iz Liverpoola, pa je Sarajlija stigao na Anfield. Brzo se etablirao, dokazujući tehniku, iskazujući udarac. "Redsi" su znali koga kupuju. Bivši menadžer Rafa Banitez uvijek je u superlativu govorio o danskom reprezentativcu. Nažalost, kada je bio na ulaznim vratima prvoga tima slomio je nogu.
U ekskluzivnom i opširnom intervjuu za najčitaniji bh. portal govorio je o svom oporavku, Ibrahimoviću, najvećim uspjesima i razočarenjima, Liverpoolu, bh. reprezentaciji i svojoj budućnosti.
S obzirom na posljednje događaje, prvo pitanje je neizbježno: kako je došlo do povrede i da li ste počeli sa treninzima?
Povreda se desila u nezgodno vrijeme. Naime, trebao sam da debitujem u Carling Cupu za prvi tim. Međutim, u utakmici drugog tima, 1. septembra ove godine protiv Wigana, sve je palo u vodu. Bivši igrač Liverpoola slomio mi je nogu u 44. minuti meča, tačnije kost iznad članka desne noge. Pauzirao sam tri mjeseca. Na početku sam to teško podnosio, ali sam sebi govorio da treba ići dalje. Uostalom, povrede su sastavni dio karijere jednog fudbalera. Aktuelno stanje je dobro, nedostaje mi još malo da se vratim. Nedavno sam igrao poluvrijeme prijateljske utakmice, a postigao sam i gol. To me ohrabruje.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Pa jel ko prokomentarisao kaki jePrincipatus je napisao/la:Aldin Cajic, po izjavi navijaca Wolfsburga koji gledaju treninge, jos uvjek trenira sa Wolfsburgom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.