Rekonstrukcija stadiona u BiH
-
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
@Jack777Pott upravu si, i mene strašno nervira ovakav način gradnje naših stadiona, sve zbrda zdola, Pirota se fino krenula graditi i umjesto da oni nastave graditi na ovu prijeratnu tribinu, oni napraviše istočnu sklepanu i nikakvu
ovo zemljiste je davno postalo vlasnistvo opstine barake su srusene . po zavrsetku sjeverne pocinje gradnja istocne
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma dajte, okanite se gluposti, samo nek se gradi, šta sad ima veze da li su dvije tribine različite. Što bih ja dao da u Livnu imam dvije različite tribine. 

Hayley <3
Ma u pravu je Jackpot, ne treba ići u smislu bolje išta nego ništa, nego kad se već skupio novac, hajde da se taj projekat uradi da liči na nešto, jer ko zna kad će biti sljedeća prilika da nešto gradiš. Aako sad zajebeš, zajebao si za sva vremena. Što je najgore, ne bi se radilo o nekom povećanju troškova, samo da se malo mućne glavom.badblueboylivno je napisao/la:Ma dajte, okanite se gluposti, samo nek se gradi, šta sad ima veze da li su dvije tribine različite. Što bih ja dao da u Livnu imam dvije različite tribine.
[quote="Brcko87"]
jck77pott*** neznam kako si vido da ce i gradina sad tako da pravi tribinu,,na ovoj slici se nevidi stadion,linije..neznam po cemu si zakjucio!?

jck77pott*** neznam kako si vido da ce i gradina sad tako da pravi tribinu,,na ovoj slici se nevidi stadion,linije..neznam po cemu si zakjucio!?

OFK Gradina Srebrenik
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako ne?Edol je napisao/la:Ma u pravu je Jackpot, ne treba ići u smislu bolje išta nego ništa, nego kad se već skupio novac, hajde da se taj projekat uradi da liči na nešto, jer ko zna kad će biti sljedeća prilika da nešto gradiš. Aako sad zajebeš, zajebao si za sva vremena. Što je najgore, ne bi se radilo o nekom povećanju troškova, samo da se malo mućne glavom.badblueboylivno je napisao/la:Ma dajte, okanite se gluposti, samo nek se gradi, šta sad ima veze da li su dvije tribine različite. Što bih ja dao da u Livnu imam dvije različite tribine.
Ako je, evo vidimo na primjeru iz Srebrenika, ova tribina oko 800,000 KM, zamisli cijeli stadion, ispao bi oko 3-3,5 milijuna KM - samo ovako, bez reflektora, bez nekih dodatnih stvari, tipa prostorije ispod, sanitarni čvorovi i to. Odakle ljudi, odakle?
Eno, imate fantastičan stadion u Posušju, dvije tribine, sređeni prilazi, svlačionice, dio za novinare. Skrkana je ogromna lova u njega, sad propada u četvrtoj ligi, a po njemu ovce i krave pasu. Komu je to uopće građeno, kad bi Posušje (ili slično mjesto) napunilo stadion od 8,000 mjesta?
Uostalom, vezano uz upis korisnika jackpota, zašto stadion sa jednom ili dvije tribine ne može biti lijep, ili se po njemu čak ne može nazvati stadionom? Zamolio bih ga da se to lijepo argumentira.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Ma de ba,momka to onako zivcira. Njegovo misljenje. Mnogi se vjerovatno i slazu sa njim.
Meni je,licno,sasvim simpaticno imati odvojene tribine,donekle i razlicite. Ima i to nekog smeka.
Bitno je samo da se gradi.
Meni je,licno,sasvim simpaticno imati odvojene tribine,donekle i razlicite. Ima i to nekog smeka.
Bitno je samo da se gradi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ova tribina u srebreniku ce sadrzavat dodatne stvari,,prostrorije...postojece svlacionice ne zadovojavaju uslove pl..tako da je to predvidjeno da bude u sklopu ove tribine..za srebrenik znam da se nebi gradilo da ne nalazu uslovi PL..Dok se ne ispuni moraju se igrat domace tekme u Gradačcu..badblueboylivno je napisao/la:Kako ne?Edol je napisao/la:Ma u pravu je Jackpot, ne treba ići u smislu bolje išta nego ništa, nego kad se već skupio novac, hajde da se taj projekat uradi da liči na nešto, jer ko zna kad će biti sljedeća prilika da nešto gradiš. Aako sad zajebeš, zajebao si za sva vremena. Što je najgore, ne bi se radilo o nekom povećanju troškova, samo da se malo mućne glavom.badblueboylivno je napisao/la:Ma dajte, okanite se gluposti, samo nek se gradi, šta sad ima veze da li su dvije tribine različite. Što bih ja dao da u Livnu imam dvije različite tribine.
Ako je, evo vidimo na primjeru iz Srebrenika, ova tribina oko 800,000 KM, zamisli cijeli stadion, ispao bi oko 3-3,5 milijuna KM - samo ovako, bez reflektora, bez nekih dodatnih stvari, tipa prostorije ispod, sanitarni čvorovi i to. Odakle ljudi, odakle?
Eno, imate fantastičan stadion u Posušju, dvije tribine, sređeni prilazi, svlačionice, dio za novinare. Skrkana je ogromna lova u njega, sad propada u četvrtoj ligi, a po njemu ovce i krave pasu. Komu je to uopće građeno, kad bi Posušje (ili slično mjesto) napunilo stadion od 8,000 mjesta?
Uostalom, vezano uz upis korisnika jackpota, zašto stadion sa jednom ili dvije tribine ne može biti lijep, ili se po njemu čak ne može nazvati stadionom? Zamolio bih ga da se to lijepo argumentira.

OFK Gradina Srebrenik
- Jack777Pott
- Kontakt:
@Brcko87 - Dole desno na slici se vidi nesto sto mi lici na ogradu. Takav ulaz na obe tribine imamo mi u Zepcu, a kad on stoji tu onda tribina mora bit max. 80m da bi se moglo nesto normalno izvest. A ja sumnjam u to, vjerujem da je preko cijelog terena i da za nadogradnju sigurno nebi pasalo da tu ulaz ostane, vjerovatno bi morali rusit taj ulaz i pravit nesto drugo. Al dobro, nek se gradi, 95% populacije se vec naviklo na ovakve stadione 

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
ja bas i nevidim to sto ti vidis,ja vidim ulaze ne drugim mjestima al hajd nebitno..Jack777Pott je napisao/la:@Brcko87 - Dole desno na slici se vidi nesto sto mi lici na ogradu. Takav ulaz na obe tribine imamo mi u Zepcu, a kad on stoji tu onda tribina mora bit max. 80m da bi se moglo nesto normalno izvest. A ja sumnjam u to, vjerujem da je preko cijelog terena i da za nadogradnju sigurno nebi pasalo da tu ulaz ostane, vjerovatno bi morali rusit taj ulaz i pravit nesto drugo. Al dobro, nek se gradi, 95% populacije se vec naviklo na ovakve stadione

OFK Gradina Srebrenik
- Jack777Pott
- Kontakt:
E jbg, ja vidim, takodjer vidim i ulaze po sredini tribine. Tako i kod nas u Zepcu na jednoj tribini ima ulaz na sredini, al i na svakom kraju/pocetku. Al to je nebitno, kazes i sam da nece bit nadogradjivanja, znam da klub nije neki koji puca visoko, shvatam Gradinu i Rudara i jos poneke, al misljenja sam da klubovi tipa Veleza moraju radit kako Bog zapovjeda. To su klubovi koji cine jezgru PL i rijetko ili nikada ne ispadaju, te su uvijek tu negdje, uvijek se mogu borit za vrh, a i imaju armiju navijaca koja zasluzuje komfor.Brcko87 je napisao/la:
ja bas i nevidim to sto ti vidis,ja vidim ulaze ne drugim mjestima al hajd nebitno..![]()
mislim da srebreniku poslije ove tribine naredni 50god nece trebat nadogradnja stadiona..
uz ovu tribinu i vec postojecu istocnu stadion ce primat neki 5000 sto je sasvim dovojno za gradinu i gotov sve ekipe u drzavi..
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
vidim gore si naveo da i zvijezdin stadion spada u ove sa razlicitim tribinama.to je zasad tako ali nakon izgradnje ove nove tribine sa svim pratecim sadrzajima trebali bi se po projektu raditi kontra tribina montazna koja je dosta jeftinija zato sto ispod nece biti puno radova osim dvije svlacionice i jednom ostavom.tribina ce biti iste velicine kao i ova trenutna,al sve je to na dugom stapu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Radovi na Bilinom stali.Razlog ? Radi kamenja nekog oko drenaze iz opcine traze kamen po 11km a iz ITC-a od 20km i oko neki cijevi iz Celika govore da im trebaju male cijevi a ovi iz ITC-a vece cijevi pa je zbog toga sve stalo. Danas se trebaju dogovoriti kako sta, najvjerovatnije od sutra ponovo pocinju raditi.
Ja cirkusa
Ja cirkusa

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
U prevodu drug, radi se na vrat-na nos! Nemamo ni ljude strucne za to, a svako bi da zaradi. Pih, valjda ce ovo na kraju ispasti kako treba pa nece biti potrebna kakva zamjena u skorije vrijeme!Emir ZENICA je napisao/la:Radovi na Bilinom stali.Razlog ? Radi kamenja nekog oko drenaze iz opcine traze kamen po 11km a iz ITC-a od 20km i oko neki cijevi iz Celika govore da im trebaju male cijevi a ovi iz ITC-a vece cijevi pa je zbog toga sve stalo. Danas se trebaju dogovoriti kako sta, najvjerovatnije od sutra ponovo pocinju raditi.
Ja cirkusa
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Tacnije,uzmi jeftinije da nam vise kesa ostaneBlueTiger je napisao/la:
U prevodu drug, radi se na vrat-na nos! Nemamo ni ljude strucne za to, a svako bi da zaradi. Pih, valjda ce ovo na kraju ispasti kako treba pa nece biti potrebna kakva zamjena u skorije vrijeme!

Volim te Celik ! ! !
Bravo drug, dobro si ovo rekao i onda ono sto je najgore od svega, svi ti koji su radili na ovakvim i slicnim projektima na kraju kukaju, kako oni nisu nista krivi, kako oni nisu ni marke uzeli, a grabe gdje stignu. Naruce najjeftiniji materijal, uradi se sve u pola cijene, a ostalno idemo za privatluk (vozni parkovi, vikendice)!Emir ZENICA je napisao/la:Tacnije,uzmi jeftinije da nam vise kesa ostaneBlueTiger je napisao/la:
U prevodu drug, radi se na vrat-na nos! Nemamo ni ljude strucne za to, a svako bi da zaradi. Pih, valjda ce ovo na kraju ispasti kako treba pa nece biti potrebna kakva zamjena u skorije vrijeme!A navikli smo mi u Zenici na ovo,sta god da se radi cirkus nastane

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa tako je kod nas samo gleda sebe da on bude dobar.Evo ovo nije nigdje izaslo u novinama i vjerovatno i nece,ali srecom imam havera koji radi na stadionu a i sam obilazim svaki dan pa kaze tako.A mozes mislit i za ostale stvari kako se radilo,uzimalo jeftini materijal koji ce brzo otici u herlac a oni ce kao sto ti kazes graditi vikendice,kupovati stanova i sta ja znam vec.Al sta ces ljudi se snalazeBlueTiger je napisao/la: Bravo drug, dobro si ovo rekao i onda ono sto je najgore od svega, svi ti koji su radili na ovakvim i slicnim projektima na kraju kukaju, kako oni nisu nista krivi, kako oni nisu ni marke uzeli, a grabe gdje stignu. Naruce najjeftiniji materijal, uradi se sve u pola cijene, a ostalno idemo za privatluk (vozni parkovi, vikendice)!

Volim te Celik ! ! !
- Jack777Pott
- Kontakt:
Slabija gradnja se isplatila iz vise razloga i zbog toga ce je uvijek bit kod nas u BiH. Kao sto rece, uzmes jeftinije i njima vise kesa ostane, a jos veca prednost je sto ce ovo brzo da se razvali, pa se opet otvara nova mogucnost za posao i tako stalno.Emir ZENICA je napisao/la:
Pa tako je kod nas samo gleda sebe da on bude dobar.Evo ovo nije nigdje izaslo u novinama i vjerovatno i nece,ali srecom imam havera koji radi na stadionu a i sam obilazim svaki dan pa kaze tako.A mozes mislit i za ostale stvari kako se radilo,uzimalo jeftini materijal koji ce brzo otici u herlac a oni ce kao sto ti kazes graditi vikendice,kupovati stanova i sta ja znam vec.Al sta ces ljudi se snalaze
DA se ne zaboravi kako to sve treba izgledati:Probisvjet je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Nije zapad nego istok. Zapad postoji. Jbg sada sve prica vakufska zemlja, ko ce znati. Tu su bile barake i jos neke nisu skroz srusene.RajKoothrappali je napisao/la:@slani grad je li istina da je bila frka za to zemljište gdje treba da bude zapad, u smislu da je to kao vakufsko zemljište? znam da sam čuo tu priču pa me interesuje šta je s tim, ako si upoznat.

evo kako izgleda tribina na gradskom s ljudima na njoj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.