Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Nakon sto ova ubleha ode, da li sada ili u buducnosti, ocekujem Cunija za selektora.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šteta je što nismo otišli, realno imamo kvalitet za prvenstvo.
Ali po ko zna koji put nešto je truhlo ovdje.
Ali po ko zna koji put nešto je truhlo ovdje.
Zna se sta je rak rana. Savez
Zrinjski pravi dobar tim za federalnu ligu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidi se da su odredjene Dzekine informacije tacne ! Selektor je marioneta obicna. Uz to upitnih i ljudskih i trenerskih kvaliteta. Igraci mu bjeze on suti ko picqa !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ASD
- Kontakt:
Kaskada ima širinu, samo treba da odbaci višak. Dosta igrača ima premijerligaški kvalitet ali su podređeni seosko-turniskom futsalu.
Zrinjski najavljuje još pojačanja. Vjerovatno napadaju ulazak. Oni uz Muju i Kaskadu djeluju top tri. Vitez, Lillium i Čulin mlin iza njih.
Iako nemamo previše informacija. Ono što možemo nagađati je da je Sloboda sa djecom jedan od favorita za ispadanje. Žepče i Usora isto u borbi za opstanak. Seljak isto potanak. Čapljina i Konjodor nedorečeni za sada.
Zrinjski najavljuje još pojačanja. Vjerovatno napadaju ulazak. Oni uz Muju i Kaskadu djeluju top tri. Vitez, Lillium i Čulin mlin iza njih.
Iako nemamo previše informacija. Ono što možemo nagađati je da je Sloboda sa djecom jedan od favorita za ispadanje. Žepče i Usora isto u borbi za opstanak. Seljak isto potanak. Čapljina i Konjodor nedorečeni za sada.
Kod muje zavisi dosta od toga kakvi ce biti stranci, koji su nepoznanica. Ako budu bolji od domacih, onda su prvi favorit. Ako stranci budu u rangu domacih, onda vidim vitez naprijed. Ali ima dosta ekipa slicnog kvaliteta, bit ce zanimljivo.
Sto se PL tice, mislim da bi sloga mogla grohnuti u donji dio. Ostali su bez cavara, ivankovica, zukana itd. Vratili se petak i hodzic, ali drugi je u godinama i padu, kao i milanovic i latic. Silazna putanja po meni definitivno.
Zanima me kako ce se zeljini mladici dalje razvijati. Najuigraniji su uz neimare, to bi mogla biti prednost bar na pocetku sezone.
Sto se PL tice, mislim da bi sloga mogla grohnuti u donji dio. Ostali su bez cavara, ivankovica, zukana itd. Vratili se petak i hodzic, ali drugi je u godinama i padu, kao i milanovic i latic. Silazna putanja po meni definitivno.
Zanima me kako ce se zeljini mladici dalje razvijati. Najuigraniji su uz neimare, to bi mogla biti prednost bar na pocetku sezone.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- ASD
- Kontakt:
Stranci su dokazani. Igrali su za dobre klubove. Ono što je nepozanica, u kakvom su stanju.
Brazilac u Muji vjerovatno propusta citavu sezonu jer je dosao povrijedjen i mora na operaciju a dva Iranca imaju problem sa papirima tako da pitanje hoce li stranci vidjeti terena ikako.
Kod Muje je problem sto ce krenuti iz minus 6 bodova tako da realno ocekujem da bi mogli biti 3-4 na tabeli.Brazilac je dosao povrijedjen tako da ga sigurno neko vrijeme nece bit.Od prosle sezone svi igraci koji su nosili igru su ostali osim Halida on je otisao u austriju.Sigurno najvece pojacanje je Muhamedagic koji je godinama bio najbolji igrac Austrijske lige.Realno ocekujem 3 ili 4 mjesto na kraju sezone mada uprava zeli Premijer Ligu.
Vitez, Zrinjski, Mujo, Kaskada, Culin Mlin. Tim redosljedom favoriti za ulazak u PL.
ma uvodi Horka vitez u pl i grade mu spomenik u prirodnoj veličini ispred dvorane i dobija ulicu prema stadionu
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Pestojka i Horka kombinovano 80 golova najmanje ce dat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.