ja sam umro od smijeha,ne mogu da dođem sebi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
98 postotyler durden je napisao/la:Koliki procenat dodavanja je imao Besic?
92% uspješnih dodavanjatyler durden je napisao/la:Koliki procenat dodavanja je imao Besic?
Evil Genius II je napisao/la:prelazak u romu uz privatne instrukcije kod danielea de rossija koga ce u buducnosti zamijeniti kao najbolji defanzivni vezni svijeta bi mu bio najpametniji potez![]()
- Nisam umoran, a mislim da to mogu zahvaliti svojoj discipliniranosti i spremnosti. U odličnoj sam formi i vjerujem da ni u narednim mečevima neću imati problema, rekao je Bešić u razgovoru za mađarski Nemzeti Sport.
Na pitanje koliko je bilo teško igrati protiv Messija, Bešić je odgovorio:
- Bilo je to sjajno iskustvo. Možda zvuči iznenađujuće, ali nije bilo teško igrati protiv njega.
Bešić je priznao i da je pet puta pogledao snimak utakmice i da mu i danas nije jasno kako se sudario sa Bičakčićem prije Messijevog gola.
- Ne razumijem šta se dogodilo i žao mi je zbog toga.
On smatra da BiH ima potencijala da napravi veliki rezultat na SP-u.
- Trebaju nam najmanje četiri boda iz preostale dvije utakmice ako želimo proći u naredni krug – rekao je Bešić i dadao da su svi sretni zbog njegovog dobrog nastupa protiv Argentine, ali nije želio pričati o svojoj budućnosti i eventualnom napuštanju mađarskog Ferencvarosa.
Goalgetter je napisao/la:- Nisam umoran, a mislim da to mogu zahvaliti svojoj discipliniranosti i spremnosti. U odličnoj sam formi i vjerujem da ni u narednim mečevima neću imati problema, rekao je Bešić u razgovoru za mađarski Nemzeti Sport.
- Bilo je to sjajno iskustvo. Možda zvuči iznenađujuće, ali nije bilo teško igrati protiv njega.
Bešić je priznao i da je pet puta pogledao snimak utakmice i da mu i danas nije jasno kako se sudario sa Bičakčićem prije Messijevog gola.
- Trebaju nam najmanje četiri boda iz preostale dvije utakmice ako želimo proći u naredni krug – rekao je Bešić i dadao da su svi sretni zbog njegovog dobrog nastupa protiv Argentine, ali nije želio pričati o svojoj budućnosti i eventualnom napuštanju mađarskog Ferencvarosa.![]()
hahaha koji carGoalgetter je napisao/la:- Nisam umoran, a mislim da to mogu zahvaliti svojoj discipliniranosti i spremnosti. U odličnoj sam formi i vjerujem da ni u narednim mečevima neću imati problema, rekao je Bešić u razgovoru za mađarski Nemzeti Sport.
- Trebaju nam najmanje četiri boda iz preostale dvije utakmice ako želimo proći u naredni krug – rekao je Bešić i dadao da su svi sretni zbog njegovog dobrog nastupa protiv Argentine, ali nije želio pričati o svojoj budućnosti i eventualnom napuštanju mađarskog Ferencvarosa.![]()