hajde kad bude postavljen taj pregled da staviš link,ja nisam bio u mogućnosti da gledamŽbljohar je napisao/la:Na pregledu covijek gledao sinoc na BHT u 22:30,postavit ce do sutra pregled i na internet pa ces i ti pregledati,neces biti uskracennecko_gradacac je napisao/la:gdje si to gledo druze da i ja vidimado_94 je napisao/la:Sta je ovo tradicija postala Vedu ubacivat dvije minute do kraja....gledam na pregledu jadnik se sprema da ude kad ono sudija sprema kraj
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-45096.htm
Samo mi nije jasno dokle cemo iznenadivati Zrinski,prva sezona nasa u PL,kada je Zrinski slavio titulu vodili smo 3:2 u Mostaru do 89.min, i preokret u sudackoj nadoknadi u pobijedu Zrinskog 4:3,prosle sezone 0:1,ove 1:2,i dokle cemo iznenadivati,kada ce biti iznenadenje da Zrinski pobijedi Zvijezdu kod kuce bez problema pa da bude kako se ocekivalo,hehe
Samo mi nije jasno dokle cemo iznenadivati Zrinski,prva sezona nasa u PL,kada je Zrinski slavio titulu vodili smo 3:2 u Mostaru do 89.min, i preokret u sudackoj nadoknadi u pobijedu Zrinskog 4:3,prosle sezone 0:1,ove 1:2,i dokle cemo iznenadivati,kada ce biti iznenadenje da Zrinski pobijedi Zvijezdu kod kuce bez problema pa da bude kako se ocekivalo,hehe

Željo +6
Široki B. +6
Borac +5
Travnik +3
Sarajevo +2
Zvijezda +2
Olimpik +1
Leotar -1
Slavija -2
Rudar -2
Čelik -3
Sloboda -4
Zrinjski -5
Velez -5
Buducnost -8
Široki B. +6
Borac +5
Travnik +3
Sarajevo +2
Zvijezda +2
Olimpik +1
Leotar -1
Slavija -2
Rudar -2
Čelik -3
Sloboda -4
Zrinjski -5
Velez -5
Buducnost -8
imali gdje pregled iz Mostara ?
Bio je na BHT u 22:30, nadam se da je neko snimao. Uglavnom majstorija Tosuna prima desnom i iz okreta lijevom sa 15-tak metara i novi kiks Hadžije za 1:0 zrinjskog, penal dvjema nogama u Nuhanovića, čist ko suza.Fatko je napisao/la:imali gdje pregled iz Mostara ?
čestitam vam na pobjedi,igrali ste dobro i imali ste odlične uvjete za igru,kao i obično u mostaru!
sretno dalje!
sretno dalje!
- zvijezdica
- Kontakt:
Hvala majstore, s bilo koje obale bio!mostar94 je napisao/la:čestitam vam na pobjedi,igrali ste dobro i imali ste odlične uvjete za igru,kao i obično u mostaru!
sretno dalje!

-
- Kontakt:
zvjezdice zvjezdice,al me slatko nasmija hehehe
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
Pozdravljam sve navıaçe Zvıjezde nadam se novoj pobjedı. Poşto nısam u moguçnostı gledatı molıo bıh za opşıran ızvjeştaj.
-
- Kontakt:
Tosunović neće igrati protiv Budućnosti zbog tri žuta kartona.Šta mislite ko će ga zamjeniti u napadu?Isto tako i Budućnost dolazi bez trojice standardnih igrača zbog kartona.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma kod nas su svi u opasnosti ili vec imaju 3 zuta.Svaka utakmica cijela ekipa dobije zuti,po prosjeku po utakmici crveni..to nam samo i ide od rukeBosanski zmaj je napisao/la:Tosunović neće igrati protiv Budućnosti zbog tri žuta kartona.Šta mislite ko će ga zamjeniti u napadu?Isto tako i Budućnost dolazi bez trojice standardnih igrača zbog kartona.

1947!
IDEMO DANAS SAMO NAPADACKI PO TRI NOVA BODA.POSTO JE LIJEPO VRIJEME OCEKUJEM SOLIDNU POSJETU MADA JE TERMIN 14.30 MALO PRERAN JER DOSTA JE LJUDI NA POSLU. PROGNOZA 3-1
Kako će te napadački kad nemate špica klasičnog. i danas je neradni dan.mmmirza je napisao/la:IDEMO DANAS SAMO NAPADACKI PO TRI NOVA BODA.POSTO JE LIJEPO VRIJEME OCEKUJEM SOLIDNU POSJETU MADA JE TERMIN 14.30 MALO PRERAN JER DOSTA JE LJUDI NA POSLU. PROGNOZA 3-1
MA RADI SE KOD NAS 300 LJUDI SAMO IZ CIMOSA RADI DO 3 PA CE NA UTAKMICU, NA TO SAM MISLIO . A STO SE TICE NAPADACA KONTAM DANAS CE DJORIC ODRADIT POSAO TE NIKIC I VIDOVIC IZ DRUGOG PLANA

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ima i Husić , mislim da bih više volio njega vidjet umjesto Đorića. Tu su još i Šehrić koji je takođe kao i Husić veoma mladi igrači,dok bi poslije i Vedu "turio"
u špic. Mislim da će biti veća posjeta nego što je bilo protiv Sarajeva i Drine.

Dragon Town
A evo i Nermina Huseinbašića, valjde će ga sad nekako uvalit. Samo jedan, dovoljno bi bilo!
A đe da znam?!
bilo je napadački,ali ne sretno,nije htjela ući.r_emir je napisao/la:Kako će te napadački kad nemate špica klasičnog. i danas je neradni dan.mmmirza je napisao/la:IDEMO DANAS SAMO NAPADACKI PO TRI NOVA BODA.POSTO JE LIJEPO VRIJEME OCEKUJEM SOLIDNU POSJETU MADA JE TERMIN 14.30 MALO PRERAN JER DOSTA JE LJUDI NA POSLU. PROGNOZA 3-1
borac olimpik nema sanse da im uzmemo i bod..rudar sloboda losi smo kod kuce posve tak da sigurno necemo upisat ni jednu pobijedu do kraja sezone..nazalost
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 07 nov 2010, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
TOSUNOVIC JE KRALJ,ostali špicevi nisu ni za kantonalne lige i u tome je naš najveći problem.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Opet bez pobjede kod kuće, pa ne znam kako oni na strani igraju pa pobijede
Baš nas neće, šteta za onoliki broj udaraca po golu da nije ušla nijedna. Sada valja opet na strani uzet bodove, idemo pobijedit Borca u Banja Luci

Baš nas neće, šteta za onoliki broj udaraca po golu da nije ušla nijedna. Sada valja opet na strani uzet bodove, idemo pobijedit Borca u Banja Luci

Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.