zvornicki klan je napisao/la:$ зна ? " & ' $ $ " са &?
Izgubili 2-0
zvornicki klan je napisao/la:$ зна ? " & ' $ $ " са &?
jbo ih premijer liga...idemo mi u Prvu Ligu RS,tu nam je i mjesto,sa ovakvom upravom..dao Bog da i odatle ne ispadnemo!zvornicki klan je napisao/la:" ' за ону $ " је $ " $.
& " у $ $ је & ' % " & ? " " " $ " ? " $ ",& у ' саставу " " ". Стога не ' " % " $ " & је $ снага ",& је " то % је " & & тај $ $ то $ " ".
Ima, Milenka Miloševića izbacili iz kluba bez ikakvog objašnjenja, mislim da je sada uprava ostala bez ijednog normalnog čovjeka kome je fudbal u prvom planu i interesu. Sada su ovi ostali slobodni i bez ikakvog nadzora za krađu i "drpisanje" ono malo crkavice što se dobije od opštine i sponzora, naravno, nemisleći na fudbalere..." je napisao/la:$ " ? " ново везано за % ?," $ ' $ новог тренера?
Потпуно се ? са ",$ ? о & ' " & ? сезоне је " $ $ се у ? " " о ? " $ него о ?. " $ $ $ - у првој " " &,? ? је ту " " " $ /,? & ' $ $ туп па ' $ $ / $ " тај / %. $ срца " ? $ остваре % / ?,? " $ ' све ' &.B o X je napisao/la:Ima, Milenka Miloševića izbacili iz kluba bez ikakvog objašnjenja, mislim da je sada uprava ostala bez ijednog normalnog čovjeka kome je fudbal u prvom planu i interesu. Sada su ovi ostali slobodni i bez ikakvog nadzora za krađu i "drpisanje" ono malo crkavice što se dobije od opštine i sponzora, naravno, nemisleći na fudbalere..." je napisao/la:$ " ? " ново везано за % ?," $ ' $ новог тренера?
http://fkdrinazv.****/2011/03/blog-post_28.html
Igrali sa Napredkom iz Donjeg Šepka, tj. igrao je drugi tim i dobio 1:0, gol dao Jaranović.drinin vuk je napisao/la:$ $ ' ? & " ",па & & ? " " & ",& & ? ? " ' " на $ " $.
$ & те % ",$ ' " на " ? је "," ' " " са "," знао $ је & & $,? у ' ?,&Devil je napisao/la:Momci gde vam je otisao Culum.Brat mi je priljatelj sa njim na fejsu i na zidu mu sve zele srecu u novom klubu,i pominju Slaviju?
¥ па $ ' те $ о ' се ??drinin vuk je napisao/la:$ & те % ",$ ' " на " ? је "," ' " " са "," знао $ је & & $,? у ' ?,&Devil je napisao/la:Momci gde vam je otisao Culum.Brat mi je priljatelj sa njim na fejsu i na zidu mu sve zele srecu u novom klubu,i pominju Slaviju?,? ' " је " " & у " "," $ " ? ¥ ? % је " у " " % $ &,? то % " "." / " ' $ у ' ?,& ' се " ? на ¥ " " $.
Не ",& ' & " $ &¥ па $ ' те $ о ' се ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.