NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Hezonja je opsjednut kosarkom.Cesto je znao doci na treninge barse van sebe jer je do pola 6 gledao NBA 

Poput Ibrahimovica.xaves je napisao/la:kad su ga pitali je li isao da gleda Messija, on je odgovorio sa je li Messi dosao da gleda mene... tako da je izuzetno umisljen

!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA draft
Ne, nisu mogli draftovati igrača tipa Anthony Davisa, al su hladno mogli Winslowa uzeti, pa poslije i kakav trade napraviti da se pomjere par mjesta nazad da se pokupi Kaminsky. I ako misliš da je Anderson samo četvorka koja trice puca, očito ga nisi gledao dovoljno često, ne samo u zadnje vrijeme, nego u proteklim godinama.Clutch je napisao/la:Kakva zvijezda, sta si ti ocekivao da oni pokupe s 9. pickom? Neku novu verziju Anthony Davisa ili? Kaminsky je igrac koji vec sada ima bolju ofanzivnu igru od Ryana Andersona (koji je samo tricas), i koji moze rasiriti reket, odnosno odigrati ulogu stretch cetvortke, sto je jako bitno za Hornetse s obzirom da imaju vrhunskog post igraca u Jeffersonu, koji je nerijetko udvajan. Sada su ga okruzili dobrim tricasima, i to je ono na cemu se njihova filozofija zasniva, i cime ce Jeffersonov kvalitet maksimalno eksploatisati.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Da bi funkcionisalo to što oni planiraju, treba im neki plan u odbrani. Zadnja ekipa koja je na taj "fazon" igrala je bio Orlando, gdje je bio Howard koji je čitavu odbranu držao pod kontrolom, kad su dvije sezone zaredom bili top 5 u napadu i odbrani. Stvarno misliš da Jefferson može držati ovu odbranu? I pored Gillchrista (pogrešno sam mu spellovao prezime, I know) I Biyomba, ko je to kod njih defanzivno orijentiran, ko moze učiniti njihovu odbranu prosječnom kad je Kaminsky na parketu?
tesko da su oni ista popravili kad je u pitanju sut za 3 poena, a bili su najgori tim prosle sezone, gori i od mrtve PhileClutch je napisao/la:Kakva zvijezda, sta si ti ocekivao da oni pokupe s 9. pickom? Neku novu verziju Anthony Davisa ili? Kaminsky je igrac koji vec sada ima bolju ofanzivnu igru od Ryana Andersona (koji je samo tricas), i koji moze rasiriti reket, odnosno odigrati ulogu stretch cetvortke, sto je jako bitno za Hornetse s obzirom da imaju vrhunskog post igraca u Jeffersonu, koji je nerijetko udvajan. Sada su ga okruzili dobrim tricasima, i to je ono na cemu se njihova filozofija zasniva, i cime ce Jeffersonov kvalitet maksimalno eksploatisati.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne tvrdim da su postali tricaska ekipa, ali da su popravili taj segment, definitivno da.miki_92 je napisao/la:tesko da su oni ista popravili kad je u pitanju sut za 3 poena, a bili su najgori tim prosle sezone, gori i od mrtve PhileClutch je napisao/la:Kakva zvijezda, sta si ti ocekivao da oni pokupe s 9. pickom? Neku novu verziju Anthony Davisa ili? Kaminsky je igrac koji vec sada ima bolju ofanzivnu igru od Ryana Andersona (koji je samo tricas), i koji moze rasiriti reket, odnosno odigrati ulogu stretch cetvortke, sto je jako bitno za Hornetse s obzirom da imaju vrhunskog post igraca u Jeffersonu, koji je nerijetko udvajan. Sada su ga okruzili dobrim tricasima, i to je ono na cemu se njihova filozofija zasniva, i cime ce Jeffersonov kvalitet maksimalno eksploatisati.Ik17 je napisao/la:Kaminsky, prvo, nije odličan fit, dobar je, al momku su 22 godine, atletski nije na nivou da bude zvijezda u ovoj ligi, niti će biti. Realnost mu je igrač tipa Ryan Anderson (po onome što sam ja vidio, a to su nažalost samo 3 utakmice...)
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Batum i Kaminsky nece nista tu popraviti vjeruj mi, opet ce biti blize 30% nego 35 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NBA draft
Et uzese kliffa Netsi, vidjet ćemo ga kakav ce biti, mozda iznenadi ko zna pametan potez NetsaSlatinash_7 je napisao/la:Kliff je bio lottery pik a onda problemi sa ponasanjem,pa neke suspenzije i onda povreda,koljeno cini mi se,ali i takav je u tezoj konkurenciji stavljao bolje brojke od vecine igraca izabranih u drugoj rundi.Upshaw izbacen sa dva programa ali ima bas dobre fizikalije,mogao je i sa njim neko riskirati.Nisam siguran gdje sam procitao,ovaj Radicevic sto je izabran na 50+ mjestu je imao bas strasno slabe brojke u Sevilli al eto njega izabrase a dugonju Wooda i Jaiteha preskocise..ma cudan draft skroz,Boston se nada da ce Rozier biti neka njihova verzija Sahbazza,Lakersi uzeli Larry Nancea,haman da Mitchu niko nije rekao da je 2015 godina..Quinn Cook ostao nedraftan,a solidan je to igrac,po meni ne puno losiji od Roziera..Bruka losih poteza po meni,Winslov pao do desetog mjesta,kud ces dalje al hajde..cekamo sad trejdove,da Philla,Denver i Sacrametno malo zacine ovo

- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma takvog igraca vrijedi isprobati,summer league,malo psihijatri,psiholozi,malo NBA i da se osjeti dijelom neceg veceg i bude to dobro..Netsi poceli skupljati fizikanere,Hollis Jefferson i ovaj nisu nimalo naivni fajteri,bas ono sto Hollins voli..Bit ce zanimljiviji istok ove godine..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Osim bendera koji je 4-ti prognoziran ovaj luwawu iz mega leksea na 12 mjestu[emoji144]
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pozavajuci Atica on bi bio vrijedan drugog pika i ljetne lige, tamo kad bi se izvukao njegov maximum, siguran sam da nebi bio ništa lošiji od Hezonje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
malo ga pretjera i ti... atic se raspada u raspalim sparsima, a ti ga sa hezonjom poredisTracy3McGrady je napisao/la:Pozavajuci Atica on bi bio vrijedan drugog pika i ljetne lige, tamo kad bi se izvukao njegov maximum, siguran sam da nebi bio ništa lošiji od Hezonje.

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
nije ni hezonja odigrao nesto osobito rookie sezonu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma ono sto sam gledao, a gledao sam puno, Atica, vjeruj mi (iako mislim da si ga i ti gledao) da momak ima sve da postane odlican NBA igrac. E sad igrac kad neigranjem "zahrdja" onda on postaje losiji nego ssto je i bio. Veliku gresku je napravio sto je otisao u Grcku, da je u Cedevitu otisao mogao bi igrati EL, a nije da nije imao njihovu ponudu, kao i od Partizana. Ako bi se sa njim ozbiljno radilo nebi bio nista losiji od Hezonje, ali to je sve kad bi bilo jbg.KK_Bosna je napisao/la:malo ga pretjera i ti... atic se raspada u raspalim sparsima, a ti ga sa hezonjom poredisTracy3McGrady je napisao/la:Pozavajuci Atica on bi bio vrijedan drugog pika i ljetne lige, tamo kad bi se izvukao njegov maximum, siguran sam da nebi bio ništa lošiji od Hezonje.
Ja sam Atica vidio kao boljeg igraca odnosno potencijala od Muse, ali ovaj stangira ili ide korak nazad, dok ovaj grabi prema vrhu brzinom svijetloti. Nije Atic jos izgubljen slucaj, a mogao bi biti ako ne upadne nekom u ruke ko ima znanje i ko izvuci njegov maximum.
@Kawhi, Hezonja jeste jaci, to niko nije dovodio u pitanje, ja kazem kad bi se sa njim radilo da nebi bio nista losiji, Hezonja ima tu srecu da moze da radi, dok Atic jos nema, i izgleda da su istinite price da je malo lijen. Talenat sigurno ima kao i Hezonja.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma slazem se sa T-Mac-om , ali Hrvatska ima dosta bolju reputaciju , onda je bio u Barceloni ... a drugacije je kada te drafta iz Sarajeva iz kluba koji ne igra ni jadransku ligu.Tracy3McGrady je napisao/la:Ma ono sto sam gledao, a gledao sam puno, Atica, vjeruj mi (iako mislim da si ga i ti gledao) da momak ima sve da postane odlican NBA igrac. E sad igrac kad neigranjem "zahrdja" onda on postaje losiji nego ssto je i bio. Veliku gresku je napravio sto je otisao u Grcku, da je u Cedevitu otisao mogao bi igrati EL, a nije da nije imao njihovu ponudu, kao i od Partizana. Ako bi se sa njim ozbiljno radilo nebi bio nista losiji od Hezonje, ali to je sve kad bi bilo jbg.KK_Bosna je napisao/la:malo ga pretjera i ti... atic se raspada u raspalim sparsima, a ti ga sa hezonjom poredisTracy3McGrady je napisao/la:Pozavajuci Atica on bi bio vrijedan drugog pika i ljetne lige, tamo kad bi se izvukao njegov maximum, siguran sam da nebi bio ništa lošiji od Hezonje.
Ja sam Atica vidio kao boljeg igraca odnosno potencijala od Muse, ali ovaj stangira ili ide korak nazad, dok ovaj grabi prema vrhu brzinom svijetloti. Nije Atic jos izgubljen slucaj, a mogao bi biti ako ne upadne nekom u ruke ko ima znanje i ko izvuci njegov maximum.
@Kawhi, Hezonja jeste jaci, to niko nije dovodio u pitanje, ja kazem kad bi se sa njim radilo da nebi bio nista losiji, Hezonja ima tu srecu da moze da radi, dok Atic jos nema, i izgleda da su istinite price da je malo lijen. Talenat sigurno ima kao i Hezonja.
Nazalost Atic sumnjam da ce dobiti sansu , a Musa je vec nesta drugo ja mislim ako ne bude povrede top3 draft mu je zagarntovan sa titulom i igrama sa 16 godina u EL medju seniorima.
Atic treba otici u ekipu tipa Bayern , Brose ili neku gdje ce igratu u petorci koja igra EL , da bi sa jednom sezonom solidnom bio izabran u prvoj rundi. I ja sam ocekivao od njega da bude cak bolji od Djedovica, ali sada vec pocinjem da sumnjam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.