To bi moglo znaciti da ce glasati protiv novoga statuta.Znaci suspenzija.Sad je jedino vazno dali UEFA ima plan "B".Ako nema bajbajjjjjjjjj BH fudbal/nogometGiallorossi je napisao/la:Delegati iz FSRS su za javno glasanje, obzirom da tako nalaže i postojeći Statut.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ma colakovic stoka mrtva.. hoce tajno da se glasa da moze i on protiv statuta glasati.... jer gubi stolicu novim statutom.. hahaha koji moroni gori su ovi satro probosanski od ovih srba iz pc.BegAx je napisao/la:Čolaković predložio da se tajno glasa, delegati iz FSRS iznenađeni, traže novu pauzu
Ko je gori?!![]()
![]()
![]()
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- ibrakadabra
- Kontakt:
12:52 Trenutno se raspravlja kojom če se rukom glasati.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cuj tajno glasanje sadaBegAx je napisao/la:Čolaković predložio da se tajno glasa, delegati iz FSRS iznenađeni, traže novu pauzu
Ko je gori?!![]()
![]()
![]()
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
A hoce li konacno poceti, na **** su mi se popeli
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Ovo me sve podsjeca na nadrealiste i skupstinu. ko je za neka odma digne 3 ovaj dva prsta 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
definitivno je javno glasanje, i bolje je tako, nek vidi svako bagru koja digne ruku za protiv
e lijepi tito, kako bi te iste rucice od sutra tucale kamen na golom otoku
e lijepi tito, kako bi te iste rucice od sutra tucale kamen na golom otoku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ma imaju oni volju da se usaglase, ali im se nešto ne da........
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ova sjednica danas nece do kraja dana da zavrsi koliko dugo raspravljaju,ubi me nervoza dok ih cekam da odluce

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
13:02 Pojedini članovi koji su protiv statuta dobili proljev! Neko im je stavio nešto u kafu za vrijeme pauze!
13:03 - "Najveći sam gubitnik. Uložio sam milione, a nisam dio politike. Ovo su političke odluke", tvrdi Gracić.
jadni ti milioni....

jadni ti milioni....
i nekad noćas 5 do 12 usvojen statut i **** ostaju u F/NSBIH-uAlucard je napisao/la:13:02 Pojedini članovi koji su protiv statuta dobili proljev! Neko im je stavio nešto u kafu za vrijeme pauze!
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- ibrakadabra
- Kontakt:
22:15 Gracić i dalje drži govor
Ma naj.... smo mi svi,nebitno kako ce glasati,i ako nas ne suspenduju sa ovom gamadi necemo daleko...
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
a sto je jadnik tebi bi bilo drago da tolike pare ulozis i da ti se ovi debili iz saveza na sve to poseru????
Čuj Gracića, prvo mu ne valja ako se ne usvoji statut zbog miliona, a onda sam sebi skače u stomak i kaže bolje da nas suspenduju...
Lupa ko maksim po diviziji!!!
Daj ba, usvojite to više, yebala vas polemika... I sad sumnjam u ove iz Federacije, oni su razmišljali, da li glasati tajno ili javno? A FSRS odmah prihvatio Javno... Interesantno..

Lupa ko maksim po diviziji!!!
Daj ba, usvojite to više, yebala vas polemika... I sad sumnjam u ove iz Federacije, oni su razmišljali, da li glasati tajno ili javno? A FSRS odmah prihvatio Javno... Interesantno..
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Ko jos ulaze u nogomet BIHhare30 je napisao/la:13:03 - "Najveći sam gubitnik. Uložio sam milione, a nisam dio politike. Ovo su političke odluke", tvrdi Gracić.
jadni ti milioni....![]()
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
evo snimak ovo da sada sa sjednice
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: defender, dana/u 29 mar 2011, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa evo vidiš po ova dva posljednja komentara. Mislio sam u tom smislu, samo mi se nije dalo pisat.adnan_hzsa je napisao/la:a sto je jadnik tebi bi bilo drago da tolike pare ulozis i da ti se ovi debili iz saveza na sve to poseru????
Hayley <3