Covjek prica nebuloze

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma nista se ja nisam za'ebo, iznio svoje vidjenje, kome ne stima nek ne cita. Ostajem pri tome da smo trebali pobjedit barem 5-6 razlike. Oni se nisu mogli s loptom sastat kako treba.
Ma svaka tebi čast. Vi ste favoriti no.1.
Ne vjerijem. Mislim da je Stupcanica ili Sloboda. Kikaci nisu nikakvo mjerilo.Sky9 je napisao/la: ↑16 jul 2023, 00:27Ma svaka tebi čast. Vi ste favoriti no.1.![]()
Trenutno možda niste najjača ekipa, ali ste tu negdje, top 3. Pauza između 2 polusezone traje 4 mjeseca. Tad dovedete neka jača imena i vi ste, uz ostale faktore favorit no.1.
Pored Zvijezde, Stupcanice, Banovica i Rudara iz Kaknja, nema se sta traziti. Realno i Rahic je jace igrace od Celika doveo, bit ce borba za goli zivot...
Mogla bi zvijezda ove godine napraviti pometnju, nista nije iskljuceno.
Respect za Zvijezdu.
Ma ima Celik dosta mladih igraca pa vjerovatno se nadaju da explodiraju u federalci, ako se ne dokazu vjrvtno ce uraditi to sto ti pises, trenutno ovo po imenima nije nista specijalno ekipa jer su ovi momci sto su igrali DLC vecini nepoznanica.
Mi se ne sprdamo, mi cijelo vrijeme govorimo da imamo par provjerenih igraca i to je to.legenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:26Ma ima Celik dosta mladih igraca pa vjerovatno se nadaju da explodiraju u federalci, ako se ne dokazu vjrvtno ce uraditi to sto ti pises, trenutno ovo po imenima nije nista specijalno ekipa jer su ovi momci sto su igrali DLC vecini nepoznanica.
Ova pojacanja Slobode su dobra za ove lige a raja se sprda al Dervisagic,Kalesic,Vulic su top igraci za ove lige i dokazani na ovom nivou i Salanovic,Panjeta koji su se pojavili na prozivci su isto provjereni igraci u ovom rangu imaju dosta utakmica u nogama i znas sta od njih mozes ocekivati
Slobodi ne trebaju provjereni igrači, nego igrači koji će gaziti protivnike.legenda reala je napisao/la: ↑16 jul 2023, 16:26Ma ima Celik dosta mladih igraca pa vjerovatno se nadaju da explodiraju u federalci, ako se ne dokazu vjrvtno ce uraditi to sto ti pises, trenutno ovo po imenima nije nista specijalno ekipa jer su ovi momci sto su igrali DLC vecini nepoznanica.
Ova pojacanja Slobode su dobra za ove lige a raja se sprda al Dervisagic,Kalesic,Vulic su top igraci za ove lige i dokazani na ovom nivou i Salanovic,Panjeta koji su se pojavili na prozivci su isto provjereni igraci u ovom rangu imaju dosta utakmica u nogama i znas sta od njih mozes ocekivati
Poluinvalid Dilaver koji nije igrao godinu i po je baš neko pojačanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.